Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E65 Ana Başlık, İnceleme,Yorumlar ve Paylaşım Konusu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E65 Ana Başlık, İnceleme,Yorumlar ve Paylaşım Konusu Sayfa: <<   < önceki  37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MEMORYSTICK

16 Haziran 2008; 19:47:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

zamanı bir yıl veya 6 ay geriye al tekrar dene try again :)

MEMORYSTICK

16 Haziran 2008; 19:54:21 

3.0633.69.00 yazılımını sonunda jaf ile yukledim :) nokia software updater' ne kadar telefonumu desteklemesede ....türkçe karekter destegi gelmiş..
oyle yavaslama falanda hissetmedim bazılarının yazdıgı gibi...

Sui CompoS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 20:48:58 

Tarihi geri al sorunun cozulur.

Nokia E50 27.01.2007
...Kardelenim seni cok seviyorum...

Intel Q9300 2.5GHz, Gigabyte EX38-DS4, Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512MB/256Bit, 4GB OCZ Reaper 1066MHz, 1TB Seagete 7200Rpm Sata2 HDD, FSP Epsilon 700Watt, Samsung 22" 2232BW
karizma2

16 Haziran 2008; 21:22:06 

quote:

Orjinalden alıntı: MEMORYSTICK

3.0633.69.00 yazılımını sonunda jaf ile yukledim :) nokia software updater' ne kadar telefonumu desteklemesede ....türkçe karekter destegi gelmiş..
oyle yavaslama falanda hissetmedim bazılarının yazdıgı gibi...

o sürüm geri alındı sanıyordum ben gene koymuşlarmı nokia software update yaf.mesajları falan yedeklemekle uğraşmıcak olsam yüklerdim ama uzun iş ya...

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
MegaWolt38

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 23:05:18 

yav ne gerek var, nolacak sanki güncellesen, güncellemesen...

P4 630 3.0 -- Asus P5LD2 -- 320gb Seagate 7200.10 sata2 -- Asus x1300pro -- 2*1 ddr2 667 Kingston -- NOKIA E65 -- ASUS F3SR 200DR Dizüstü -- Logitech x-540 -- Creative Nomad Muvo2 4gb -- 1TB WD MyBook esata,FW,Usb Harici HDD...
gollory

16 Haziran 2008; 23:13:59 

bugün telefonu inceleme fırsatı buldum açıkcası çok güzel ama birşey kafama takıldı adam bunda wireless var dedi alışveriş merkezlerinden falan girersiniz dedi ama ben netten baktığımda bulamadım var mı böyle bişi

serkanjk

17 Haziran 2008; 0:24:30 

quote:

Orjinalden alıntı: gollory

bugün telefonu inceleme fırsatı buldum açıkcası çok güzel ama birşey kafama takıldı adam bunda wireless var dedi alışveriş merkezlerinden falan girersiniz dedi ama ben netten baktığımda bulamadım var mı böyle bişi

tabiki var wireless i olan her telefon gibi e 65 ilede oralardan bağlanabilirsin tabiki şifre koymamışlarsa:D

serkanjk

17 Haziran 2008; 0:27:20 

arkadaşlar benim e 65 e bişeyler oldu bugün mesela galeriye giriyorum parçalara giriyorum ama orda şarkının üstüne gelince seçenekler tuşu çalışmıyor yani blututla göndermeye çalışıcam ama seçeneklere giremiyorum bu neden kaynaklanıyor tuş bozuk değil çünki başka işlevleri yerine getiriyor

gollory

17 Haziran 2008; 0:45:37 

quote:

Orjinalden alıntı: serkanjk

quote:

tabiki var wireless i olan her telefon gibi e 65 ilede oralardan bağlanabilirsin tabiki şifre koymamışlarsa:D

peki hattı kullaniyo mu wireless e bağlanırken fatura dağlar kadar olmasın sonra çok beğendim ya almaya niyetim var ama önce bi işe girmem gerek

MegaWolt38

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 11:03:24 

quote:

quote:

quote:

peki hattı kullaniyo mu wireless e bağlanırken fatura dağlar kadar olmasın sonra çok beğendim ya almaya niyetim var ama önce bi işe girmem gerek

yok ya olur mu hiç öyle şey, hattan bağımsız çalışır bu wi-fi, bildiğin dizüstü bilgisayar gibi ama kapsama alanı onunki gibi değil, yinede çok hızlı, ben devamlı gittiğim kafelerde, alışveriş merkezlerinde vs. kısaca kablosuz bağlantı olan heryerde sorunsuzca giriyorum, kafan rahat olsun.

P4 630 3.0 -- Asus P5LD2 -- 320gb Seagate 7200.10 sata2 -- Asus x1300pro -- 2*1 ddr2 667 Kingston -- NOKIA E65 -- ASUS F3SR 200DR Dizüstü -- Logitech x-540 -- Creative Nomad Muvo2 4gb -- 1TB WD MyBook esata,FW,Usb Harici HDD...
gollory

17 Haziran 2008; 16:20:34 

@megawolt38 ve serkanjk yardımlarınız için teşekkür ederim

telefonu çok beğendim almaya niyetim var ama benim gibi işsiz güçsüz adam için pahalı o yüzden işe girdiğim zaman alıcam hemen

serkanjk

17 Haziran 2008; 23:34:54 

quote:

arkadaşlar benim e 65 e bişeyler oldu bugün mesela galeriye giriyorum parçalara giriyorum ama orda şarkının üstüne gelince seçenekler tuşu çalışmıyor yani blututla göndermeye çalışıcam ama seçeneklere giremiyorum bu neden kaynaklanıyor tuş bozuk değil çünki başka işlevleri yerine getiriyor

tamamdır versiyonu yükselttim oldu

RED LORD CHE

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 12:00:42 

Arkadaşlar bende dün E65 sahibi oldum;
ve şuana kadar kullandığım telefonlar arasında beni en fazla etkileyen E65 oldu,

"KATİL ABD VE İSRAİL SİYONİZMİ FİLİSTİNDEN DEFOL"

MegaWolt38

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 14:15:05 

quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

Arkadaşlar bende dün E65 sahibi oldum;
ve şuana kadar kullandığım telefonlar arasında beni en fazla etkileyen E65 oldu,

temiz kullanırsan uzun yıllar seni memnun eder