Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: electronication
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar Sayfa: <<   < önceki  36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MegaWolt38

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 1:01:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

fatura bedeli üzerinden yapıyorlar.

yazmıyom la bişe..
ae_emre

2 Mart 2008; 18:23:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ae_emre

Yüklediğim oyunları oynamak nasip olmadı açmaya çalıştığımda ekrana "....... uygulamasının şebeke kullanımına, veri göndermesine,almasına izin verilsin mi?" yazı çıkıyor sonra bağlantı hatası vererek oyundan çıkıyor. bu nasıl düzelte bilirim veya yüklemede hata mı yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler ....

bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

NakkrazeN

3 Mart 2008; 1:47:10 

Arkadaşlar bu telefonun hafıza kartı takma yeri nerede?

keremvekerem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Mart 2008; 9:01:44 

quote:

Ben 2kere yolladım şimdiden.Bekliyorum 5 olsun.Olursa hemen para iadesi isteyecem.Isınamadım ben bu telefona bi türlü.Birde para iadesinde ödemeyi neye göre yapıyorlar,o günkü fiyatı üzerindenmi yoksa fatura bedeli üzerindenmi?

Fatura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremvekerem -- 3 Mart 2008; 9:01:55 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | BEN ZATEN KURAL DIŞIYIM | |
keremvekerem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Mart 2008; 9:07:27 

Telefon iade alacak arkadaşlara;

Tüketici kanununa göre telefonu servise verdiğinizde aynı özelliklere sahip yedek telefon alma hakkınız var o tel servisten çıkana kadar yedek telefonu almayı ısrar edin ve alın...

40 İş günü yani 52 gün sonra servisten çıkmazsa para alma hakkınız var ve ödediğiniz fatura üzerinden paranızı alırsınız...

Çok sıkışırsanız www.sikayetvar.com 'a yazın bayağı etkili oluyor artistlik yaparlarsa nokia merkezine ingilizce bir mail döşeyin bu maili Türkiye nokia yada cc yapın ozaman tutuşuyorlar. Sert olun taviz vermeyin hiçbir halt yapamazlar. Ben bu konuda baya tecrübeliyim paramı kuruşuna kadar geri aldım aleti alırken kazandığım bonuslarda kar kaldı :D

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | BEN ZATEN KURAL DIŞIYIM | |
NakkrazeN

3 Mart 2008; 11:03:21 

quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

mmengi

3 Mart 2008; 13:11:31 

quote:

quote:

Arka pil kapağını çıkartın sağ alt kısımda yanda yuvasını görürsünüz.

NakkrazeN

3 Mart 2008; 13:33:35 

quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

quote:

quote:

Yav çok küçük bir yuvacık var.Eski telefonum 6670'in hafıza kartını denedim olmuyor.Neyse zaten e65 annemin ona pek lazım olmuyor.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

semantic

3 Mart 2008; 15:31:23 

Dün aldım telefonumu, kipada 12 ay vadeli 630 YTL. Fiyatı bana uygun geldi, müthiş hoşuma gitti.

Johny6

3 Mart 2008; 18:00:28 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

quote:

quote:

Yav çok küçük bir yuvacık var.Eski telefonum 6670'in hafıza kartını denedim olmuyor.Neyse zaten e65 annemin ona pek lazım olmuyor.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

e 65 te mıcro sd hafıza kartı kullanılır . 6670 ın kartının uymaması gayet normal

sovalye_

4 Mart 2008; 0:25:50 

arkadaşlar telefona oyun ve tema indiribileceğim bi site ismi söyler misiniz

ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA

kaybettiğinde sevmedim seni,kazandığında sevdiğim kadar...
eHuze

4 Mart 2008; 2:53:41 

yav bu müthiş telefonda radyonun olmaması çok kötü
acep buna bir çare bulamazmıyız? internetten girip radyo sitelerinden mi dinlesek ne yapsak

alikaanim

4 Mart 2008; 9:02:32 

e65' i 590 ytl'ye alalı iki gün oldu. topikin tüm mesajlarını neredeyse okudum. ufak bir eleştirim olacak bu telefondan alıpta pişman olanlara: son 6 ay içinde bu dördüncü telefonum. d900-n73-6120-e65 sıralamasıyla aldığım tüm telefonlarda ya kitlenme ya fonksiyon eksilkliği vb. problemlerle karşılaştım.
Lütfen alıpta bir şekilde telefonuyla barışık yaşamaya çalışan değerli e65 kullanıcılarının kafasını çok karıştırmayalım.

alikaanim

4 Mart 2008; 9:06:57 

aşağıdaki link fazlasıyla işini görecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikaanim -- 4 Mart 2008; 9:07:28 >

mehmet_alp

4 Mart 2008; 12:40:26 

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

bi de 2gb hafıza kartı çok kasıyo mu telefonu....

ben 2gb hafıza kartı ile sorunsuz kullanıyorum.kastırma olayı sadece hafıza bol deyip uygulama oyun işini abartırsan biraz yavaşlatma yapabilir onun dışında sorun olmaz.
ben desteklese 4 gb alcam ama maalesef desteklemiyor

ya bu telefonun ne kadar düştü fiyatı n80den bile daha ucuz oldu.ben fiyatı n80den aşağı imkansız düşmez diyodum ama demekki n80 kalınlık ve görünüme rağmen daha az sorun çıkarması sebebiyle sanırım daha çok tutuldu.dahada düşürüp telefonu herkesin elinde olmasına neden olmasalar bari

Hai ya 4GB desteklemiyormu şimdi 1 gb le çalışıyor ama 4GB lık yada 8GB lık bi microSD alayım diyordum. Hafiften symtorrent yapayım diyordum :(

Bu telefona bi aparatla 80GB lık usb HDD çalışırmı acaba varmı bi aparat gibi bişi?
Menüden gördüğüm kadarı ile yazıcı filan bağlanabiliyorsa yada ekrana verme aparatı her nasıl oluyorsa buda olur diye düşünüyorum. varmı bir bilginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Mart 2008; 12:44:04 >

smbdy

5 Mart 2008; 10:31:09 

arkadaslar ben dun 2.elini 1gb hafıza ve yedek kapağı ile 400ytl ye aldım..acaba içinden yedek pili çıkıyormuydu bunun?navigasyonu nasıl yapıyor?cunku gps uyduları aranıyor derken blututu acmak stiyor yani blututlu bi gps cihazı mı alacaz harici?bi de son olarak benim kullandığım wireless ağında kendime ip atamam lazım bu ayarı neresinden yapıcam daha bulmamadım bilen var mı.?harika bi telefon video kalitesi 3gp lerden daha guzel....

every saint has a past and every sinner has a future...
MegaWolt38

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 12:16:28