Bildirim
Xcube Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim merak ettiğim oyun PC'de var mı? Yoksa nasıl mouse ile oynayabildin? Size özel bir sürüm mü gönderildi, yoksa başka bir durum mu var? İlginç.
Msi Afterburner mouse göstermediği için bu gibi durumlarda daha bir yardımcı olabilir.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deliliktir
Benim merak ettiğim oyun PC'de var mı? Yoksa nasıl mouse ile oynayabildin? Size özel bir sürüm mü gönderildi, yoksa başka bir durum mu var? İlginç.
Msi Afterburner mouse göstermediği için bu gibi durumlarda daha bir yardımcı olabilir.
bluestacks yazılımını pcy e kur bütün android uygulamalarını çalıştırabilirsin... -
Android emülatörlerin varlığından haberim var(Bluestacks, MeMu, DroidX... daha sayabilirim), hatta kullanıyorum ama nedense incelemede kullanılacağını düşünmedim. Bana bir gairp geldi. Bunu yapan ücretli/ücretsiz birçok uygulama varken hem de.
Videoda Bluestacks vs. üzerinden oynuyorum bir şey de demedi diye hatırlıyorum ama videoyu parça parça izlediğim için kaçırmış olabilirim. Bir de sadece ios linki videonun altında olunca kafam daha da karıştı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X