Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E65: İnceleme(İLK MESAJDA) ve Yorumlar Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Salur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Mart 2007; 23:50:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Wifi var wifi var

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mart 2007; 8:35:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Wifi var wifi var

biliyorum yahu.yani ben kullanamıyorum wi-fi ye sahip bi cihazım yok onu demek istemiştim

painkiller004

20 Mart 2007; 12:46:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

kadıköyde bir yerde buldum,950 YTL fiyat biçti.Bir arkadaş teknosadan 850 YTL ye aldım demiş nasıl almış ve hangi şubeden almış ?

Bende Teknosa'dan aldim gectigimiz cuma gunu 849 YTL'ye. Ankara Izmir cad. Teknosa'dan satin aldim. Ankamall AVM'de ki Teknosa'da duydum ciktigini 3 tane gelmis ve geldigi gun hepsi birden satilmis. Bunu duyunca musteri hizmetlerini aradim hemen ve stok bilgisini ogrenerek Izmir Cad. gittim. Ankara'da baska magazada kalmamisti. Zaten ben aldiktan bir gun sonra yani cumartesi gunu teknosa fiyati yukseltti ve 969 YTL yapti. Bundan sonra gelecek yeni partiler bu fiyattan satilacak. Teknosa ilk gelen cihazi nasil boyle uygun satti bilmiyorum, KVK fiyati bile 1020 YTL idi. Ama iyi oldu aldik bir tane

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram
Nokia N95
Nokia 8800
painkiller004

20 Mart 2007; 12:49:30 

quote:

Orjinalden alıntı: zts

arkadaslar benim merak etttigim bu telefon goruntulu konusmayı destekliyormu.... gordugum kadarıyla on tarafta kamerası yok... bilgisi olan varsa, yardımcı olursa sevinirim....

3G sebeklerini destekliyor cihaz ama onde kamera yok. Galiba 6630 gibi bununda kamera aparati olacak yada belki var. Zaten 3G ulkemizde Agustos 2007'de yavas yavas baslayacak ve eminimki cok pahali olacak cunku lisans ucretleri inanilmaz yuksek, operatorler bundan yakinip duruyor ama sonuc olarak bunlarin parasini bizden cikaracaklar. O yuzden 3G ye daha cooook var derim ben. O zamana kadar da kim ole kim kalaaa

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram
Nokia N95
Nokia 8800
Salur

20 Mart 2007; 15:57:00 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Wifi var wifi var

biliyorum yahu.yani ben kullanamıyorum wi-fi ye sahip bi cihazım yok onu demek istemiştim

Yani wifi den wifi ye fark var diyorum

scan

20 Mart 2007; 16:01:07 

Hoş telefon alınabilirliği yüksek listeme ekledim ancak ben mi pimpirikliyim yoksa resimlerin ortasında çok hafiften kırmızılık mı var

http://liearmeniangenocide.blogspot.com
CeLLaT_1905

20 Mart 2007; 16:31:05 

quote:

quote:

quote:

Wifi var wifi var

örneğin n91'deki wi-fi beş para etmez

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
erhaninho_cArsi

20 Mart 2007; 16:47:18 

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

quote:

quote:

Wifi var wifi var

örneğin n91'deki wi-fi beş para etmez

Renault kalite şefi Yann Vincent: Toyota kalitesini hedefliyoruz.
CeLLaT_1905

20 Mart 2007; 16:58:44 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
komoli

20 Mart 2007; 17:08:08 

quote:

Orjinalden alıntı: scan

Hoş telefon alınabilirliği yüksek listeme ekledim ancak ben mi pimpirikliyim yoksa resimlerin ortasında çok hafiften kırmızılık mı var

harbiden sen diyince dikkat ettim hafif değil epey bi kırmızılık var

Salur

20 Mart 2007; 17:48:08 

Öteki fotoğraflarda böyle bir sorun ben göremedim.
Ona kırmızılık demeyelim de ufuk çizgisinden mütevellit bir pembeleşme diyelim, ek olarak tekrar belirtiyorum kamerası için bunu almayı düşünüyorsanız bence hemen bu düşüncenizden vazgeçin

mafya babası

20 Mart 2007; 19:49:40 

wi-fi ile int bağlantısı kurduktan sonra tv izlenebilen sitelere girip canlı yayın izlemek mümkünmü? yada youtube den video izlemek???
bunun ekranı 2.2'' ınc mi ?

komoli

20 Mart 2007; 19:52:55 

benim içinde kamera fonksiyonu pek önemli değil benim için öncelik telefonun zarif olması,wi-fi olması,şarjının uzun dayanması ve radyosunun olması.Bunda radyo yok ama okadar kusur kadı kızında da var diyerek bende bu telefonu alacağım.Umarım wireless performansı belirtildiği gibi iyidir sonuçta e serisi

Salur

20 Mart 2007; 23:41:24 

Voip özelliğini kullanabilen var mi? Wlan ağ üzerinden yapmaya çalışıyorum ama internet telefonu hizmeti yok diyor ne yapmak gerekiyor fikri olan var mi

PHI

Sisteme Gözat

20 Mart 2007; 23:44:52 

quote:

Orjinalden alıntı: komoli

benim içinde kamera fonksiyonu pek önemli değil benim için öncelik telefonun zarif olması,wi-fi olması,şarjının uzun dayanması ve radyosunun olması.Bunda radyo yok ama okadar kusur kadı kızında da var diyerek bende bu telefonu alacağım.Umarım wireless performansı belirtildiği gibi iyidir sonuçta e serisi

o zaman bekleme derim

rascasse*

21 Mart 2007; 1:05:41