Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E65 incelemem

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: CeSaR_85
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E65 incelemem Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MegaWolt38

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 17:15:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: macromax

ARKADAŞIMDA E65 VAR VE BEN KAFAYI TAKMIŞ DURUMDAYIM NE YAPTIYSAM RESİMLERİ TAM EKRAN YAPAMIYORUM BOYUTLARI NE OLURSA OLSUN ARKA PLANI KAPLAMIYOR YARDIM PLS

daha önceki sayfalara bakarsan eğer o sorunu çözen programı bulabilirsin. Sanırım adı "Theme DIY" adlı programdı. Şuan bende kullanıyorum, hızlı ve güzel bir program, resimleri tam ekran yapıyor ama tema olarak uyguluyor bunu.

yazmıyom la bişe..
lost.uur

17 Mayıs 2008; 18:23:23 

şu programın linkini bulup verebir misin dostum bende merak ettim şimdi

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
OzKah

17 Mayıs 2008; 23:19:52 

e65 almayı düşünüyorumda halen soyulma problemi devam ediyormu yenileirnde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzKah -- 17 Mayıs 2008; 23:23:38 >
Apexi

20 Mayıs 2008; 12:51:11 

ben deri kilif ile kullaniyorum soyulmadi 1 aydir hic bakalim 2. el almistim daha önceki kullananda soyamamis.Kullanmana bagli sonunda :)
quote:

Orjinalden alıntı: OzKah

e65 almayı düşünüyorumda halen soyulma problemi devam ediyormu yenileirnde ?

löpçük

22 Mayıs 2008; 0:14:36 

herkese merhabalar,

konunun ilk 15 sayfasını ancak okuyabildim, halen devam ediyorum. ben de e65 almayı düşünüyorum. bunda en büyük sebep wireless'ı kullanabilecek olmam.

e65 alsam da asıl kullandığım hat şu anki telefonumda 1110'da takılı olacak. e65'i %90 wifi için istiyorum yani. alıcısının laptop kadar güçlü olmasını beklemiyorum tabi. ancak alışveriş merkezlerinde, cafelerde vs sorun yaşar mıyım? alışveriş merkezlerinin çoğunda wireless var. bunları sorunsuz kullanabilir miyim?

sadece wireless için değer mi e65 almaya? (bana göre şu an değer). başka ne önerebilirsiniz?

teşekkürler...
karizma2

22 Mayıs 2008; 3:31:03 

quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

herkese merhabalar,

konunun ilk 15 sayfasını ancak okuyabildim, halen devam ediyorum. ben de e65 almayı düşünüyorum. bunda en büyük sebep wireless'ı kullanabilecek olmam.

e65 alsam da asıl kullandığım hat şu anki telefonumda 1110'da takılı olacak. e65'i %90 wifi için istiyorum yani. alıcısının laptop kadar güçlü olmasını beklemiyorum tabi. ancak alışveriş merkezlerinde, cafelerde vs sorun yaşar mıyım? alışveriş merkezlerinin çoğunda wireless var. bunları sorunsuz kullanabilir miyim?

sadece wireless için değer mi e65 almaya? (bana göre şu an değer). başka ne önerebilirsiniz?

teşekkürler...

bende senin gibi e65i bir tek wirelessı için almak isteyenlerdendim.çünkü bu telefonu onun dışında kullanmak olmuyor.özellikle k750 gibi bir telefondan geçince.şu an wirelessını sıklıkla kullanıyorum.kafelerde falan zaten sorunsuz.ama binaların içinde wireless bulduğu zaman sinyali doğru yerde almak bazen zor olabiliyor.ancak bu dediğim zamanlarda zaten wirelessın falan nerden geldiğini bilmediğin zamanlarda.ama çoğu zaman sorunsuz.belki yeni serilerde eski klasik sorunlarıda hallolmuştur.artık çok fazla gruba katılan yok galiba

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
MegaWolt38

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2008; 16:13:12 

quote:

herkese merhabalar,

teşekkürler...

ben devamlı alışveriş merkezlerinde ve cafelerde kullanıyorum kablosuz bağlantı özelllini, çokta hızlı ve sorunsuz giriyorum internete. Eğer Opera mini programını da yüklersen çok daha hızlı bağlanırsın. Bence wi-fi için başarılı bir telefon.

quote:

Orjinalden alıntı: lost.uur

şu programın linkini bulup verebir misin dostum bende merak ettim şimdi

RESİMLERİ TAM EKRAN YAPMAK İÇİN (THEME DIY)

program bu dostum

yazmıyom la bişe..
shutapat

23 Mayıs 2008; 18:51:28 

Arkadaşlar öncelikle burada yardımcı olan ve fikirlerini anlatan arkadaslara tessekurler...Bir cok konuda problemlerımı burdan cözebildim yalnız bir kac problemım var sımdıden yardımcı olan arkadaaslara teskkürler...

Telefonum resimleri yarım gösteriodu telefonum sonradan themeDIY dıe bır program yukledım sanırım onla duzeldı (yada yanlıs bılıyorum) gecen gun yanlıslkla sıldım programı ve gene eskı halıne resımler yarım bı sekılde gozuokuo yanı tam ekran gıbı deıl problemım bu arkadaşlar=)

sugarboy

26 Mayıs 2008; 20:00:14 

e65ini satmak isteyenler bana pm atsın lütfen!
(full kutu garanti fatura sıfır çizik soyulmanın belirtisi bile olmayan sorunsuz içi açılmamış olması ve renginin silver mocca olması şarttır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishtare -- 26 Mayıs 2008; 19:59:09 >

Eski nickim: ishtare
karizma2

26 Mayıs 2008; 21:16:08 

megawolt telefonum servise gittikten sonra telefonuma nerdeyse hiç bişi yüklememiştim.themediyi sen buraya indirip kurayım dedim.süper bir yazılım ya paylaştığın için teşekkür ederim.

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
MegaWolt38

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 21:51:13 

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

megawolt telefonum servise gittikten sonra telefonuma nerdeyse hiç bişi yüklememiştim.themediyi sen buraya indirip kurayım dedim.süper bir yazılım ya paylaştığın için teşekkür ederim.

ne demek dostum, paylaştıkça güzelleşir herşey. bu aralar finallerim var, 2 hafta sonra başka program ve oyunlar eklerim...

quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

yazmıyom la bişe..
mustafada

26 Mayıs 2008; 22:16:13 

bana e65 için opera - blacklist ve müzik çalar programı lazım.arkadaşlar ekleyebilirmisiniz.bu arada 1 aydır kullanıyorum sanki cebimde leptop var.n73le karamsar kalmıştım alırken ama n73 ü 2ye katlar bence bu makina

MegaWolt38

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 22:56:22 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafada

bana e65 için opera - blacklist ve müzik çalar programı lazım.arkadaşlar ekleyebilirmisiniz.bu arada 1 aydır kullanıyorum sanki cebimde leptop var.n73le karamsar kalmıştım alırken ama n73 ü 2ye katlar bence bu makina

daha önceki sayfalara bakarsan müzik çalar programı vardı
opera istiyorsan opera.com a gir oradan indir
evet bencede hem kalite, hemde tasarım olacak n73 ü 2ye katlar.
Telefonu her gören vayy bu ne harikaymış diyor.. ee biraz diğer insanlardan farkımız olsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 26 Mayıs 2008; 22:59:37 >

yazmıyom la bişe..
SounDManageR07

27 Mayıs 2008; 1:11:11 

slm arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu enufak çizilme soyulma kesinlikle olmadı tuş takımlarındaki ışık sorunlarıda olmadı asla ama pil ömrü beni yedi bitirdi:) ekran donmaya ve kapanmaya başladı durmadan aralıksız,ve sattım hayırlı olsun:) şimdi ne alayım diye düşünüyorum.

mustafada

27 Mayıs 2008; 9:00:39 

arayanı türkçe konuşma programını bulan var mı?birde bu arayanı konuşma özelliğini nereden iptal edeceğiz

emre_14

27 Mayıs 2008; 19:07:46 

arkadaşlar oksden sonra telefonumu değiştireceğim.n81 le e65 arasında kaldım.sizce hangisini almalıyım_?
birbirlerine göre + ve - leri neler_?
birde bnm için müzik daha ön planda(radyo olmasa da olur )
hangisini önerirsiniz_?

_€mR€_
sergio_53

28 Mayıs 2008; 15:23:00 

arkadaşlar bende 6500slide ile e 65 arasında kaldım..6500slide daha ağır basıyor ama yine fikirlerinizi alabilirmiyim??birde doğubankta nekadara bulabilirm ??

GIGABYTE P35C-DS3 / INTEL E8400 3.0Ghz @ 3.9Ghz / 2*1 DDR2 800+ CL4 A-DATA Vitesta Extreme 4-4-4-14 @ 866Mhz / GIGABYTE PASEIDON KASA / FSP BLUESTORM 2 500W / ZOTAC 512 MB 8800GT AMP! @ 730/1780/2050 / 320GB SAMSUNG SATA2 / SKY STAR 2 / 22'' SAMSUNG 2232BW / LOGITECH S510 KLAVYE-MOUSE / LOGITECH DRIVING FORCE EX / LOGITECH X-540