Şimdi Ara

Xbox Game Pass Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox Game Pass Türkiye’de

     

    Microsoft'un Xbox için geliştirdiği üyelik sistemi Xbox Game Pass, 1 Eylül'den itibaren Türkiye'de de kullanılabilecek. Origin Access'e benzer yapıdaki Xbox Game Pass'te belirli bir ücret ödedikten sonra sistemdeki tüm oyunları ücretsiz oynayabiliyorsunuz.
     
    Türkiye’deki Xbox kullanıcıları 1 Eylül’den itibaren Xbox Game Pass üyeliğini başlatabilecekler. 14 günlük ücretsiz deneme süreciyle bu hizmeti deneyimleyebilecek oyuncuların, Halo 5, Dead Rising 3, Bioshock serisi ve Dirt Rally gibi popüler ve ilgi çeken 100'e yakın oyuna erişim hakkı olacak. Yeni üyelik sisteminin Türkiye fiyatı ise aylık 29 TL olarak açıklandı.
     

    Xbox Game Pass Türkiye’de


    Xbox Game Pass ile kullanılabilecek oyunların listesi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.








  • 3000tl olmasa biraz şansı vardı :(

  • Ea accese gore pahalı

  • Aylık 29 TL ödeyip arşivdeki oyunları oynayabiliyor değil mi ?

    İşleyiş direk böyleyse harika. EA Acsess ile karşılaştırmamak lazım sonuçta orada sadece EA oyunları mevcut. Arşivi sağlam destek sağlarlarsa oyuncular için harika olur.
  • Bence kaliteli oyun sayısı oldukça sınırlı. Birkaç ayda bu içeriği tüketiriz sonra ne olacak?

  • xbox son birkaç yıldır servisler üzerinden gidiyor zaten 30 tl çok değil ea access game pass tabi live 3 servis ama bir sürü oyun var xbox live eylül oyunlarında forza motor sports 5 yine güzel bir oyun tabi 6 olsa daha iyi olurdu ama olsun yine güzel
    xbox one x gelen tepkiler üzerine 2500 tl olarak geri çekildi arkadaşlar yine çok ama almak isteyenler az daha beklemeleri daha ithalatları gelicek yeni makina diye sürü il sorunla çıkabilir donanımsal değilde yazılımsal olarak çok olur tam destek vermeyen oyunlarda sorun daha çok olur

  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    İş burada Ms'de bitiyor. Konsol satışlarında zaten geride bu servise adam gibi destek verirlerse konsol satışlarına bile etkisi olur.

    Bence sürekli olarak güncelliğini yitiren gerek ex gerek multiplatform oyunlarla doldurması gerekiyor arşivlerini.
  • Aylık ücret fena değil gibi duruyor ama 6 aylık ve yıllık indirimli opsiyonlar da bence sunulmalı. Çünkü şu haliyle PSN Plus, Xbox Live ve EA Access'in yıllık üyelikleri daha ucuz. Haliyle aylık maliyetleri de daha ucuz oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 25 Ağustos 2017; 13:0:47 >
  • Xbox Live ile ortak paket içinde 35-40 TL gibi bir fiyata sunsalar çok daha fazla insana ulaşırlar.

  • ps plus ve ea access ile niye kıyaslıyorsunuz?biri 5 dolar bu aylık 10 dolar zaten.ve şu an 100den fazla oyun var her ay 6-7 yeni oyun ekleniyor.stream derdi yok bişey yok.

    kardeşlikle aylık 15 lira.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık olarak daha cazip bi fiyat sunuluyor mu?
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    ea access'in yanında bu tam bir çöp.

    ben yıllık 99 tl verdim ve bf1 tf2 fifa17 ve daha bir sürü oyun oynuyorum. xboxda ise aylık 29 tlye payday 2 oynuyorsun, şaka gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 27 Ağustos 2017; 7:54:15 >
  • pc için olacak mı?
  • türkiye'de xbox'a karşı müthiş bir önyargı var. bunu kırmaları zor gözüküyor ama yine de doğru adımlar atıyorlar.

    bu nesilde ps4 sahibiyim ve cihazdan gayet memnunum ancak xbox one x i almayı da düşünüyorum. zira one x'in rakibi ps4 değil. oyuncu pc.si. ben yaş gereği pc kurmakla oyun cracklemekle falan uğraşamam. xbox one x eğer 2000 tl bandına inerse o fiyata 4k oyun oynama fırsatı benim için kaçmaz.

    hakeza bu sistemde oyun pazarının geleceğidir. netflix çıktığı zamanda bu filmlere kim bu parayı verir deniyordu, şimdi durum ortada. belli ki xbox tüm pc oyunlarını sistemine çekme hedefinde. playstation'ın devam etmesi de exclusive oyunlara devam etmesinden geçiyor. sanki her iki konsolun yolu ayrılıyor. xbox başarılı olursa müşterisi azalan oyuncu pc leri olacak. zira bir ekran kartına 3-4 bin tl vermek sürdürülebilir bir olay değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.