Şimdi Ara

Xbox One X En Çok Ön Sipariş Alan Xbox Konsolu Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •    Xbox One X, geçtiğimiz pazar akşamı Microsoft'un Gamescom sunumu esnasında ön siparişe açıldı ve konsolun ön siparişleri oldukça iyi gidiyor gibi görünüyor.

Net bir sayı verilmese de Microsoft'un bugün yaptığı açıklamaya göre, Xbox One X ilk beş günü içerisinde en çok ön sipariş alan Xbox konsolu olmayı başardı. 

Amazon dahil olmak üzere birçok mağazada da ürün tükendi. 

Ön sipariş veren sayısını yükselten etmenlerden birisi de muhtemelen limitli sayıda üretilen ve sadece ön siparişe özel olan Project Scorpio Edition. Project Scorpio Edition'da konsol ve kontrolcü üzerinde “Project Scorpio” baskısı, dış taraf boyunca dinamik bir grafik deseni ve özel dikey stand gibi standart sürüme göre bazı tasarımsal farklılıklar bulunuyor.

Xbox One X Project Scorpio Edition ilk olarak Xbox.com.tr üzerinde 2899 TL olarak listelendi ancak ertesi gün fiyat bilgisi kaldırıldı. Bu yüzden konsolun ülkemizde ne kadar fiyat ile satılacağı henüz belli değil.

Xbox One X 7 Kasım tarihinde çıkacak.  

• hem microsoft hem sony cok yanlis kararla verdiler bence. en basindan ps4 ve xbox one cikarirken o konsollari HER oyunu 1080p ultra grafik detayi ve 60fps sabit oynatacak sekilde yapsalar idi. su an 2 tane daha konsol cikarmazlardi fazladan. oyuncularin istedigi 4k degil bence. ben 4k ya da 2k da 30 fps almak yerine. 1080p de tamamen sabit 60fps ve oyun detaylari en sonda oynamayi tercih ederim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kimileri "exc.yok,kimse almaz" diyordu amma.....

• Ne yapalım yani evde pc varken ekstra pc mi alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayvanMetal -- 25 Ağustos 2017; 19:23:41 >
  • Rakamı açıklamak yemediğinden ancak Xbonex'i bir halt zannedenin kendine yutturduğu manasız haberler.

Beş Xbonex'i var Amazonun, hepsini ön siparişle satsın yine tükenmiş sayılır. Ve rakamsız gidiyor, ediyor, bitiyor lafları değil beş tane sattığını açıklamak gerçek dünya da kabul görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 25 Ağustos 2017; 19:53:59 >
  • Sonuç olarak Xbox anca sonunculukta yani kendi yağında kavruluyor. PS4 ve Switch'i geçemiyor.. Pre orderlara güvenilmez kolayca iptal edilebiliyor. Microsoft neslin başından beri sayı veremiyor bu ayrı bir soru işareti....
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur

hem microsoft hem sony cok yanlis kararla verdiler bence. en basindan ps4 ve xbox one cikarirken o konsollari HER oyunu 1080p ultra grafik detayi ve 60fps sabit oynatacak sekilde yapsalar idi. su an 2 tane daha konsol cikarmazlardi fazladan. oyuncularin istedigi 4k degil bence. ben 4k ya da 2k da 30 fps almak yerine. 1080p de tamamen sabit 60fps ve oyun detaylari en sonda oynamayi tercih ederim.

Kesinlikle öyle ama Artık 30 fps'den başka veremezler,Bu nesil nasıl başladıysa öyle gitmek zorunda,Çünkü bu ara konsollar Ana konsollara bağlılar..Yani yapacak birşey yok,Xbox one X veya Pro alan adam sadece çözünürlük ve birazda grafik artışı için aldığını bilmek zorunda...Bu 60 fps değeri olsa olsa, artık yeni nesil konsollarda olur,Yani ondada aklımı kurcalayan şey bu nesile fark atan grafiklerde 4K 60 FPS verebilecekler mi?Çünkü çok uçuk bir değer olarak geliyor bana... Yeni nesilde Bu 4K olmasaydı, eminim 1080p 60 fps'de gerçek gibi görsellere sahip oyunlar verebilirlerdi...Ama artık öyle bir düşüncem yok..Bence PS4 ile PS5 arasında çokta büyük grafik artışı olmayacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio

10 milyon pre order yapılır rahat.

10 milyon satsa iyi...
  • Fark ettiniz mi bilmem fuarlarda yapımcılar artık oyunlarını One X de gösteriyor nede olsa en güçlüsü o! Eski günlere dönmek güzel tüm forum el birliği ile PS'nın helvasını yeriz Kasım ayında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal adamlar icin konsol almak cerez almak gibi gerci bizde cerez de pahalli degistiriyorum su almak gibi

• 2002 ve 2006 da onsiparis işleri yaygın olmadığından en fazla onsiparis alan konsollarini olması normal, zaten bu neslin başında da Xbox One pek bir şey satamadığı, içler acısı hali ortada. Microsoft rakam vermediği sürece hepsi hikaye.

Dusunsenize herkesi şaşırtacak bir başarı elde edecekler ve Microsoft bunu açıklamayacak. Adamlar rezil durumları gizlemek için satış rakamlarını açıklamamayi tercih etmiş bir firma, kisaca yemezler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Ağustos 2017; 20:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'de 4K, 4K çok güçlü deyip Metro: Exodus dışında hiç öyle grafiklere abanan oyun göstermediler hatta dalga geçer gibi Minecraft 4K gösterdiler ve ben Xbox'ın exlerini beğensem bile Sony ile kıyaslayınca düşük kalıyor ama güçlü bir PC'si olmayan oyuncular için en iyi seçenek gibi duruyor. Gerçek 4K sunacak diye lanse ettiler ve Metro gibi grafiklere sonuna kadar abanan, hatta çoğu kişiye göre zamanına göre en iyi grafikli oyun olan, PC'leri sonuna kadar zorlayan bir seri bile gerçek 4K ve HDR ile çalışacak Xbox One X'de dedikten sonra konsol gücünü göstermiş kabul edebiliriz. O yüzden işim gücüm yok 4K PC'mi toplayacağım, uğraşmak istemiyorum ya da ekonomik gücü olmayanlar için en iyi seçenek gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio

Fark ettiniz mi bilmem fuarlarda yapımcılar artık oyunlarını One X de gösteriyor nede olsa en güçlüsü o! Eski günlere dönmek güzel tüm forum el birliği ile PS'nın helvasını yeriz Kasım ayında.

The Last Of Us Part 2 Çıktığında da artık KoL Böreği yersin.
  • Bi tane sadece konsola özel oyun duyursa şöyle bi uncharted kalitesinde hiç düşünmeden kolleksiyonuma eklicem şu konsolu ama okadar gereksizki sıf köşeye koymak içinde para vermek zor geliyor , tek bir sebep lazım almam için sadece tek bir sebep ama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

2002 ve 2006 da onsiparis işleri yaygın olmadığından en fazla onsiparis alan konsollarini olması normal, zaten bu neslin başında da Xbox One pek bir şey satamadığı, içler acısı hali ortada. Microsoft rakam vermediği sürece hepsi hikaye.

Dusunsenize herkesi şaşırtacak bir başarı elde edecekler ve Microsoft bunu açıklamayacak. Adamlar rezil durumları gizlemek için satış rakamlarını açıklamamayi tercih etmiş bir firma, kisaca yemezler...

https://arstechnica.com/gaming/2013/11/dont-read-too-much-into-xbox-ones-million-day-one-sales-either/

Buda en cok ön siparis alan Xbox ise adamlarin pekde sakasi yok

• Xbox One X En Çok Ön Sipariş Alan Xbox Konsolu Oldu Bu şuan ki durumu açıklıyor,daha Horizon zero dawn the frozen wilds,GT spots bile çıkmamışken,Microsoft koskoca 2017 yılını Forza,Halo wars 2 ile kapatacak. Sony 2018'de spiderman.Gow 4,Days Gone,Detroit became human gibi çok güçlü geliyor.Microsoft ise crackdawn 3 denilen çöpü 2018 erteliyor.Neyse exculesive oyunları olmayan çöp konsoldan hiç beklentiye girmemek lazım.Ve Microsoft exculesive kavramını da yok etti.Kısaca Microsoft bu saatten sonra kuş tutsa bile işe yaramaz.O yüzden 4K 60 fps gibi yalan tanıtımlara ancak Xbox fanboyları inanır.Ve XBX ön sipariş rakamlarını neden Microsoft açıklamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 25 Ağustos 2017; 21:22:42 >

• Bir iki adet Digital Foundry karsilastirma videosundan sonra bu rakamlar cok hizli bi sekilde katlanmaya devam edecektir.
  • Bakın oyunların win 10 a çıkması çok güzel birşey ben buna karşı değilim ama konsolu konsol yapan özel hissettiren birşey yok konsola kötü demiyorum bu konsolu almak için sebep yok diyorum , ben win 10 da forza horizon 3 ü 4k full detay 60 fps oynuyorum , bunda ise 30 fps çalışacağı açıklandı , ve tüm oyunları 3 senelik bilgisayarım da xbox x den 3 4 kat daha performanslı oynıcam ya arkadaş tek bir sebep istiyorum kolleksiyonuma yeni bir konsol eklemek için tek bir sebep yok , ha gidip alıp sıf süslük o köşeye koyarsamda şaşırmayın

• Bu haberlerden sonra içden içe geberen Sony trolleri,üzüntülerini dışa nasıl verdiklerini görüyoruz . Rakam istiyorlar link atıyoruz ama mode 180 olduğundan çevir kazı yanmasın

• Yabancılar için en azından alınacak bir konsol çünkü para birimlerine göre alıyorlar biz ise 3000 tl'ye ulaşan bir miktar ödüyoruz. Bu durumda alınacak bir ürün değil 3000 tl yerine üstüne biraz daha para eklenir sağlam bir pc toplanır. Ex oyunu olmayan bir konsol ülkemiz açısından sadece para israfı olur, hadi illa ki konsol ile daha fazla zevk alırım diyen olursa Ps4 Pro alır keyfine bakar hem gelecek ex oyunları hemde önceden çıkmış oyunları zevkle alır oynar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.