Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GaMeLeCtROniCa

15 Mayıs 2007; 19:53:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu Telefon Hakkında Bazı Sorularım Var.

1-Hoparlör Ses Çıkışı Ve Kulaklık Ses Çıkış Nasıl
2-Kamera Çekimleri Nasıl?(Özellikle Gece Çekimi)
3-Gece Ve Gündüz Çekimlerinden 2-3 tane Eklermisiniz.

Desktop PCP4 2.4 Northwood 478pin+ASROCK P4VM890 Via/Chipset+512MB DDR 400MHZ RAM+WD 320GB SATA2 8MB 7200RPM HDD////
64MB OnBoard Ekran Kartı+ASUS 1814-BLT SATA 18x LightScribe DVD-WRİTER+Microsoft MultiMedia Klavye+A4-Tech OP-50D Optic Mouse
FEEL ZL02 350w KASA+Philips 190C6 19"LCD+Air-Ties RT-210+Logitech X530 5.1 Speaker+Hp PhotoSmart C5280 All In One////////////
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2007; 20:12:46 

biraz alakasız olacak ama bende e serisi bi cihaz kullandığım için başka bi konu açmak istemedim..

* wi-fi ile girmek söz konusu olduğunda en iyi, en özellikli, en kapsamlı

* avvea ile girmek söz konusu olduğunda en ucuz , en uzuz, hep ucuz

şeklinde bana en iyi iki msn programını söyleyebilirmisiniz.. e61 kullanıyorum, kardeş telefon e65 kullanlar ne kullanıyor mrk ettim..

tilsimonline

15 Mayıs 2007; 21:03:23 

agile mesenger fakat bu yeni syembianlarda kırığını bulamadım demosunu 7 gün kullanabildim kırığını bulabilenler ulaştırırsa sevinirim
quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

biraz alakasız olacak ama bende e serisi bi cihaz kullandığım için başka bi konu açmak istemedim..

şeklinde bana en iyi iki msn programını söyleyebilirmisiniz.. e61 kullanıyorum, kardeş telefon e65 kullanlar ne kullanıyor mrk ettim..

http://www.fotokritik.com/kullanici/tilsimonline

nokia E65 , ASUS F3JC ,canon 400D , Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 , Sigma 70-300mm f/4-5.6 f4-5.6 DG APO Macro vs...
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2007; 21:27:08 

wi-fi ile bağlanacaksak ve para derdi yoksa agila nın en iyisi olduğunu bende duydum, peki iş ekonomiye gelince de en iyisi agila mı yoksa mig falan var..?

blacks61

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2007; 21:50:51 

kardeş saol bende e65 aldım üste vermeden hemde
p990i takoz olabilir ama e65 ten çok daha üstün resim çekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

slm arkadaslar 2-3 gündür burada yazılanları okuyorum ve gerçekten foto hariç yazılanlar olumlu
fotograf olayı gerçekten çok mu kötü
ben p990i satıp e65 almayı düşünüyorum
acaba dogru mu yaparım
ayrıca p990 i yi e65 le takas yapmak isteyen olursa takas yapabiliriz

ben 2 gün önce e65 aldım arkadaşlım senin p990i ile takas yaparım. yanlız üst olarak 774 ytl vermen lazım (bu arada telefonu 774 e aldım) o takoz la e65 kıyaslanmaz dostum üst olarak gerçekten en az 500 ytl yi gçzden çıkar belki o zamann.
yook yookkk o zaman da olmaz

]©@Li€N†€ ®[

Sony Vaio FZ31M

N96
blacks61

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2007; 21:53:25 

topic te biraz gerilerde turbo msn var ben onu kurdum e65 ime wriless ten bağlanması hoşuöa gitti gayet iyi program
quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

]©@Li€N†€ ®[

Sony Vaio FZ31M

N96
mehmet_alp

15 Mayıs 2007; 22:12:50 

quote:

ben 2 gün önce e65 aldım arkadaşlım senin p990i ile takas yaparım. yanlız üst olarak 774 ytl vermen lazım (bu arada telefonu 774 e aldım) o takoz la e65 kıyaslanmaz dostum üst olarak gerçekten en az 500 ytl yi gçzden çıkar belki o zamann.

Slm en ucuz E65 i nere satılıyor Garantili ve 12 ay taksitle alacağım... 774YTL garantilimi sanırım peşindir o fakat yinede o fiyata internetten bulamadım. Bu arada cihaz dizayn olarak güzel olabilir ama eksikliklere rağmen baya övülüyor. Bu E65 e Stereo kulaklık takılabiliniyormu MP3 player gibi kullanamak için.

blacks61

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2007; 22:22:58 

774 YTL ye c.tesi pazar günü yani anneler günü için vatan bilgisayar card finansı olana %20 indirim yaptı artı 5 taksitle cihazın normal fiyatı 970 YTL idi su an bildiğim kadarı ile 900 YTL den aşagı yok
quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Slm en ucuz E65 i nere satılıyor Garantili ve 12 ay taksitle alacağım... 774YTL garantilimi sanırım peşindir o fakat yinede o fiyata internetten bulamadım. Bu arada cihaz dizayn olarak güzel olabilir ama eksikliklere rağmen baya övülüyor. Bu E65 e Stereo kulaklık takılabiliniyormu MP3 player gibi kullanamak için.

]©@Li€N†€ ®[

Sony Vaio FZ31M

N96
olriic

15 Mayıs 2007; 23:14:15 

"bilgi, paylaştıkça değer bulur"derler.
sayın e65 kullanıcıları!
ben burada sorduğum sorulara; ki sorduğum sorular da bu cihazın kullanımına ait olmazsa olmaz ihtiyaçlardır, cevap alamadım.bu telefonu kullanan arkadaşlardan rica ediyorum:bilgisi olanlar pylaşsın
1-lan ile normal olarak web taraması yapabiliiyorum;fakat msn ye girdiğim zaman ekranın sağ üst köşesindeki lan işareti ile birlikte sağ altta da gprs işareti etkin oluyor.böyleyken, lan üzerinden mi bağlanmış oluyoruz yoksa gprs üzerinden bağlanıyoruz ve faturaya mı yansıyor?
2-bağlantı ayarlarını , geçişleri ve diğer ayarları tam olarak yapan arkadaşlar burada paylaşabilir mi?
3-benim şarjım 2 günde bitiyor, neden olabilir?
4-web taraması yaparken çok yavaş kalıyor ve bazı sayfalara giremiyorum, neden oalbilir?
telefonun hakkını vererek kullanacak isem bu soruların cevaplarına ihtiyacım var.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

erenodabasi

16 Mayıs 2007; 1:11:52 

arkadaşlar benim ilanı ciddiye alan olmadı hrhlde cihazı yarın satıyorum herkeze selamlar

pininfarina

16 Mayıs 2007; 11:44:27 

quote:

Orjinalden alıntı: olriic

"bilgi, paylaştıkça değer bulur"derler.
sayın e65 kullanıcıları!
ben burada sorduğum sorulara; ki sorduğum sorular da bu cihazın kullanımına ait olmazsa olmaz ihtiyaçlardır, cevap alamadım.bu telefonu kullanan arkadaşlardan rica ediyorum:bilgisi olanlar pylaşsın
1-lan ile normal olarak web taraması yapabiliiyorum;fakat msn ye girdiğim zaman ekranın sağ üst köşesindeki lan işareti ile birlikte sağ altta da gprs işareti etkin oluyor.böyleyken, lan üzerinden mi bağlanmış oluyoruz yoksa gprs üzerinden bağlanıyoruz ve faturaya mı yansıyor?
2-bağlantı ayarlarını , geçişleri ve diğer ayarları tam olarak yapan arkadaşlar burada paylaşabilir mi?
3-benim şarjım 2 günde bitiyor, neden olabilir?
4-web taraması yaparken çok yavaş kalıyor ve bazı sayfalara giremiyorum, neden oalbilir?
telefonun hakkını vererek kullanacak isem bu soruların cevaplarına ihtiyacım var.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1- Ayarlar- baglantidan sahip oldugun operatöre ait gprs- wap vs tüm data baglanti profillerini SİL. Kullandigin msn programi hangisi olursa olsun direk baglanmaz sana sorar zaten hangi baglantiyi kullanacagini. Msn'de tawsiyem ise en basta İM-Plus 6.05 ve Agile Messenger. Elbet full surumleri

2- Ne baglantisindan bahsediyorsun anlamadim? Ben hiç bir extra ayar yapmadan takir-takir hızlı ve rahat sekilde opera ile her turlu sitede sorf yapiyor ve sorunsuzca msn'ye giriyorum

3- Sen sansliymissin wireless'i sik kullandigimda benim sarj bir gun gidiyor.

4- Öncelikle full surum opera'yi İSRARLA tawsiye ederim. Akabinde ayarlardan web taramasini KALİTEDEN, HIZ'A ÇEVİR. Bu sekilde 512 baglantili bir pc ile hemen hemen ayni hizda sorf yapabiliyorsun E65 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Mayıs 2007; 12:20:57 >

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
pininfarina

16 Mayıs 2007; 11:51:35 

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Bu Telefon Hakkında Bazı Sorularım Var.

1-Hoparlör Ses Çıkışı Ve Kulaklık Ses Çıkış Nasıl
2-Kamera Çekimleri Nasıl?(Özellikle Gece Çekimi)
3-Gece Ve Gündüz Çekimlerinden 2-3 tane Eklermisiniz.

1- Uzun sure K790 kullanmis biri olarak (ki ses kalitesinde hala referans makinalardan biridir) bir kiyas yapacak olursam, hoparlor ve kulaklik sesi fena sayilmaz ama ozelikle mp3 zil seslerinde yapay/mekanik bir tonlama var hoparlorunde ve çok dogal bir ses alamiyorsun.

2- Kamera tek kelime ile BERBAT fazla degil, hiç bir sey bekleme. "Olmamis olmasin" diye toshiba'nin cmos sensorunu kullanan bir camera kullaniliyor cihazda. Sony K ve W serisi ile degil rekabet ayni kulvarlarda dahi olamayan bir cameraya sahip.

3- Gece ve gunduz fotolarindan ornek eklersem cihazi almaktan direk vaz gecebilrsin! Bence eklettirme

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
gsserhat

16 Mayıs 2007; 14:32:35 

WLAN 802.11bmi?
WLAN 802.11b+g mi?
Benim bulunduğum mekanların çoğu G destekli o yüzaden soruyorum...

Cowon U3+Sennheiser ie4

Sony Ericsson P1i Kullanıcısı
mastertr

16 Mayıs 2007; 15:29:47 

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=44000000&productid=CE00957

Bluetooth kulaklık hediyeli, havale ile KDV dahil 812 YTL

Fiyat uygun hale gelmeye başladı yavaş yavaş

pininfarina

16 Mayıs 2007; 17:35:33 

E65 yuksek kalitede cekilmis ornek fotolar...

mastertr

16 Mayıs 2007; 18:50:11 

Küçültünce kumlanma kalkıyor gibi... O kadar da vahim değilmiş yani :)

olriic