Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E65: ùnceleme(ùLK MESAJDA) ve Yorumlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E65: ùnceleme(ùLK MESAJDA) ve Yorumlar Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karizma2

26 Nisan 2008; 20:49:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Scaevola

quote:

Orjinalden alıntı: Kerem1905

Telefona PC Suite desteği yükledim fakat NSU yine tanımadı.İlgilendiğiniz için teşekkürler...

Evet, bir süre için E65 yazılım güncellemesi yapamıyor olacakmışız, yani genel bir durum.

http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_529019

quote:

Orjinalden alıntı: @evren

e65 en gazla kac gb sd desteklıyor.
8gb mıcro sd destekler mı...

Nokia'nın açıklamasına göre en fazla 2 gb destekliyor; fakat 4 gb takmayı deneyen kimseyi bulamadığım için bunun mümkün olup olmadığından emin değilim.

hayret bir şey bu nokia ya çıkardığı yazılımı siliyor.çok önemli açıkmı buldular naptılar.garip durum ya.bakalım yeni versiyonlar ttls pap desteği getirsinlerde ben başka bişi istemiyorum.

@evren:bi ara bende 4 gb lık hafıza kartı almayı düşündüm e65ime.googlde bi sürü sayfa gezdim türkçe olsun ingilizce olsun.hiç kimse 4 gblık hafıza kartı çalıştıramamıştı bu telefonda maalesef.bende mecbur 2 gb lık kartımın yanına 2gb daha hafıza kartı almak zorunda kalmıştım...bakarsınız yeni versiyonda 8 gba çıkartırlar desteği...

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
prmtr

27 Nisan 2008; 2:45:06 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_erdogan

merhaba arkadaşlar bende e 65 aldım telefona yeni yazılım yüklemek istiyorum ama Nokia Software Update ile yapamıyorum bir türlü resimdeki hatayı veriyor telefon desteklenmiyor diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Aynı sorun bende de var maalesef:( Bataryanın altında NOKIA Kom A.Ş Garantisi yazıyor...

Aynı sorun bende de var.

Asus A8Je
tirannosaurus

29 Nisan 2008; 9:57:15 

şimdi ben E65 i versyonunu yukseltmek istiyorum nokia software updater'da bunu yaparken telefonun ingilizce olma olasılıgı nedir yane turkçe dil şeçeneğide olucak mı ? yeni versyon attıgım telefonda?

bu yaz da çorapla parmakarası terlik giyen görürsem üç el ateş edicem
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Nisan 2008; 18:33:00 

telefonun ürün kodu (product code) Türkiye numarasıysa ve sen Nokia Sowfware Update Türkçe versiyonu ile yazılımını güncellersen ingilizce kalması imkansız gibi bir şey..

tirannosaurus

29 Nisan 2008; 20:59:37 

ona neerden bakıcaz urun koduna yane

bu yaz da çorapla parmakarası terlik giyen görürsem üç el ateş edicem
Apexi

2 Mayıs 2008; 1:32:50 

bende gittim aldim bir tane güzel bir telefon ama kullanmasi biraz karisik gibi en basitinden sim kart hafizasini toplu halde telefon hafizasina bile atamadim :P
wif vs vs güzel özellikleri ama zamanla anlicaz bakalim :) ama sık ve zarif bir telefon.

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Mayıs 2008; 14:53:02 

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

ona neerden bakıcaz urun koduna yane

bataryayı çıkart Nokia Kom. A.Ş garantisi yazısının sağında solunda fln orada bir yerde olması gerek Product Code diye yazar..
Apexi

2 Mayıs 2008; 17:41:36 

c.alkan bu telefonun versiyonunu yükseltigimizde ne gibi avantajlari oluyor ki ayrica yükseltme isleminde arada bir problem olursa fireware güncellemesi gibi ortada kaliyor mu cihaz.

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mayıs 2008; 1:37:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Apexi

c.alkan bu telefonun versiyonunu yükseltigimizde ne gibi avantajlari oluyor ki ayrica yükseltme isleminde arada bir problem olursa fireware güncellemesi gibi ortada kaliyor mu cihaz.

apexi kardeşim versiyon yükselttiğimizde öncelikle telefon yazılımsal açıdan gelişiyor.. mesela, kamera daha iyi ve daha net çekim yapabilir, menüye ulaşma ve menüde gezinme hızı artabilir, yeni özellikler gelebilir, wi-fi çekim kuvveti arttırılmış olabilir, web browser'ın daha seri çalışması sağlanmış olabilir...... bu liste yapılan yeniliklerle böyle uzar gider..

FW güncellemesinde yarıda kalma problemi bildiğim kadarıyla şu anda sadece N95 8GB'da var. sizin telefonunuzda kullandığınız kablo sistemi zaten FW değil ve yarıda kalacağını sanmıyorum.. ama güncellemeler başlamadanda kesin konuşmak istemiyorum..
Apexi

3 Mayıs 2008; 2:17:46 

c.alkan ben sistemciyim ama telefon konusunda baya geri kaldik anlicagin bu güncellemeyi yapmak icin telefonu bilgisayar'a ara birim ile baglamak mi gerekiyor yoksa hafiza kartina yüklenen uygulama ile veya diger bir yolu mu var ?
önceki sayfalara bakiyorum ayrica orda anlatilmis mi diye belki sen direk link verebilirsen sevinirim bu konuda ayrica tskler simdiden yardimlarin icin :)

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mayıs 2008; 2:27:13 

bilgisayarına nokia.com.tr deki yazılım ve destek bölümünden nokia software update prgrmını indiricen.. Bide pc suite yüklicen bilgisyrına, telfn kutusundan çıkan cd'deki prgrm..

snra teli bilgisayara usb kablo ile bağlican, pc suite görür otomatik ztn.. Nokia software update'i açıcan ve işlemleri takip edicen.. bu kdr..

ama şu anda E65 için yeni versiyon yok gelince haber veririm..
Apexi

3 Mayıs 2008; 3:27:11 

c.alkan ben yeni aldim ama icinde hangi versiyon oldugunun bilgisini hangi bölümden ögrenebiliriz , ama sanirim onuda pc'e bagladigimizda ögrenebiliriz versiyon kontrolü yapiyordur yenisini yüklemeden önce.Ama micro sd kart ile telefonunun kutusunun daha alamadim , satin aldigin cocuk getircek firsat olmadi, ayrica bu telefon icin sd kisitlamsi var mi kapasite icin 2 gb da sorun cikarcagini zannetmiyorum ama belki 4 gb da alirim bu konu hakkinda bilgi göremedim daha önce forumlarda.

Lanethh

3 Mayıs 2008; 9:55:40 

quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_erdogan

merhaba arkadaşlar bende e 65 aldım telefona yeni yazılım yüklemek istiyorum ama Nokia Software Update ile yapamıyorum bir türlü resimdeki hatayı veriyor telefon desteklenmiyor diyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Aynı sorun bende de var maalesef:( Bataryanın altında NOKIA Kom A.Ş Garantisi yazıyor...

Aynı sorun bende de var.

Offff arkadaslar dün 1 saat ugrastım nafile nasıl düzelcek bu sorun yaa bilgisi olan yokmu

Dell 6400 & Samsung DUO880 & Creative Zen 4 Gb...
Daha Ne oLsun.. :)
Apexi

3 Mayıs 2008; 12:06:11 

baska pc'de denemelisin bence sorun yazilimsal veya donanimindan olabilir ondan baska bir pc de dene ondada ayni hatayi verirsen telefondan olduguna emin olabilirsin.

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mayıs 2008; 13:18:47 

@Apexi: telefonunda hangi versiyonun yüklü olduğunu bulmak için *#0000# yi tuşlaman yeterli olacaktır..

ayrıca fabrika verilerine göre E65 en fazla 2GB microSD hafıza kartı destekliyor.. 4GB'da takabilirsin ama çok kasılır alet..

@Lanethh: daha yeni versiyon çıkmadı.. bir ara çıktı sonra geri çekildi o yüzden o ekranla karşı karşıya kalıyorsunuz.. önemli bir şey yok..
Apexi

3 Mayıs 2008; 14:29:20 

anladim c.alkan
denedigim 1.063.18.01 rm-208 diye ver. verdi acaba en sonuncu bumu yada fabrika cikis versiyonumu hala gecerli gerci telefonun aksesuarlarini almadigim icin pc'e baglayamiyorum simdilik. SD kartta 2gb yeterli galiba nede olsa fiyatlari gerileyen bir teknolojosi hafiza kartlari yüksek almadigimizda ilerde karli sekilde düsüyüor fiyatlar.c.alkan yeni versiyon geri cekilmis yazinin sonunda gördüm o zaman bekleriz bir süre daha napalim.

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mayıs 2008; 14:35:36 

fabrika çıkış versiyonları V1 işte.. henüz E65 için yeni versiyon çıktı diye resmi bir açıklama yok hiçbir yerde

olunca haber vericem..
Apexi

3 Mayıs 2008; 14:49:32 

c.alkan peki önceki sayfalarda verilen programlari direk pc'den hafiza kartina attigimizda telefonda calisiyor mu veya telefonun icine kopyaladigimizda calisiyorlar mi direk ?

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mayıs 2008; 14:58:16 
<