Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: #####BEKLENEN SONYERICSSON K550I İNCELEMESİ#####

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: #####BEKLENEN SONYERICSSON K550I İNCELEMESİ##### Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
infrared

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Mart 2007; 22:48:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hocam çok güzel inceleme olmuş ellerine sağlık.
birde şunları sormak istiyorum k750i ile 1000 den fazla resim çekmiş biri olarak bu fotolar bana çok soluk geldi acaba k750i nin yazılım versiyonu nedir?
yazılımdan kaynaklanmış olamaz mı bu solukluk... çünkü gün ışığında bu kadar kotu çekmesine anlam veremedim...

birde şunu söylemek istiyorum acaba s.e. ilk çıkarttığı serileri daha mı kaliteli yapıyor benim k750i en eskilerdendi.. mesela sonra 3 ay w810i kullandım kulaklık sesi süperdi. geçenlerde sıfır w810i aldım ses seviyesi çok düşük geldi bana versiyonlar aynı acaba teli 500ytl ye indirince malzemeden mi çaldı

over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mart 2007; 22:52:55 

quote:

Orjinalden alıntı: infrared

hocam çok güzel inceleme olmuş ellerine sağlık.
birde şunları sormak istiyorum k750i ile 1000 den fazla resim çekmiş biri olarak bu fotolar bana çok soluk geldi acaba k750i nin yazılım versiyonu nedir?
yazılımdan kaynaklanmış olamaz mı bu solukluk... çünkü gün ışığında bu kadar kotu çekmesine anlam veremedim...

birde şunu söylemek istiyorum acaba s.e. ilk çıkarttığı serileri daha mı kaliteli yapıyor benim k750i en eskilerdendi.. mesela sonra 3 ay w810i kullandım kulaklık sesi süperdi. geçenlerde sıfır w810i aldım ses seviyesi çok düşük geldi bana versiyonlar aynı acaba teli 500ytl ye indirince malzemeden mi çaldı

Dostum sağolasın

K750'nin versiyonuna bakmadım bir arkadaşımdan rica ettim incelemeyi yapabilmek adına

Versiyon kaynaklı olabilir ...

Yukarıda da defalarca söyledim ancak birkez daha tekrar edeyim ...

Yeni fotoğraflara ve diğer telefonlarla karşılaştırmaya ihtiyaç var karar verebilmek için

Forumda arkadaşlar aldıkça ve çektikleri fotoğrafları yayınladıkça bu konu netlik kazanacaktır

Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
Whisper

11 Mart 2007; 23:29:40 

bencede kamera sürümü ve versiyondan kaynaklıdır sonuçta ikiside 2mp kameraya sahip gerçi w800i de 2mp ama k750i daha iyi çekiyor gibi sürümle çok alakası var çok önemli örneğin dayımda w810i var bendede k750i var dayımın kamera sürümü 4.5 benimki 144.5 dayım sanıyoki kendi telefonu daha net gekiyor çünkü daha parlak görünüyor ama bilgisayara atınca anlıyorsunuzki netlik yok telefonda net görünüyor parlak birde ekrandan dolayı w810i nin ekranı çok parlak güzel

over and under

Sisteme Gözat

12 Mart 2007; 11:04:29 

Yeni alan arkadaşlarda fotoğraf koysa değerlendirsek daha güzel olacak

Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
iagartan

12 Mart 2007; 11:32:16 

2 senedir bir k750i kullanıcısı olarak çok kısa ve net bir sorum olacaktı?
öncelikle 2 senedir k750 mi sorunsuzca kullanıyorum fakat biraz hor kullanmamdan ötürü emekliye ayırma zamanı geldi sanırım,joystick takılmaya başladı birazda tuşlarda takılma...
bu hafta k750i nin kuzenleri olan w810i veya k550i alamayı düşünüyorum...
w810i yi biliyorum,hemen hemen k750i ile aynı(hafıza kartı ve müzik özelliği artısı var)
k550i de bu hafta araştırmaya başladım,onuda beğendim ,biraz daha hafif ve görünümü hoş
hemen hemen tüm özellikler yanı 2 teldede,sizlerden gelecek tavsiyeye görek 2 gün içinde ikisinden birini alacam?

kısaca w810i mi , k550i mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagartan -- 12 Mart 2007; 13:18:27 >

strafer

12 Mart 2007; 11:50:46 

quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

öncelikle 2 senedir k750 mi sorunsuzca kullanıyorum fakat biraz hor kullanmamdan ötürü emekliye ayırma zamanı geldi sanırım,joystick takılmaya başladı birazda tuşlarda takılma...
bu hafta k750i nin kuzenleri olan w800i veya k550i alamayı düşünüyorum...
w800i yi biliyorum,hemen hemen k750i ile aynı(hafıza kartı ve müzik özelliği artısı var)
k550i de bu hafta araştırmaya başladım,onuda beğendim ,biraz daha hafif ve görünümü hoş
hemen hemen tüm özellikler yanı 2 teldede,sizlerden gelecek tavsiyeye görek 2 gün içinde ikisinden birini alacam?

kısaca w800i mi , k550i mi?

w800i nin sıfırı 800 küsür ytl.w800i çok eski bir telefon ve k750i den tek farkı yazılımı ve kasası.tamamen aynı iki telefon.w810i mi k550i mi diye düşünmen daha doğru olacak.

youtube be clever! or i'll take your mind...!
gren

12 Mart 2007; 12:49:33 

k750 ile çekmedin diyen yok,ama k750 öyle çekmiyor fotoğrafı daha kaliteli çekiyor
yani çekme stilininde etkisi oluyor
se fotoğrafları linkinde burdaki k750 fotoğraflardan daha iyileri var.

http://forum.donanimhaber.com/m_5383278/mpage_1/key_/tm.htm [se fotoğraf galerisi topiği]
http://forum.donanimhaber.com/m_7533063/tm.htm [se makrolar topiği]

üstelik k750de megabassta var şahsen k750-w810 derim

yok megabassız olsun farketmez diyenlerede k790 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 12 Mart 2007; 13:30:07 >

atroce

12 Mart 2007; 13:02:33 

bende pek bi anlam veremedim k750i nin öle fotolar çekmesine

iagartan

12 Mart 2007; 13:17:54 

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

bu hafta k750i nin kuzenleri olan w800i veya k550i alamayı düşünüyorum...
w800i yi biliyorum,hemen hemen k750i ile aynı(hafıza kartı ve müzik özelliği artısı var)

kısaca w800i mi , k550i mi?

w800i nin sıfırı 800 küsür ytl.w800i çok eski bir telefon ve k750i den tek farkı yazılımı ve kasası.tamamen aynı iki telefon.w810i mi k550i mi diye düşünmen daha doğru olacak.

Pardon yanlış yazmışım w800 değil w810i yazacaktım

strafer

12 Mart 2007; 14:41:00 

siyahını pek beğenmedim ama şu beyazı çok hoş duruyor.türkiye de beyazının satışına kısa sürede başlanırsa almayı düşünüyorum.eğer k750i de olduğu gibi 2 yıl geçtikten sonra tek tük gri getirip satacaksa se o telefonaları kendisine saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 12 Mart 2007; 14:41:15 >

youtube be clever! or i'll take your mind...!
over and under

Sisteme Gözat

12 Mart 2007; 16:55:08 

quote:

Orijinalden alıntı: gren

k750 ile çekmedin diyen yok,ama k750 öyle çekmiyor fotoğrafı daha kaliteli çekiyor
yani çekme stilininde etkisi oluyor
se fotoğrafları linkinde burdaki k750 fotoğraflardan daha iyileri var.

Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum ve bu konuda fazlasıyla bilgim var

Ayarları nasıl yaptığımı ve elimi sabit tutarak aynı şartlarda çekim yaptığımıda yazdım

Sorun sadece K750'nin versiyonundan kaynaklanıyor olabilir bunun dışında bu çekimlerde kişi faktörü yok ok ?

Bana link vermene gerek de yok K750'nin nasıl fotoğraf çektiğini de çok iyi biliyorum

Zaten yukarıda odak uzaklığı 3.8mm olmasına rağmen K550i'nin iyi iş çıkardığına şaşırdığımı da ekledim

Sen de bul çek iki telefonla fotoğrafları görelim

Sadece benim çektiğim karelerle olacak iş de değil ne kadar çok fotoğraf olursa o kadar iyi olacak

gren

12 Mart 2007; 17:02:01 

burayı fotoğraf ekleyerek topiği gereksiz şişirmeye gerek yok ,zaten k750nin nasıl fotoğraf çektiği biliniyor
o yüzden link verdim, k750nin nasıl fotoğraf çektiği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen o linklere bakabilir

over and under

Sisteme Gözat

12 Mart 2007; 17:24:59