Şimdi Ara

Xcube Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rubik küp ve tetris dünyalarını bir araya getiren Xcube'ü inceledik.

Oyunu denemek isterseniz:
    iOS sürümü için tıklayın.
    Android sürümü linki daha sonra eklenecektir.

• Benim merak ettiğim oyun PC'de var mı? Yoksa nasıl mouse ile oynayabildin? Size özel bir sürüm mü gönderildi, yoksa başka bir durum mu var? İlginç.

Msi Afterburner mouse göstermediği için bu gibi durumlarda daha bir yardımcı olabilir.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliliktir

Benim merak ettiğim oyun PC'de var mı? Yoksa nasıl mouse ile oynayabildin? Size özel bir sürüm mü gönderildi, yoksa başka bir durum mu var? İlginç.

Msi Afterburner mouse göstermediği için bu gibi durumlarda daha bir yardımcı olabilir.

bluestacks yazılımını pcy e kur bütün android uygulamalarını çalıştırabilirsin...
  • enkazweb kullanıcısına yanıt
    Android emülatörlerin varlığından haberim var(Bluestacks, MeMu, DroidX... daha sayabilirim), hatta kullanıyorum ama nedense incelemede kullanılacağını düşünmedim. Bana bir gairp geldi. Bunu yapan ücretli/ücretsiz birçok uygulama varken hem de.

Videoda Bluestacks vs. üzerinden oynuyorum bir şey de demedi diye hatırlıyorum ama videoyu parça parça izlediğim için kaçırmış olabilirim. Bir de sadece ios linki videonun altında olunca kafam daha da karıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.