Şimdi Ara

Google ücretli haber aboneliğini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google ücretli haber aboneliğini test ediyor


    Son dönemde internet devlerinin ücretli haber aboneliği konusuna merak saldığını görüyoruz. İnternet kullanıcılarına daha kaliteli haber sunarak hem ziyaretçi trafiğini arttırmak hem de yeni bir gelir modeli sunmak isteyen devler şimdiden denemelere başladı.


     


    Sıkı takipçiler için


     


    Facebook’un ücretli haber aboneliği girişiminden sonra Google’ın da benzer bir girişim için kolları sıvadığı haberi geldi. Firma New York Times ve Financial Times ile görüşmelere başlamış durumda. Henüz erken aşamada olan projede Google bazı testler de yapıyor. Hali hazırda firma ücretsiz haber başlıkları ile kullanıcının nabzını tutmaya başladı.


     


    Ayrıca Bkz.Skype’ın yeni masaüstü tasarımı beta sürümüne başladı

    Google normalde haber sitelerinin arama sonuçlarında 3 ücretsiz makalesinin olmasını istiyordu. Şimdi ise bu sayının biraz daha azaltılması gündemde. Google ücretsiz haber sayılarını azaltarak ücretli olanlara nasıl bir tıklama yönelmesinin olacağını anlamaya çalışıyor.


     


    Ücretli haber aboneliği kullanıcıda nasıl bir etki yapacak bilinmiyor. Sıkı haber takipçileri zaten RSS veya FlipBoard tarzı uygulamalarla gündemi yakalamaya çalışıyor. Gündelik takipçiler ise genelde haber başlıklarına bakıp geçiyor. Elbette pek çok haber sitesinin ücretli abonelik hizmetleri mevcut. Bu bakımdan Google’ın etkili bir sistem kurması gerekiyor. Net bilgilerin Eylül ayında açıklanması bekleniyor.


     







  • İsterim valla.

  • Ücretli yapsın da mobildeki Chrome'da haber görmeyelim.
  • Türkiye'de olacak olan haber siteleri,

    A haber, Sabah, Daily Sabah, A News,,,

    NET.

  • Crysis 4 çıksa kendilerine gelirler ama neden devam serisi gelmiyor anlamıyorum mesela nomad a ne oldu vs vs gibi konular halen işlenebilir. Ayrıca konsollarda gelişti crysis 3 zamanında ki gibi ps3 yok Ps4 Pro çok daha güçlü grafik yönünden crysis 1 deki gibi yine bir sıçrama yapabilirler isterler :(

  • Google Reklam Çalışması nedir? Google arama motorunda ürününüzü alıcılara ulaştırmak ve tanıtmak için yapılan SEO çalışmaları olarak adlandırılabilir.
    http://www.ankebutbilisim.com/google-adwords-danismanligi/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apsny

    Crysis 4 çıksa kendilerine gelirler ama neden devam serisi gelmiyor anlamıyorum mesela nomad a ne oldu vs vs gibi konular halen işlenebilir. Ayrıca konsollarda gelişti crysis 3 zamanında ki gibi ps3 yok Ps4 Pro çok daha güçlü grafik yönünden crysis 1 deki gibi yine bir sıçrama yapabilirler isterler :(

    Konuyla çok alakalı bilgi için teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google reklam çalışması nedir? Google üzerinde ürününüzün veya da sektörünüzün hedef kullanıcılara aktarmaya çalışmasını sağlar bir çalışmadır.
    Google reklam hizmeti nedir? Google tarafından sunulan reklamcılık sektörüdür. Google adwords Google reklam hizmeti için en uygun hizmettir
    http://www.ankebutbilisim.com/google-adwords-danismanligi/
  • Google Reklam Çalışması nedir? Hizmetin veya alıcı kitleye iletilmek istenen ürün yada hizmetin popülerliğini arttırmak ve hedef kitleye iletmesi adı altında yapılan çalışmalardır. Google reklamları, firma ve sektörlerin birçoğunu Google arama motorunda en üst seviyelere çıkarmak için yapılan çalışmalardır. Google Reklam Hizmeti nedir? Google reklamlarının, Hedef kitleye iletilmek istenen ürün ya da hizmetin, bu ürün ya da hizmetle ilgilenecek kullanıcılara iletilmesi şeklinde bir çalışmadır.
    http://www.ankebutbilisim.com/google-adwords-danismanligi/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.