evet çünkü kitapçığında yazıyor türkçe ve diğer diller için www.nokia.com dan yapabilirsiniz diye ama ben bulamadım ingilizce ye dönüyor menü anlayamadım belki ondan,sanırım var kitapta yazdığına göre
arkadaslar almak ıcın baktım bu e65ın pyasada kac versıyonu var acaba bırıne bakıyorum dokunmatık ekran cıft kart bılmem ney bırınde kalem var bırınde hıcbı numara yok ben sasırdım sahte e65mı var aynanda bıkac versıyonmu pyasada
bu yanında gelen tek taraflı kulaklıkla nasıl müzik dinliyorsunuz? Ben beceremedim valla o yüzden E65'e uygun kulaklık var mı bildiğiniz?
bende 6288'in orjinal kulaklığı var.. boyuna asabiliyorsun ve çok rahat oluyor.. tabii N95 8GB aldıktan sonra jakları malesef uymadığı için duracak artık bir tarafta..
ne zamandır konuya ugramıyordum hızlıca bir goz gezdirdim kaldıgım yerden telefonu yan kullnma sansınız var rotateme programı iel oluyor ancak yeni bir surum ile duzeltilmediyse ekranı yan cevirdiginizde 4 tus donmuyor yani asagı tusun basına sola gidiyor sanki dik tutuyormusunuz gibi telefonu geende işe yarıyor
ya bu telefon n81 kadar iyi foto n73 kadar iyide video çekiomu ayrıca telefonda oyun felan oynamak rahatmı bide sesi nasıl yani n81inkinden çokmu zayıf
ya bu telefon n81 kadar iyi foto n73 kadar iyide video çekiomu ayrıca telefonda oyun felan oynamak rahatmı bide sesi nasıl yani n81inkinden çokmu zayıf
arkadaşlar sorum hala geçerli yeni konu açmıştım buraya sor dediler burdada cevap yok :@