Sadece kablonun altın uclu olması yeterli degildir. Önemli olan kablonun ıcındekı kısmın kaliteli olması. Butun isi o kısım yapıyor. Kaliteli kablo, kalınlıgı ıle kendını az cok bellı eder. Kullandıgım kablolardan ornek verırsem, 1.5 m lik Profigold PGV7000 oxypure scart kablosu, 5 mlik DVI-HDMI kablodan daha agır. Scart kablosunu bukmeye calısmak bıle ınsana ezıyet verıyor.
Genel anlamda altın uclu scart ıle elde ediceginiz goruntu kalıtesı ise gorecelidir. Cok buyuk farklar olmasını beklemeyın. Sonucta sinyal belli, TV nin cozunurlugu belli. Yinede kaliteli bir scart kablosu almak istiyorsanız, Philips in kablosunu temin edebilirsiniz. Profigold lar pahalı, tamamıyle sizin butcenıze ve secımınıze baglı.
Sadece kablonun altın uclu olması yeterli degildir. Önemli olan kablonun ıcındekı kısmın kaliteli olması. Butun isi o kısım yapıyor. Kaliteli kablo, kalınlıgı ıle kendını az cok bellı eder. Kullandıgım kablolardan ornek verırsem, 1.5 m lik Profigold PGV7000 oxypure scart kablosu, 5 mlik DVI-HDMI kablodan daha agır. Scart kablosunu bukmeye calısmak bıle ınsana ezıyet verıyor.
Genel anlamda altın uclu scart ıle elde ediceginiz goruntu kalıtesı ise gorecelidir. Cok buyuk farklar olmasını beklemeyın. Sonucta sinyal belli, TV nin cozunurlugu belli. Yinede kaliteli bir scart kablosu almak istiyorsanız, Philips in kablosunu temin edebilirsiniz. Profigold lar pahalı, tamamıyle sizin butcenıze ve secımınıze baglı.
+1 forumda sıklıkla görmeye başladım bu "altın uçlu scart" muhabbettini. herkes bu scartlardan mucize bekliyor gibi geliyor bazen bana. görüntü kalitesi,çözünürlük belli,hele hele tv nun özellikle de lcd ve plazmalara süper yakıt alması gerekirken normal oktanlı bir benzin konmuşken, kaliteli bir kabloyla bazen mucizeler bekliyoruz...
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Benim şuanda kullandığım altın uçlu scart herhangi bir elektronikciden almış olduğum markasız bir kablo, kullanmakta olduğum samsung 40le72b lcd tv için yaklaşık 10 ay önce 5.250.-ytl ödeme yaptım. Bu nedenle senin belirtmiş olduğun proggold marka altın uçlu scart için ödeyeceğim rakam o kadar önemli değil, yeterki görüntü kalitemde düzelme olsun. Birde bu kabloyu kayseri den yada internet den temin edeceğim bir yer varmı ?
42 PX80E PANASONİC PLAZMA TV , 120 GB PAL PS3-SLIM , WD TV MEDIA PLAYER , LOGITECH Z-5500 5+1 505W HOPARLÖR, MAXTOR 16 MB CACHE 750 GB HARDISK , 500 GB WD MY PASSPORT HARDISK, LENOVO Y530 T9400 6 MB L2 4GB RAM 512 MB GEFORCE 9600 M GS 2.53 MHZ NOTEBOOK, WOLFENSTEIN-FIFA 10-BATMAN ARKHAM ASYLUM-MINI NINJAS,CALL OF JUAREZ 2,NFS SHIFT,FLASH POINT DRAGON RISING PS3 OYUN ,SONY CYBERSHOT T900 12.1 MP 720P MOV DİGİTAL FOT.MAK.,DIGITURK LIG TV,NEXT 15000 HD SMART-FULL HD PAKET :)))
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Benim şuanda kullandığım altın uçlu scart herhangi bir elektronikciden almış olduğum markasız bir kablo, kullanmakta olduğum samsung 40le72b lcd tv için yaklaşık 10 ay önce 5.250.-ytl ödeme yaptım. Bu nedenle senin belirtmiş olduğun proggold marka altın uçlu scart için ödeyeceğim rakam o kadar önemli değil, yeterki görüntü kalitemde düzelme olsun. Birde bu kabloyu kayseri den yada internet den temin edeceğim bir yer varmı ?
Profigold kabloların Tr. ithalatcısı astechdir. www.astech.com.tr sitesinden iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz. Kargo ile satışları oldugunu biliyorum. Temasa geçmeniz de fayda var.
PROFİGOLD KABLO 29 TL UÇLARI ALTIN KAPLAMA BULABİLECEĞİNİZİN ENN KALİTELİSİ BU TEK TARAF SCART DİĞER TARAFA DİKKAT EDİNİZ TV ESKİ SİSTEM OLDUĞUNDAN ALDIM AMA 1 KERE DAHİ KULLANAMADIM CARREFOUR DA BU ÜRÜN 80 TL DEN SATILIYORDU BEN SADECE 20 TL İSTİYORUM
Ürünü biraz araştırma imkanım oldu.Almanya menşeili bir marka görüntü olarak kaliteli bir imaj çiziyor.hepsiburada.comda yorumlara baktım alanlar memnun görünüyor.
Kullanan arkadaşlar bizi daha iyi yönlendirir yokmu hiç altın uçlu kullanan kimse, kaç paraya nereden aldınız, bilgilendirin bizleri arkadaşlar sizin engin bilgilerinize tecrübelerinize ihityacımız var,
quote:
Orijinalden alıntı: seyyah83
Ürünü biraz araştırma imkanım oldu.Almanya menşeili bir marka görüntü olarak kaliteli bir imaj çiziyor.hepsiburada.comda yorumlara baktım alanlar memnun görünüyor.
Mucize beklememek gerek buna katılıyorum ama kaliteli ve kalitesiz bağlantı kablosu aralarındaki farkı da bariz gözlemlemiş birisi olarak kaliteli kablo kullanın diyorum. Ben 3 adet lcd bağantımda da philips kullanıyorum ve tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar ben hepsiburada dan clicktronik marka scart aldım.görüntüde ve özelllikle seste cok fark etti bu markayı tercih etmemin sebebi scart kilit sistemi var yerine oturunca çıkma ihtimali yok tavsiye ederim
ınternetten Profigold altın uclu Scart kabloyu yurtdısından cok ucuza aldım direkt olarak. digiturkun DCR Vestel marka receiverında hicbir fark olmadı yanlıs yenı Digiplus a uye oldum onda deneyeceğim farkı gorebilirsem buradan yazarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalay -- 1 Ağustos 2009; 13:04:30 >