Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
ALTIN UÇLU SCART DA MARKALI ÜRÜN FARK EDER Mİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> ALTIN UÇLU SCART DA MARKALI ÜRÜN FARK EDER Mİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
levent5238

9 Mart 2007, 11:32:13  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MARKASIZ BİR ALTIN UÇLU SCART İLE YAYIN ALMAKTAYIM.
ACABA MARKALI BİR ALTIN UÇLU SCART ALSAM YAYIN KALİTEM ARTARMI?
ÖĞRENDİĞİME GÖRE TEKNOSA DA PHİLLİPS MARKA SCARTLAR MEVCUT...

42 PX80E PANASONİC PLAZMA TV , 120 GB PAL PS3-SLIM , WD TV MEDIA PLAYER , LOGITECH Z-5500 5+1 505W HOPARLÖR, MAXTOR 16 MB CACHE 750 GB HARDISK , 500 GB WD MY PASSPORT HARDISK, LENOVO Y530 T9400 6 MB L2 4GB RAM 512 MB GEFORCE 9600 M GS 2.53 MHZ NOTEBOOK, WOLFENSTEIN-FIFA 10-BATMAN ARKHAM ASYLUM-MINI NINJAS,CALL OF JUAREZ 2,NFS SHIFT,FLASH POINT DRAGON RISING PS3 OYUN ,SONY CYBERSHOT T900 12.1 MP 720P MOV DİGİTAL FOT.MAK.,DIGITURK LIG TV,NEXT 15000 HD SMART-FULL HD PAKET :)))
DubLanC

9 Mart 2007, 24:18:16  

Sadece kablonun altın uclu olması yeterli degildir. Önemli olan kablonun ıcındekı kısmın kaliteli olması. Butun isi o kısım yapıyor. Kaliteli kablo, kalınlıgı ıle kendını az cok bellı eder. Kullandıgım kablolardan ornek verırsem, 1.5 m lik Profigold PGV7000 oxypure scart kablosu, 5 mlik DVI-HDMI kablodan daha agır. Scart kablosunu bukmeye calısmak bıle ınsana ezıyet verıyor.

Genel anlamda altın uclu scart ıle elde ediceginiz goruntu kalıtesı ise gorecelidir. Cok buyuk farklar olmasını beklemeyın. Sonucta sinyal belli, TV nin cozunurlugu belli. Yinede kaliteli bir scart kablosu almak istiyorsanız, Philips in kablosunu temin edebilirsiniz. Profigold lar pahalı, tamamıyle sizin butcenıze ve secımınıze baglı.

ChordSolo

Sisteme Gözat

9 Mart 2007, 24:42:49  

quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

Sadece kablonun altın uclu olması yeterli degildir. Önemli olan kablonun ıcındekı kısmın kaliteli olması. Butun isi o kısım yapıyor. Kaliteli kablo, kalınlıgı ıle kendını az cok bellı eder. Kullandıgım kablolardan ornek verırsem, 1.5 m lik Profigold PGV7000 oxypure scart kablosu, 5 mlik DVI-HDMI kablodan daha agır. Scart kablosunu bukmeye calısmak bıle ınsana ezıyet verıyor.

Genel anlamda altın uclu scart ıle elde ediceginiz goruntu kalıtesı ise gorecelidir. Cok buyuk farklar olmasını beklemeyın. Sonucta sinyal belli, TV nin cozunurlugu belli. Yinede kaliteli bir scart kablosu almak istiyorsanız, Philips in kablosunu temin edebilirsiniz. Profigold lar pahalı, tamamıyle sizin butcenıze ve secımınıze baglı.

+1
forumda sıklıkla görmeye başladım bu "altın uçlu scart" muhabbettini.
herkes bu scartlardan mucize bekliyor gibi geliyor bazen bana.
görüntü kalitesi,çözünürlük belli,hele hele tv nun özellikle de lcd ve plazmalara süper yakıt alması gerekirken normal oktanlı bir benzin konmuşken, kaliteli bir kabloyla bazen mucizeler bekliyoruz...

http://www.herkesdinlesin.com/bahadir_onsoz
levent5238

9 Mart 2007, 24:44:14  

Öncelikle yardımın için teşekkür ederim.
Benim şuanda kullandığım altın uçlu scart herhangi bir elektronikciden almış olduğum markasız bir
kablo,
kullanmakta olduğum samsung 40le72b lcd tv için
yaklaşık 10 ay önce 5.250.-ytl ödeme yaptım. Bu nedenle senin belirtmiş olduğun proggold marka
altın uçlu scart için ödeyeceğim rakam o kadar önemli değil, yeterki görüntü kalitemde düzelme olsun.
Birde bu kabloyu kayseri den yada internet den temin edeceğim bir yer varmı ?

42 PX80E PANASONİC PLAZMA TV , 120 GB PAL PS3-SLIM , WD TV MEDIA PLAYER , LOGITECH Z-5500 5+1 505W HOPARLÖR, MAXTOR 16 MB CACHE 750 GB HARDISK , 500 GB WD MY PASSPORT HARDISK, LENOVO Y530 T9400 6 MB L2 4GB RAM 512 MB GEFORCE 9600 M GS 2.53 MHZ NOTEBOOK, WOLFENSTEIN-FIFA 10-BATMAN ARKHAM ASYLUM-MINI NINJAS,CALL OF JUAREZ 2,NFS SHIFT,FLASH POINT DRAGON RISING PS3 OYUN ,SONY CYBERSHOT T900 12.1 MP 720P MOV DİGİTAL FOT.MAK.,DIGITURK LIG TV,NEXT 15000 HD SMART-FULL HD PAKET :)))
DubLanC

9 Mart 2007, 13:15:54  

quote:

Orjinalden alıntı: levent5238

Öncelikle yardımın için teşekkür ederim.
Benim şuanda kullandığım altın uçlu scart herhangi bir elektronikciden almış olduğum markasız bir
kablo,
kullanmakta olduğum samsung 40le72b lcd tv için
yaklaşık 10 ay önce 5.250.-ytl ödeme yaptım. Bu nedenle senin belirtmiş olduğun proggold marka
altın uçlu scart için ödeyeceğim rakam o kadar önemli değil, yeterki görüntü kalitemde düzelme olsun.
Birde bu kabloyu kayseri den yada internet den temin edeceğim bir yer varmı ?

Profigold kabloların Tr. ithalatcısı astechdir. www.astech.com.tr sitesinden iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz. Kargo ile satışları oldugunu biliyorum. Temasa geçmeniz de fayda var.

ChordSolo

Sisteme Gözat

9 Mart 2007, 20:06:00  

astech e telefonla sipariş verilebiliyor.2 günde gönderiyorlar

http://www.herkesdinlesin.com/bahadir_onsoz
TheCrank

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2009, 23:13:52  

ordeniz

2 Temmuz 2009, 12:10:39  

quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

http://www.hepsiburada.com/clicktronic-hc-2-150-15-metre-altin-kaplama-duz-scart-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evclickhc2150#

ile

http://www.hepsiburada.com/clicktronic-hc-1-180-18-metre-altin-kaplama-scart-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evclicktronichc180

arasında metresi dışında ne fark var? fiyatları çelişki değil mi?

sizce bu marka iyi mi?

Birisi düz geliyor birisi hafif "L" şeklinde +30 santim de fark var.

firstbuddy78

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2009, 16:11:02  

PROFİGOLD KABLO 29 TL
UÇLARI ALTIN KAPLAMA BULABİLECEĞİNİZİN ENN KALİTELİSİ BU
TEK TARAF SCART DİĞER TARAFA DİKKAT EDİNİZ
TV ESKİ SİSTEM OLDUĞUNDAN ALDIM AMA 1 KERE DAHİ KULLANAMADIM
CARREFOUR DA BU ÜRÜN 80 TL DEN SATILIYORDU BEN SADECE 20 TL İSTİYORUM

@hotmail.com | |
firstbuddy78@hotmail.com
REFERANSLARIM | |
http://forum.donanimhaber.com/m_33130944/mpage_1/key_//tm.htm#33130944
seyyah83

8 Temmuz 2009, 11:55:04  

Ürünü biraz araştırma imkanım oldu.Almanya menşeili bir marka görüntü olarak kaliteli bir imaj çiziyor.hepsiburada.comda yorumlara baktım alanlar memnun görünüyor.

quote:

http://www.hepsiburada.com/clicktronic-hc-2-150-15-metre-altin-kaplama-duz-scart-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evclickhc2150#

ile

http://www.hepsiburada.com/clicktronic-hc-1-180-18-metre-altin-kaplama-scart-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evclicktronichc180

sizce bu marka iyi mi?

volkan_efe

21 Temmuz 2009, 11:28:59  

Sonuçta alan varmı?

Kullanan arkadaşlar bizi daha iyi yönlendirir yokmu hiç altın uçlu kullanan kimse, kaç paraya nereden aldınız, bilgilendirin bizleri arkadaşlar sizin engin bilgilerinize tecrübelerinize ihityacımız var,

quote:

Orijinalden alıntı: seyyah83

Ürünü biraz araştırma imkanım oldu.Almanya menşeili bir marka görüntü olarak kaliteli bir imaj çiziyor.hepsiburada.comda yorumlara baktım alanlar memnun görünüyor.

quote:

ile

sizce bu marka iyi mi?

Geçmişini unutan toplumlar yok olmaya mahkumdur...
.TaneR.

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2009, 11:41:58  

Mucize beklememek gerek buna katılıyorum ama kaliteli ve kalitesiz bağlantı kablosu aralarındaki farkı da bariz gözlemlemiş birisi olarak kaliteli kablo kullanın diyorum. Ben 3 adet lcd bağantımda da philips kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
Haklı çıkmak için değil, bilgilenmek için tartışın.
atom3438

31 Temmuz 2009, 13:58:20  

merhaba arkadaşlar
ben hepsiburada dan clicktronik marka scart aldım.görüntüde ve özelllikle seste cok fark etti bu markayı tercih etmemin sebebi scart kilit sistemi var yerine oturunca çıkma ihtimali yok tavsiye ederim

akalay

1 Ağustos 2009, 13:03:51  

ınternetten Profigold altın uclu Scart kabloyu yurtdısından cok ucuza aldım direkt olarak. digiturkun DCR Vestel marka receiverında hicbir fark olmadı yanlıs yenı Digiplus a uye oldum onda deneyeceğim farkı gorebilirsem buradan yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalay -- 1 Ağustos 2009; 13:04:30 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> ALTIN UÇLU SCART DA MARKALI ÜRÜN FARK EDER Mİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ACER TimeLine Aspire 4810T
8 saatten fazla pil ömrüyle tüm gün boyunca yanınızda!
CREA Üretim Tesisleri Gezisi
Teknoloji ürünleri ihracatı yapan sayılı firmalardan biri olan CREA'nın LCD TV ve PC üretim tesislerini gezdik.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız