Şimdi Ara

Microsoft'un kurucusu Bill Gates de Instagram'a katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un kurucusu Bill Gates de Instagram'a katıldı

    Amazon'un patronu Jeff Bezos'dan sonra, Bill Gates de Instagram'a katıldı. Microsoft'un kurucusu @thisisbillgates isimli hesabındaki ilk gönderisinde Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın bir projesi için ziyaret ettiği Tanzanya'dan bir fotoğraf paylaştı. Yer yüzündeki en zengin kişi olan Gates, eşi Melinda Gates ile birlikte dünyadaki en büyük özel vakıf olan Bill ve Melinda Gates Vakfı aracılığıyla sıtma ve açlıkla mücadele konularında faaliyetlerde bulunuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Dünya internet hızı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada?
    Teknoloji alanında dünyaya damgasını vurmuş isimlerden biri olan Gates son zamanlarda kendini hayır işlerine adamış durumda. Bu açıdan bakıldığında ilk paylaşımının Tanzanya'daki hayırseverlik çalışmalarından bir kare olması sürpriz gelmiyor. Fotoğrafta Gates'in Tanzanya yerlileri ve özellikle çocuklarla yemek yerken görüyoruz.

     

    Temmuz başında Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da Instagram'a katılmıştı. Kendisinin an itibariyle 30 bin takipçisi var. Microsoft'un kurucusunu ise kısa süre içerisinde 117 bin kişi takip etmeye başlamış bile. Gates yeni açtığı Instagram hesabını hayırseverlik faaliyetlerine yönelik paylaşımlar yapmak için kullanmaya devam edecek gibi görünüyor. 







  • joven kullanıcısına yanıt
    Afiraka'daki açlıktan ölümleri yatı yarıya azalttığı söyleniyor. Servetinin büyük bölümünü Afrika'ya bağışlıyor. Zaten çocuğuna da sadece 10 milyon dolar miras bıraktı. Ama bizim yobazlara sorsan ateist diye cehennemde yanacak :D

  • ilk beğendiği sayfalardan biri rotary sayfası sizce de normal mi bence değil!

  • crashris kullanıcısına yanıt
    Ensar vakfini mi begensin? Bill Gates'in Rotary bagiscisi oldugu bilinmeyen sakli tutulan bi bilgi degil. Rotary-mason iliskisi kuracaksan da aya ayak basilmadi tayfasinin yanina alalim seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Bize göre değil birader Allah'a göre o. "Gerçek şu ki, İMAN edip iyi işler yapanlara gelince, elbette biz iyi iş yapanların ecrini zayi etmeyiz." Kehf suresi 30. Ayet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Kim için yardım?

    Benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.