arkdaşlar bilgiler için sağolun..ama ben fotoğraf yönüyle daha çok ilgiliyim ve daha iki elin parmakları kadar foto konmuş..ve ufak boyutlarda..gerçek boyutlarda akşam, içmekan, dış mekan, manzara fotoğrafları eklerseniz daha ii fikir sahibi oluruz diyebilirim..muratkan arkadaştan bekliyorum özellikle..şimdiden teşekkürler..
Arkadaşların sorusu üzerine Office Programları ile ilgili araştırma yaptım. K550i'nin kendi software yazılımda Word ve Exel'i açmaya yarayacak herhangi bir program mevcut değil. Fakat aşağıda verdiğim linkin ilk sayfasında göreceğiniz Microsoft Office winrarın içindeki Java Application ( JAR ) dosyalarını ( Exel.jar ve Word.jar ) Telefonunuza yüklerseniz bu sorunu hallemiş oluyorsunuz. K750i için verilmiş bir program , fakat K550i içinde uygundur. Merak edenler için söyliyim, programı yükleyip test ettim.
arkdaşlar bilgiler için sağolun..ama ben fotoğraf yönüyle daha çok ilgiliyim ve daha iki elin parmakları kadar foto konmuş..ve ufak boyutlarda..gerçek boyutlarda akşam, içmekan, dış mekan, manzara fotoğrafları eklerseniz daha ii fikir sahibi oluruz diyebilirim..muratkan arkadaştan bekliyorum özellikle..şimdiden teşekkürler..
1 haftadır şifayı kaptık evde yatıyorum. Hele şu son 3 günlük tatil zehir oldu resmen. Dışarı çıkıp fotoğraf çekmen nasip olmadı henüz Hazır konu açılmışken bende az önce yaptığım çekimi ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkan -- 23 Nisan 2007; 22:24:27 >
arkadaşlar olabildiğince resim koyarsanız( dış mekan manzara iç mekan gibi) ve k550i hakkındaki artı ve eksi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.bi kaç arkadaş dışında kimse resim koymuyor..onlara teşekkür..ama sadece onlardamı var bu telefon merak ettim doğrusu!!!
İncelemeni daha yeni okudum. Güzel inceleme. Kulaklık sesi nasıl? Jack girişi bulunuyor mu ? Ekran çözünürlüğü kaç?
Kasa olarak şık ve güzel. Özellikle arka dizaynı çok çekici gldi bana
Ekran: 1.9 inç 176x220 piksel 262.144 renk TFD
Telefonda dahili jack girişi bulunmuyor. Bunun yanında telefonda Megabass özelliği de mevcut değil.
Pentax K100D D-SLR / Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Çok yakında: Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 67 mm UV filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart