Geçtiğimiz cumadan beri elimde tel... bence 2mpx kamera gayet iyi ... daha fazlaya ihtiyaç duyuluyorsa ozaman bi dijital fotoğraf makinası alınmalı :) telefonun görünüşünden özlelliklerine kadar her şeyine hayran kaldım.. tam 1000 ytl... bluetooth kulaklık hediye.. +25 ytl 1gb hafıza kartı.. içinden işte standart kulaklık usb şarj ve kılıf çıktı.. bence ilk yapılması gereken şey Fring yüklemek.. Msn Skype Google talk için.. ayrıca gayet ekonomik... üstelik bağlantıyı siz seçebiliyorsunuz wireless bulduğu yerlerde bağlantı olarak onu kullanıyor. ayrıca daha önce bağlanmışsanız ama wirelessı sonradan bulmuşsa change conectionı seçerek bağlantıyı programdan çıkmadan yda kopmadan wirelessa çeviriyor.. internet tel.i ve sesli arama için de Fring süper bi program :) Ayrıca bir sorum olucak... Bu msj okuyucu için türkçe bi eleman bulamazmıyız? ben msjlarımı ve arayanın ismini ellen teyzenin ya da martin amcanın değil türk bi vatandaşın okumasını istiyorum.. Beni sıksık arayan idil'e aydıl diye hitap etmesi hoşuma gitmiyo da :D
Arkadaşlar bende aldım fakat bunun yazıları çok küçük acaba büyütmek için bir yol varmı..??
Cihazin menusunde oyle bir ayar yok ama bazi programlar bunu yapiyormus fakat hangisi veya hangileri bilmiyorum? Oyle olsa bile enticede cozunurluk degiseceginden cok kotu gozukecektir karaketrler onun icin tawsiye etmem.
slm arkadaslar 2-3 gündür burada yazılanları okuyorum ve gerçekten foto hariç yazılanlar olumlu fotograf olayı gerçekten çok mu kötü ben p990i satıp e65 almayı düşünüyorum acaba dogru mu yaparım ayrıca p990 i yi e65 le takas yapmak isteyen olursa takas yapabiliriz
slm arkadaslar 2-3 gündür burada yazılanları okuyorum ve gerçekten foto hariç yazılanlar olumlu fotograf olayı gerçekten çok mu kötü ben p990i satıp e65 almayı düşünüyorum acaba dogru mu yaparım ayrıca p990 i yi e65 le takas yapmak isteyen olursa takas yapabiliriz
p990i bilmem ama iiii telfon
tilsimonline tsk burdan okuduklarımla ve diğer sitelerden edindiğim bilgilere göre özellik olarak çok bi fark yok aralarında e65 daha küçük ve kibar eğer öyleyse hacim olarak daha buyuk bi tel i tasımak zor kullananlar daha iyi bilir e65 i sorunları nelerdir bilmek isterim umarım burdaki arkadaşlar bana yardımcı olur şimdiden tesekkürler
beyler e65 ini n80 le takas edecek olan varmı...sıkılmıs olabılırsınız n80 sıyah renkte olup 80 günlüktür.kesinlikle çiziksizdir..orjınal ınternet edıtıondur...takas etmek ısteyenler pm gondersın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 11 Mayıs 2007; 10:03:05 >
tilsimonline tsk burdan okuduklarımla ve diğer sitelerden edindiğim bilgilere göre özellik olarak çok bi fark yok aralarında e65 daha küçük ve kibar eğer öyleyse hacim olarak daha buyuk bi tel i tasımak zor kullananlar daha iyi bilir e65 i sorunları nelerdir bilmek isterim umarım burdaki arkadaşlar bana yardımcı olur şimdiden tesekkürler
ben 1 aydır bu telefonu kullanıyorum..symbian 9.1 işletim sisteminin yapabildiği herşeyi bu telefondada yapabilirsiniz..şu ana kadar çıkmış olan kayar kapaklı nokialar arasında kapak mekanizması en sağlam olan telefon bu...ben şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmış değilim..ve telefonumdan son derece memnunum..(ayrıca şarjı en fazla dayanan nokia symbian telefonudur...bizzat denedim ondan biliyorum..)
Salur; bir ara sana benim telden wireles olan yerden bağlanamıyorum demiştim. sebebini buldum gibi. bulundum yerde çok ii çeken iki ayrı wireles modem var. birini kapatınca yada fişini çekince çalışıyor. ikisi birden açık olduğunda çalışmıyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyrulur, birde bu konuda uzman arkadaş varsa böyle durumlarda yani bir kaç şebekenin birden aktif olduğu durumlarda wi fi yi kullanmanın yolu yokmu.