yahu bu teknosa nasıl bir firma anlamadım.e65 ilk çıktığında en ucuz teknosadaydı.sonra birden 100 ytl arttırdılar.şu an hala arttırdıkları fiyatta duruyor.her yerde 860a inmişken neden bunlar hala indirmiyorlar şaşıyorum.
bu arada telefonun fiyatı baya indi.bende aranıza katılacağım yakın bir zamanda.şöyle 800 ytlye bi gelse hiç kaçırmadan alacağım.ama o fiyata gelmesine sanırım daha biraz daha var.
bu bluetooth kulaklığı vermek zorundalarmı?her yerde onu yanında hediye olarak veriyorlar.benim ihtiyacım yokki bluetooth kulaklığa.onun yerine bana indirim yapsalar çok daha makbule geçerler
Carrefour da 1009 YTL ye satiliyor, Bimeks te 900 kusur ytl, piyasa da 849 a kadar gordum, abartmis bu adamlar hayret ediyorum, neyse ki ben yurtdisindan gelirken aldim 433 dolar, 570 ytl falan yapiyor.
Arkadaşlar E65 ime temalar yukledim (hafıza kartına) ve simdi bunları silemiyorum,temaların ustune gelıp tıkladıgımda sil diye birsey acılmıyor,sanırım bir dosya yoneticisi programına ıhtıyacım var,bunun için en uygun dosya yonetıcısı programı nedir ve nerden yukleyebılırım tabi e65 e uygun olması lazım.yardımcı olursanız sevınırım.
Arkadaşlar E65 ime temalar yukledim (hafıza kartına) ve simdi bunları silemiyorum,temaların ustune gelıp tıkladıgımda sil diye birsey acılmıyor,sanırım bir dosya yoneticisi programına ıhtıyacım var,bunun için en uygun dosya yonetıcısı programı nedir ve nerden yukleyebılırım tabi e65 e uygun olması lazım.yardımcı olursanız sevınırım.
uygulamalar kısmından telefonunuza kurduğunuz tüm yazılımları kaldırabilirsiniz. programa gerek yok yani.
uygulamalar kısmından telefonunuza kurduğunuz tüm yazılımları kaldırabilirsiniz. programa gerek yok yani.
benim e65 im bazen msjı okumak için kapağı actıımda kapanıyor kendı kendıne telefon.we bazende rehberden isim secim arama butonuna bastığımda hiç bi tepki wermiyor telefon aramıyor ama bazen oluyor dediklerim.yazılım güncellemesimi yapmam lazım formatmı atmam lazım bilgi werebilirmisiniz pek bilgim yok bu konulardada
arkadaşlar şu an itibariyle e65 sahibimi olmanın ilk aşamasını atlatmış bulunmaktayım.hepsiburada.com da 877 ytlye siparişi az önce verdim.bunca zaman telefonlar için karar değiştirip durdum.bir türlü alınabilecek gibi bir telefon bulamadan yenisini farkettim.en son e65te karar kıldım.umarım beklediğim gibi bir telefon çıkar.çok isteyerek alıyorum.bluetooth kulaklık hediyeli veriyorlar zaten heryerde.bende öyle alıyorum.
program oyun arşivini yapmaya başlamıştım.sizinde buna eklemek istediğiniz güzel oyunlar programlar varsa ve burada paylaşırsanız çok memnun olurum.
birde hafıza kartı olmadan gelecek telefonum marka falan önemlimi hafıza kartının?kaç civarı fiyatlar uygun fiyattır?ses çıkışını 3,5 mm çıkışa çeviren aparatı nereden bulabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizma2 -- 1 Haziran 2007; 12:15:32 >
arkadaşlar merhaba burada yazılanları okuduktan sonra oldukça fazla beğendiğim e65 ime sahip oldum fakat bir türlü program yukleyemiyorum. yazılım yukeleme-tümü çevrim içi sertifika kontrolu-kapalı yaptım olmadı tarihi ileri aldım olmadı geri aldım gene olmadı başka ne yapmam gerekiyor?acil yardımlarınız bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweto -- 1 Haziran 2007; 3:12:15 >
Merhaba arkadaşlar bu telefonun wifi özelliği wireles bağlantısı ile çalışıyor değil mi? Ayrıca buna msn ve skpe gibi programlar yüklenebiliyor mu? Bide gps olayından tam bi verim alabilen var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Sonunda E65 lerimiz geldi. Sim kart takılı olmadan da wireless'e bağlanması çok hoşuma gitti. Ancak bir sorun var; Telefonu ilk elime aldığımda sürgülü kapakta herhangi bir oynama yokken, yaklaşık 8-10 defa açıp kapayınca hafif bir oynama oldu. Sanki ilerleyen zamanda bu sorun daha da büyüyecek gibi bir izlenim yarattı bende. Müzikçalarının sesi de Sonyericssonlar kadar iyi değil. Zaten genel anlamda bir iş telefonu olduğundan 2mp'den daha iyi bir kamera ve walkman gibi bir müzikçalar beklemek anlamsız olur.
benim e65 im bazen msjı okumak için kapağı actıımda kapanıyor kendı kendıne telefon.we bazende rehberden isim secim arama butonuna bastığımda hiç bi tepki wermiyor telefon aramıyor ama bazen oluyor dediklerim.yazılım güncellemesimi yapmam lazım formatmı atmam lazım bilgi werebilirmisiniz pek bilgim yok bu konulardada
Sonunda E65 lerimiz geldi. Sim kart takılı olmadan da wireless'e bağlanması çok hoşuma gitti. Ancak bir sorun var; Telefonu ilk elime aldığımda sürgülü kapakta herhangi bir oynama yokken, yaklaşık 8-10 defa açıp kapayınca hafif bir oynama oldu. Sanki ilerleyen zamanda bu sorun daha da büyüyecek gibi bir izlenim yarattı bende. Müzikçalarının sesi de Sonyericssonlar kadar iyi değil. Zaten genel anlamda bir iş telefonu olduğundan 2mp'den daha iyi bir kamera ve walkman gibi bir müzikçalar beklemek anlamsız olur.
telefonum yarın elime geçecek büyük ihtimalle.en merak ettiğim noktalardan biri müzik çaları.acaba müzik çaları kötü derken içinden çıkan uyduruk kulaklıktamı denedin yoksa orjinal 3,5 mm kulaklık girişine çeviren adaptörle güzel bir kulaklığı bağlayıpmı denedin?
arkadaşlar merhaba burada yazılanları okuduktan sonra oldukça fazla beğendiğim e65 ime sahip oldum fakat bir türlü program yukleyemiyorum. yazılım yukeleme-tümü çevrim içi sertifika kontrolu-kapalı yaptım olmadı tarihi ileri aldım olmadı geri aldım gene olmadı başka ne yapmam gerekiyor?acil yardımlarınız bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
tarihi geri yada ileri aldıktan sonra telefonu kapatıp aç sorun düzelcektir sonra tekrardan tarihi düzeltirsn