Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Tan_Juan

27 Mart 2007; 15:04:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

salur: ...bankacılık işlemleri için flash player ın yüklü olması lazım, ki bunu da yüklediğinizde telefona videoyu indirip real player da izleyebiliyorsunuz. Adobe nin sitesinden flash lite ı yükleyebilirsiniz ama o da 30 gün deneme süreli.

Slm Salur ve İnternet bankacılığını kullanan arkadaşlar,
Ben şunu öğrenmek istiyroum:
Pc den garanti internet bankacılığa girmek istediğimizde eğer pc mizde flash player yoksa garanti bankasının web sayfasında kilinkten bunu ücretsiz olraka (deneme sürümü değil) yükleyebilioruz. BU telefondan olunca aynı katkı sağlanmıyor mu işlla ki bizim mi yüklememeiz lazım? Sonuç ta bu imkanı bankanın vermiş olması gerekiyor.
Teşekkürler

mastikax

27 Mart 2007; 15:12:25 

CEVAP VEREN YOKMU????

quote:

Orjinalden alıntı: Tan_Juan

slm Arkadaşlar,
1- IECONQUERER,
BEN e 50 TOPİĞİNDE Kİ ARKADAŞLARIN E 50 den yana çok sıkıntılı olduklarını okudum bu yüzden ve wi_Fi den dolayı E 65 e yöneldim. Sana bir sorum olacak E 50 den memnun musun yoksa diğer arkadaşların yaşadığı sorunları yaşıyor musun? Mesela görüşme gelince aniden sesi handsfreeden vermesi, telefonun donması vb... sorunlar
2- Bir de evet telefonda radyo yok ama sanırım radyo programı yükleyip bu özelliği katmak müm kün, öyle değl mi?
Şİmdiden teşekkürle arkadaşlar cevaplar için

Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Mart 2007; 15:50:37 

quote:

quote:

salur: ...bankacılık işlemleri için flash player ın yüklü olması lazım, ki bunu da yüklediğinizde telefona videoyu indirip real player da izleyebiliyorsunuz. Adobe nin sitesinden flash lite ı yükleyebilirsiniz ama o da 30 gün deneme süreli.

Slm Salur ve İnternet bankacılığını kullanan arkadaşlar,
Ben şunu öğrenmek istiyroum:
Pc den garanti internet bankacılığa girmek istediğimizde eğer pc mizde flash player yoksa garanti bankasının web sayfasında kilinkten bunu ücretsiz olraka (deneme sürümü değil) yükleyebilioruz. BU telefondan olunca aynı katkı sağlanmıyor mu işlla ki bizim mi yüklememeiz lazım? Sonuç ta bu imkanı bankanın vermiş olması gerekiyor.
Teşekkürler

Garanti bankasına girdiğinizde alttaki ok işareti görebiliyorsanız diye bir uyarı çıkıyor ama maalesef o ok işareti görünmüyor. Yüklemek istediğinizde, yani orayı tıkladığınızda adobe nin sitesine bağlanıyor. Oradaki uyarı mesajı da şu yönde: Tarayıcınızı tanımlayamadık. Sözün özü E65 teki tarayıcı bilgisayardaki internet explorer çalışma mantığıyla çalışıyor ama bazı eklentiler maalesef ona uygun değil.
Ben inceledim, adobe flash lite diye cep telefonları için flash player ları var ama denemedim.
mastikax; radyo sanıyorum yüklenmiyor ama online radyo programları var. Ayrıca bahsedilen problemlerle daha hiç karşılaşmadım
ocean

27 Mart 2007; 16:21:34 

arkadaşlar bugün kktc de bir telefoncuya daha sordum 800 ytl dedi e 65 e düştükce düşüyor :)

ieconquerer

27 Mart 2007; 16:58:08 

benim e50im yok ki cok hosuma gitmişti duruşu almak için araştırmıştım e65i görünce vazgectim
ama e65 de bulamıyorum garantili hiç biyerde yooooooook bilen warsa yerini sölesin sadece metrocity de nokia shop ta gördüm nakit 1060 ytl dedi ( yuh artık dedim içimden :) )
quote:

Orjinalden alıntı: mastikax

CEVAP VEREN YOKMU????

quote:

slm Arkadaşlar,
1- IECONQUERER,
BEN e 50 TOPİĞİNDE Kİ ARKADAŞLARIN E 50 den yana çok sıkıntılı olduklarını okudum bu yüzden ve wi_Fi den dolayı E 65 e yöneldim. Sana bir sorum olacak E 50 den memnun musun yoksa diğer arkadaşların yaşadığı sorunları yaşıyor musun? Mesela görüşme gelince aniden sesi handsfreeden vermesi, telefonun donması vb... sorunlar
2- Bir de evet telefonda radyo yok ama sanırım radyo programı yükleyip bu özelliği katmak müm kün, öyle değl mi?
Şİmdiden teşekkürle arkadaşlar cevaplar için

ieconquerer

27 Mart 2007; 17:01:50 

kardeş nerden aldın kaça nokia garantili mi tel grey market mi ben sadece metrocity nokia shop ta gördüm nakit 1060 dediler

quote:

Orjinalden alıntı: telefonhastasi

Arkadaşlar Nokia E65 cihazını bugün aldım. Gerçekten muhteşem bir design ve rahat bir kullanımı var. İçinde çok da enteresan uygulamalar var. Ben kamerasını da beğendim. Herkese tavsiye ediyorum.

Barce

27 Mart 2007; 17:48:57 

Kadıköy best elektronik 850 peşine satıyor.Bilginize.

Karadeniz fırtınası.
Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Mart 2007; 22:27:45 

KKTC 800
KADIKÖY 850 (ıstanbul)
Nokia shop 1.050(ıstanbul)
mantıklı bir açıklaması olan var mi
Tan_Juan

28 Mart 2007; 0:59:39 

Slm Salur, ieconquerer ve diğer arkadaşlar,
Araştrıma ve cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Umarım mastikax için de fadadalı olmuştur.
ieconquerer, ben E50 yi görünce evet bu telefonu alacağım dedim ve sorunlarını okuyunca ve E65 de ki artıları öğrenince bende E65 e yönlendim.
İşte forumların da en iyi yanı bu.
Bu topik için Salur tekrar teşekkür ediyorum, gayet faydalı oldu; ancak işin üzücü yanı piyasada bu telefon olmadığı veya anormal bir rakam istendiği için fazla deneme ve eğer varsa olumsuz yanlarını keşfetme şansımız olmadı.
Kolay gelsin.
quote:

Barce Kadıköy best elektronik 850 peşine satıyor.Bilginize.

Barce peki vade olunca ne oluyor 6 aylık mesela haberin var mı ayrıca garantili mi?

Barce

28 Mart 2007; 8:51:34 

Valla ben görüştüğimde peşin 850 12 ay taksitle 900 YTL olur demişti.O dükkanın sırasında biraz yukarıda avea tabelalı bir yer var (aynı tarafta kalıyor,2 yada 3 dükkan bahariye tarafında) orasıda 1.050.YTL 12 taksit demişti.

Karadeniz fırtınası.
izmir_sevdalısı

28 Mart 2007; 10:28:34 

Tam istediğim gibi bir cihaz..Aradığım her şey var , kızaklı ve cepte taşınabilecek bir boyutta.

HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
ieconquerer

28 Mart 2007; 10:46:19 

herkes tutturabildiği fiyata satıo ama genpa siteside de ön sipariş fiyatının 1060 ytl olması kafamı bulandırıo, bi turkcell bayisine sordum daha gelmedi fiyatı 1300 civarında olcak dedi adam turkcell bayisi telefon piyasasından bi alem ya :) bu tele 1000ytl cok ama cıkıs fiyatı 900 normal oturmuş fiyatı da 750-800 iidir heralde satılması için, wireless hastalıgımız olmasa o paralar da werilmez de 2mp flşasız radyosuz tele :)

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

Valla ben görüştüğimde peşin 850 12 ay taksitle 900 YTL olur demişti.O dükkanın sırasında biraz yukarıda avea tabelalı bir yer var (aynı tarafta kalıyor,2 yada 3 dükkan bahariye tarafında) orasıda 1.050.YTL 12 taksit demişti.

Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Mart 2007; 14:24:55 

quote:

Slm Salur, ieconquerer ve diğer arkadaşlar,
Araştrıma ve cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Umarım mastikax için de fadadalı olmuştur.
ieconquerer, ben E50 yi görünce evet bu telefonu alacağım dedim ve sorunlarını okuyunca ve E65 de ki artıları öğrenince bende E65 e yönlendim.
İşte forumların da en iyi yanı bu.
Bu topik için Salur tekrar teşekkür ediyorum, gayet faydalı oldu; ancak işin üzücü yanı piyasada bu telefon olmadığı veya anormal bir rakam istendiği için fazla deneme ve eğer varsa olumsuz yanlarını keşfetme şansımız olmadı.
Kolay gelsin.

Asıl ben teşekkür ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu bana

Barce

28 Mart 2007; 15:31:15 

Salur merhaba,

Telefon ile ilgili günler geçtikçe şikayet yaşıyormusun yoksa ilk gün ki gibi memnuniyetin devam ediyormu ? Tahinimce 1 ay süreden beri kullanıyorsun problem çıkarmadıysa bu telefon fiyatının da düşmesiyle alınabilir.

Karadeniz fırtınası.
Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Mart 2007; 15:49:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

Salur merhaba,

Telefon ile ilgili günler geçtikçe şikayet yaşıyormusun yoksa ilk gün ki gibi memnuniyetin devam ediyormu ? Tahinimce 1 ay süreden beri kullanıyorsun problem çıkarmadıysa bu telefon fiyatının da düşmesiyle alınabilir.

Merhaba,
Şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım kendi açımdan; gerek ses, gerek işletim sistemi, hızı performansı ve gerekse sürgü sistemi..
sadece web sayfalarında flash gerektiren yerler olduğu zaman olumsuzluk yaratıyor. Mesela youtube videoları izlemek ve bankacılık işlemleri yapmak için flash player yüklü olması lazım, ki ben fazla kullanmıyorum flash gerektirecek sayfaları ama bazı sayfalarda gerektirmiyor. Mesela foruma defalarca telefondan mesaj attım, mesaj yazarken yandaki ikonlar nasıl görünüyorsa ve hareket ediyorsa telefonda da hareket ediyor ya da dh nin hareketli reklamları için de aynı şeyi söyleyebilirim. Bunlar da telefonda hareket ediyor.
Mesela bu ikon ->
Nasıl burda hareketliyse telefonda da hareketli.
Daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım, ayda bir telefon değiştiren birisiyim forumda beni tanıyan arkadaşlar iyi bilirler, bu telefonu kolay kolay vermeyi düşünmüyorum.
Nokia için ilk defa tamam dedim, bu telefonda olayı aşmış dedim.
Kamerası orta halli, radyosu yok ama tüm E serisi telefonlar aynı