1-Hoparlör Ses Çıkışı Ve Kulaklık Ses Çıkış Nasıl 2-Kamera Çekimleri Nasıl?(Özellikle Gece Çekimi) 3-Gece Ve Gündüz Çekimlerinden 2-3 tane Eklermisiniz.
wi-fi ile bağlanacaksak ve para derdi yoksa agila nın en iyisi olduğunu bende duydum, peki iş ekonomiye gelince de en iyisi agila mı yoksa mig falan var..?
kardeş saol bende e65 aldım üste vermeden hemde p990i takoz olabilir ama e65 ten çok daha üstün resim çekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: acy78
quote:
Orjinalden alıntı: blacks61
slm arkadaslar 2-3 gündür burada yazılanları okuyorum ve gerçekten foto hariç yazılanlar olumlu fotograf olayı gerçekten çok mu kötü ben p990i satıp e65 almayı düşünüyorum acaba dogru mu yaparım ayrıca p990 i yi e65 le takas yapmak isteyen olursa takas yapabiliriz
ben 2 gün önce e65 aldım arkadaşlım senin p990i ile takas yaparım. yanlız üst olarak 774 ytl vermen lazım (bu arada telefonu 774 e aldım) o takoz la e65 kıyaslanmaz dostum üst olarak gerçekten en az 500 ytl yi gçzden çıkar belki o zamann. yook yookkk o zaman da olmaz
ben 2 gün önce e65 aldım arkadaşlım senin p990i ile takas yaparım. yanlız üst olarak 774 ytl vermen lazım (bu arada telefonu 774 e aldım) o takoz la e65 kıyaslanmaz dostum üst olarak gerçekten en az 500 ytl yi gçzden çıkar belki o zamann. yook yookkk o zaman da olmaz
Slm en ucuz E65 i nere satılıyor Garantili ve 12 ay taksitle alacağım... 774YTL garantilimi sanırım peşindir o fakat yinede o fiyata internetten bulamadım. Bu arada cihaz dizayn olarak güzel olabilir ama eksikliklere rağmen baya övülüyor. Bu E65 e Stereo kulaklık takılabiliniyormu MP3 player gibi kullanamak için.
774 YTL ye c.tesi pazar günü yani anneler günü için vatan bilgisayar card finansı olana %20 indirim yaptı artı 5 taksitle cihazın normal fiyatı 970 YTL idi su an bildiğim kadarı ile 900 YTL den aşagı yok
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_alp
quote:
Orjinalden alıntı: acy78
Slm en ucuz E65 i nere satılıyor Garantili ve 12 ay taksitle alacağım... 774YTL garantilimi sanırım peşindir o fakat yinede o fiyata internetten bulamadım. Bu arada cihaz dizayn olarak güzel olabilir ama eksikliklere rağmen baya övülüyor. Bu E65 e Stereo kulaklık takılabiliniyormu MP3 player gibi kullanamak için.
"bilgi, paylaştıkça değer bulur"derler. sayın e65 kullanıcıları! ben burada sorduğum sorulara; ki sorduğum sorular da bu cihazın kullanımına ait olmazsa olmaz ihtiyaçlardır, cevap alamadım.bu telefonu kullanan arkadaşlardan rica ediyorum:bilgisi olanlar pylaşsın 1-lan ile normal olarak web taraması yapabiliiyorum;fakat msn ye girdiğim zaman ekranın sağ üst köşesindeki lan işareti ile birlikte sağ altta da gprs işareti etkin oluyor.böyleyken, lan üzerinden mi bağlanmış oluyoruz yoksa gprs üzerinden bağlanıyoruz ve faturaya mı yansıyor? 2-bağlantı ayarlarını , geçişleri ve diğer ayarları tam olarak yapan arkadaşlar burada paylaşabilir mi? 3-benim şarjım 2 günde bitiyor, neden olabilir? 4-web taraması yaparken çok yavaş kalıyor ve bazı sayfalara giremiyorum, neden oalbilir? telefonun hakkını vererek kullanacak isem bu soruların cevaplarına ihtiyacım var.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
"bilgi, paylaştıkça değer bulur"derler. sayın e65 kullanıcıları! ben burada sorduğum sorulara; ki sorduğum sorular da bu cihazın kullanımına ait olmazsa olmaz ihtiyaçlardır, cevap alamadım.bu telefonu kullanan arkadaşlardan rica ediyorum:bilgisi olanlar pylaşsın 1-lan ile normal olarak web taraması yapabiliiyorum;fakat msn ye girdiğim zaman ekranın sağ üst köşesindeki lan işareti ile birlikte sağ altta da gprs işareti etkin oluyor.böyleyken, lan üzerinden mi bağlanmış oluyoruz yoksa gprs üzerinden bağlanıyoruz ve faturaya mı yansıyor? 2-bağlantı ayarlarını , geçişleri ve diğer ayarları tam olarak yapan arkadaşlar burada paylaşabilir mi? 3-benim şarjım 2 günde bitiyor, neden olabilir? 4-web taraması yaparken çok yavaş kalıyor ve bazı sayfalara giremiyorum, neden oalbilir? telefonun hakkını vererek kullanacak isem bu soruların cevaplarına ihtiyacım var.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
1- Ayarlar- baglantidan sahip oldugun operatöre ait gprs- wap vs tüm data baglanti profillerini SİL. Kullandigin msn programi hangisi olursa olsun direk baglanmaz sana sorar zaten hangi baglantiyi kullanacagini. Msn'de tawsiyem ise en basta İM-Plus 6.05 ve Agile Messenger. Elbet full surumleri
2- Ne baglantisindan bahsediyorsun anlamadim? Ben hiç bir extra ayar yapmadan takir-takir hızlı ve rahat sekilde opera ile her turlu sitede sorf yapiyor ve sorunsuzca msn'ye giriyorum
3- Sen sansliymissin wireless'i sik kullandigimda benim sarj bir gun gidiyor.
4- Öncelikle full surum opera'yi İSRARLA tawsiye ederim. Akabinde ayarlardan web taramasini KALİTEDEN, HIZ'A ÇEVİR. Bu sekilde 512 baglantili bir pc ile hemen hemen ayni hizda sorf yapabiliyorsun E65 ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Mayıs 2007; 12:20:57 >
1-Hoparlör Ses Çıkışı Ve Kulaklık Ses Çıkış Nasıl 2-Kamera Çekimleri Nasıl?(Özellikle Gece Çekimi) 3-Gece Ve Gündüz Çekimlerinden 2-3 tane Eklermisiniz.
1- Uzun sure K790 kullanmis biri olarak (ki ses kalitesinde hala referans makinalardan biridir) bir kiyas yapacak olursam, hoparlor ve kulaklik sesi fena sayilmaz ama ozelikle mp3 zil seslerinde yapay/mekanik bir tonlama var hoparlorunde ve çok dogal bir ses alamiyorsun.
2- Kamera tek kelime ile BERBAT fazla degil, hiç bir sey bekleme. "Olmamis olmasin" diye toshiba'nin cmos sensorunu kullanan bir camera kullaniliyor cihazda. Sony K ve W serisi ile degil rekabet ayni kulvarlarda dahi olamayan bir cameraya sahip.
3- Gece ve gunduz fotolarindan ornek eklersem cihazi almaktan direk vaz gecebilrsin! Bence eklettirme