abı bgn gıtıtm alıcı gozuyle tele bı baktım daa, yok ya o tus takımı cok kotu. kullanımı sıfır yanı. ınsan tuslara basmak ıstemes bır muddet sonra. tel gusel dızayn edılmıs ama tuslar cok kotu. hatta bgn ınceledıgım telefonun 1 tusu ıcıne cokmustu bıras. w810 i gusel bı tercıh olucak sanırsam ...
abı bgn gıtıtm alıcı gozuyle tele bı baktım daa, yok ya o tus takımı cok kotu. kullanımı sıfır yanı. ınsan tuslara basmak ıstemes bır muddet sonra. tel gusel dızayn edılmıs ama tuslar cok kotu. hatta bgn ınceledıgım telefonun 1 tusu ıcıne cokmustu bıras. w810 i gusel bı tercıh olucak sanırsam ...
Herkesin zevki farklı sonuçta ancak 8800 v.b. tuş takımına sahip telefonları kullananlar çok kolay adapte olabilir kanısındayım
Belki çok hızlı sms yazamayabilirsin ama yine de yeterli sonuçta şekil için hep diğer özeliiklerden ödün verilmesi gerekiyor
real video izleyemezsin çünkü real player yok ama mpegleri 3gp veya mp4 olarak convert edebilirsin,bu konuda sana tavsiye edeceğim program imtoo ve xilisoft converterler
bu tel oldukca guzelmıs ınceledım hosuma gıttı tuslarıda oldukca rahat kullanılıyo..mavı tus ısıkları cok yakısmıs..kamerasıda k750 den ıyı..bence alınabılecek bı tel...alamlar memnunmu bı sorun varmı...
K750i nin resimlerinde sarı bir filtre var gibi.K550i daha gerçeğe yakın renklere sahip ve ayrıntılar daha belirgin.
Bende şu an hem k750i var hem k550i ,resim olarak gündüz k550 kesinlikle daha iyi çekiyor ama anlamadığım nokta k550 de Cyber-Shot var dendi ama ben her türlü ayarda çekim yapmama rağmen Cyber-Shot ın izlerine hiç rastlamadım bunun daha değişik bi ayarımı var yoksa hepsimi böyle bir bilen açıklarsa iyi olacak .En ufak bir harekette bulanık çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kUrT_oGlU_ -- 1 Nisan 2007; 17:00:43 >