Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E65 Ana Başlık, İnceleme,Yorumlar ve Paylaşım Konusu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E65 Ana Başlık, İnceleme,Yorumlar ve Paylaşım Konusu Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metecl

21 Temmuz 2008; 13:22:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

Ben telefonum ile e-mail alabiliyorum, ancak gonderirken hata veriyor, ve "e-posta ayarlarini kontrol edin" mesaji veriyor. Tekrar tekrar kontrol ettm anck hicbi sorun bulamadm. Yalniz bir keresinde coklu alicilara mail gonderirken bir tanesine gonderdi, digerleri icin yine hata verdi. O zaman aklima acaba sorun yazilimda olabilir mi diye bi soru geldi. Lutfen fikirlerinizi paylasir misiniz ?

Bir de bu telefonlari hizlandirmak icin herhangibir tavsiyesi olan var mi acaba ?

Simdiden tesekkurler...
atikanatasoy

21 Temmuz 2008; 22:22:46 

telefonu iki gün önce aldım inanılmaz bir görüntüsü var, kayan kapak muhteşem yalnız tek bir sorun var

sms geldiği zaman msjı açmak icin bastıktan sonra 4-5 saniyelik bir süre sonnda açabiliyor msjı, aynı şekilde menüye giriş için menü tuşuna basınca da bekliyorum, oradan gelen kutusu ya da yine yeni mesaj olustur kısmına girince bayağı beklemek zorunda kalıyorum

acaba yazılımı güncellemem telefonu hızlandıracak mı cünkü ben sık mesaj atan ve alan bir insanım ve bu yavaşlıkla benim eski 1100a talim etmeme neden olacak!!! benzer sorun yaşayıp çözen varsa lütfen dönsün bana

Gülü öyle bir sevmelisin ki, soranlara dikeni yok diyebilmelisin. Tıklayın...
MegaWolt38

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 13:57:04 

Çok yavaş olduğunu düşünen varsa yazılım güncellemesi yapabilir.
Bir de farkında olmadan açık kalan programlar telefonu yavaşlatır. Örneğin, telefon normal bekleme ekranındayken, menü tuşuna basılı tutun, eğer daha önceden kapatmadığınız programlar varsa ekrana gelecektir, onlar arka planda çalıştığı için telefonu yorar. Sırayla onları kapatın telefon daha da hızlanacaktır.

@metecl

dostum e-mailde öyle bir sorun yaşamadığım için bir fikrim yok ama operatörden de kaynaklanabilir, ya da ayarlarını tam kontrol et istersen.

yazmıyom la bişe..
karizma2

22 Temmuz 2008; 14:23:27 

quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

telefonu iki gün önce aldım inanılmaz bir görüntüsü var, kayan kapak muhteşem yalnız tek bir sorun var

sms geldiği zaman msjı açmak icin bastıktan sonra 4-5 saniyelik bir süre sonnda açabiliyor msjı, aynı şekilde menüye giriş için menü tuşuna basınca da bekliyorum, oradan gelen kutusu ya da yine yeni mesaj olustur kısmına girince bayağı beklemek zorunda kalıyorum

acaba yazılımı güncellemem telefonu hızlandıracak mı cünkü ben sık mesaj atan ve alan bir insanım ve bu yavaşlıkla benim eski 1100a talim etmeme neden olacak!!! benzer sorun yaşayıp çözen varsa lütfen dönsün bana

telefonda mesajları silmeyip içinde tutuyorsan yavaşlıyor.ben msjları bir programla gizliyorum.geçen çıkartayım dedim.1200den fazla msj vardı bi saatte msjlara giremedim.sonra tabi tekrar gizledim telefon kendine geldi.gene msjlar biriktikçe yavaşlıyor gizleyince düzeliyor

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
atikanatasoy

22 Temmuz 2008; 18:47:23 

@KARİZMA daha telefonu pazar günü aldım, ne bileyim inanılmaz yavaş geldi ayrıca slide kapakta hafif de olsa bir oynama var, sizde de var mı böyle bir oynama? cok sinir olmuş durumdayım o yüzden gidip vermeyi 6300 bile almayı düşünüyorum yarı fiyata!!! lütfen elimden tutup yardım edin arkadaşlar kullananlar

işlem yöneticisinde hiçbirşey yoktu açıkta program yok, telefonda genel bir yavaşlık var

ayrıca update yap dedim kabul etmedi su anda işlem yapılamıyor dedi, sonra da telefonunuz tanımlanamadı dedi

Gülü öyle bir sevmelisin ki, soranlara dikeni yok diyebilmelisin. Tıklayın...
kbrdy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 23:22:43 

quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

@KARİZMA daha telefonu pazar günü aldım, ne bileyim inanılmaz yavaş geldi ayrıca slide kapakta hafif de olsa bir oynama var, sizde de var mı böyle bir oynama? cok sinir olmuş durumdayım o yüzden gidip vermeyi 6300 bile almayı düşünüyorum yarı fiyata!!! lütfen elimden tutup yardım edin arkadaşlar kullananlar

işlem yöneticisinde hiçbirşey yoktu açıkta program yok, telefonda genel bir yavaşlık var

ayrıca update yap dedim kabul etmedi su anda işlem yapılamıyor dedi, sonra da telefonunuz tanımlanamadı dedi

bütün yazdığın sorunlar bende de var..update yapamıyorum bi türlü..telefon kendine reset atıyo bi süre sonra pcye bağlı iken..update tamamlanmıyo..

κвяđҹ™…
qшεятҹ™…
Johnny Bravo !

Donanımhaber -25 Yaş Kulübü
*HerA*

23 Temmuz 2008; 1:14:19 

arkadaslar merhaba....lütfen yardım edin e65 aldım fakat bu konularda hiç bilgim yok

1.msn kullanmak istiyorum.turkcelle msg yazarak istekte bulndum onay geldi fakat msn programı veya link gelmedi.bilgisi olanlar lutfen yardım edin:((

2.mesala facebooka giriyorum sayfa acılıyor fakat kullanıcı bilgilerini yazıp girdiğimde guvenli olmayan sertifika devam etmek istiyormusun diye bişey cıkıyor devam dediğimde tekrar aynı kullanıcı bilgilerini isteyen sayfa geliyor ve sayfanın basında your browser cookies falan yazıyor.
delirmek üzereyim lütfeeennnnn yardımmmm.
teşekkürler

Yeni Yaris 1.3 Sol MMT 2006
today-tomorrow-TOYOTA...
MegaWolt38

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 1:24:12 

quote:

Orjinalden alıntı: *HerA*

arkadaslar merhaba....lütfen yardım edin e65 aldım fakat bu konularda hiç bilgim yok

1.msn kullanmak istiyorum.turkcelle msg yazarak istekte bulndum onay geldi fakat msn programı veya link gelmedi.bilgisi olanlar lutfen yardım edin:((

2.mesala facebooka giriyorum sayfa acılıyor fakat kullanıcı bilgilerini yazıp girdiğimde guvenli olmayan sertifika devam etmek istiyormusun diye bişey cıkıyor devam dediğimde tekrar aynı kullanıcı bilgilerini isteyen sayfa geliyor ve sayfanın basında your browser cookies falan yazıyor.
delirmek üzereyim lütfeeennnnn yardımmmm.
teşekkürler

1. dostum msn olarak turbo msn veya fring öneririm sana.
2. browser cookies dediği çerez ayarlarına bak, kapalı mı açık mı? nokianın browser'ını kullanıyorsan Opera Mini'yi kullanmanı tavsiye ederim.

yazmıyom la bişe..
*HerA*

23 Temmuz 2008; 10:46:05 

cvp için teşekkür ederim..
ben direk ana ekrandaki web ikonundan bağlanıyorum.cıkan kutuya adresi giriyorum.başka bir yerdenmi bağlanmalıyım.nokia browser ne demek?hiçbişey bilmiyorumm:((((turkcell ayarlarını silmelimiyim.ve nasıl sileceğim...teli camdan atmayı düşünüyorum:::::::::((((((

Yeni Yaris 1.3 Sol MMT 2006
today-tomorrow-TOYOTA...
MegaWolt38

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 12:28:18 

quote:

Orjinalden alıntı: *HerA*

cvp için teşekkür ederim..
ben direk ana ekrandaki web ikonundan bağlanıyorum.cıkan kutuya adresi giriyorum.başka bir yerdenmi bağlanmalıyım.nokia browser ne demek?hiçbişey bilmiyorumm:((((turkcell ayarlarını silmelimiyim.ve nasıl sileceğim...teli camdan atmayı düşünüyorum:::::::::((((((

dostum sakin ol biraz

nokia browser dediğim, o senin kullandığın web ikonu yani nokia nın internete bağlanmak için yaptığı kendi program. Bir de Opera Mini var, o biraz daha hızlı ve onda ekranı yan çeviripte kullanabiliyorsun. İsteğine kalmış yani, hangisini kullanırsan artık.

Bir de senin kullandığın "web" e gir, sonra Seçenekler > Ayarlar'a gel ve ayarlarını kontrol et;

* Görn. ve seslr. yükle (Evet)
* Varsayılan kodlama (otomatik)
* Küçük harita (açık, isteğine kalmış)
* ÇEREZLER [cookies] - (İZİN VER)
* Java/ECMA dizesi (Etkin)
* Güvenlik uyarıları (Göster)
* Açılır pencere engelleyici (Evet)

Bunları uygula ve tekrar giremediğin sayfalara girmeyi dene, ayrıca Turkcell ayarlarını silmene gerek yok, alakası da yok.

yazmıyom la bişe..
ozgrcnbz

23 Temmuz 2008; 12:36:46 

merhaba arkadaşlar benimde sorum olucak..wlandan nete bağlanıyorum evde işte hep bi sinyal buluyorum.fakat wilandan internete girdikten sonra ordan msn açma imkanım var mı yani kontrm gitmcek hatla alakası olmucak wireless tan bağlanıp msne girmek istiom kısaca.... teşekkürler şimdiden

~~~ uA ~~~
MegaWolt38

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 2:57:10 

quote:

Orjinalden alıntı: ozgrcnbz

merhaba arkadaşlar benimde sorum olucak..wlandan nete bağlanıyorum evde işte hep bi sinyal buluyorum.fakat wilandan internete girdikten sonra ordan msn açma imkanım var mı yani kontrm gitmcek hatla alakası olmucak wireless tan bağlanıp msne girmek istiom kısaca.... teşekkürler şimdiden

Hiç sorun olmaz kafana takma, rahatça kullanabilirsin

hatla alakası yok bunun..

ben günde en az 2 saat wireless teyim nette

yazmıyom la bişe..
kbrdy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 12:03:04