Şimdi Ara

Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri



     
    Bu yazımızda sizler için uygun fiyatlı kaliteli kulaklıkları derledik. Listeyi oluştururken ürünlerin teknik özelliklerini ve kullanıcıların yorumlarını baz aldık. Listemizdeki ürünlerin pek çoğunun ülkemizde satışı yok veyahut yüksek fiyatla satılıyor. Bu yüzden bu ürünleri Amazon'dan almanızı tavsiye ederiz. Üstelik ay sonuna kadar devam edecek bir kampanya sayesinde Amazon hesabına 80 euro yükleyenlere 8 euro hediye ediliyor. Amazon'dan nasıl sipariş vereceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

     

    Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı Bluetooth hoparlör tavsiyeleri

    1. Jabra Move

     

    Jabra Move Bluetooth 4.0 ve 3.5mm kulaklık çıkışıyla ses aktarabiliyor. Üzerindeki dahili mikrofon sayesinde aramalarınızı doğrudan kulaklık üzerinden yapabilmenizi sağlıyor. Hafif ve ayarlanabilir başlığı sayesinde uzun süreli kullanımlarda rahatsızlık vermiyor.





    Bekleme modunda 10 güne kadar, müzik oynatımı esnasında 8 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kaliteli ve nispeten uygun fiyatlı kulaklık arayanlara indirim süresi dolmadan Jabra Move almalarını tavsiye ediyoruz.


     



    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri



     


    2. Sony MDRV55L DJ Stereo


    Sony'nin üst seviye ürünlerinden olan MDRV55L modeli yüksek ses kalitesi vadediyor. Sahip olduğu geniş ses frekansı aralığı sayesinde güçlü bazları ve temiz tizleri bir arada sunuyor. 105 db/MW hassasiyeti sayesinde de her seviyede net ses veriyor. Kablolu yapısı sayesinde pil derdi bulunmuyor.

     

    Ürüne göz atmak için tıklayın


     

    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri 

     

    3. B&O PLAY BeoPlay H6 2nd Generation


    Kaliteli ses ürünleri dendiğinde akla ilk gelen markalardan Bang&Olufsen'in bu ürünü Amazon.de'de yaklaşık 100 euroluk bir indirimde. Kahverengi modeli 188 euroya, siyah renklisi 225 euroya satılıyor.





    BeoPlay H6 vaatlerine baktığımızda temiz ses kalitesi, premium tasarım, kaliteli malzeme ve konforlu kullanım vadettiğini görüyoruz. Kullanıcı yorumlarına göre söylenenden çok daha fazlasını yapıyor. Tek dezavantaj olarak ürünün kablosuz özelliğinin bulunmaması göze batıyor.


     

    Ürüne göz atmak için tıklayın


     

    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri




    4. RHA MA750i


    Kulak içi kulaklık arayanlara RHA MA750i'yi tavsiye ediyoruz. MA750i'de gürültü engelleme, mikrofon, ses kontrolü ve paslanmaz metal sürücü bulunuyor. Bu kulaklıkta şuan 15 euroluk bir indirim var.


     

     


    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri

     


    5. 1 More EO1001


    Daha kaliteli kulak içi kulaklık arayışlarında olanlar mutlaka üç sürücülü EO1001'i bir gözden geçirmeliler. Bu kulaklıklarda dengelenmiş iki armatür ve bir adet dinamik olmak üzere üç sürücü bulunuyor. Dinamik sürücü küçük bir subwoofer görevi görürken armatürlerden birisi tiz, diğeri medium sesleri çıkarıyor. Üç ayrı ses tipinin üç ayrı sürücüden çıkarılmasıyla ortaya oldukça derin ve temiz bir ses deneyimi çıkıyor.


     

     


    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri

     


    6. Bragi The Dash Smart


    Bir Kickstarter projesi olarak ortaya atılan daha sonra seri üretimine geçilen The Dash, yakın gelecekte hayatımızın bir parçası olacak akıllı kulaklık örneklerinden ilki.





    Üzerinde bulunan entegre sensörler sayesinde kullanıcının hareketlerini, kalp atış hızını, adımını, nefes ritmini ve daha pek çok hareketini takip ediyor sonrasında Bragi mobil uygulaması ile paylaşıyor. Pasif gürültü engelleme özelliği sayesinde kulaklığı taktığınız andan itibaren dış sesleri kesiyor. Su geçirmezlik özelliği sayesinde yüzerken dahi müzik dinleme imkanı sunuyor. Üstelik PerfectFit tasarımı sayesinde kulağınızdan düşmeden her hareketi yapabiliyorsunuz.





    Bluetooth teknolojisiyle cihazlardaki sesi çalabilen The Dash'in 4 GB'lık dahili hafızasına müzik aktarıp herhangi bir cihaza bağlı olmadan müzik oynatma yeteneği bulunuyor. The Dash'in şarjı 3 saat gidiyor. Taşınabilir şarj kutusu ile 5 keze kadar şarj edebilmek mümkün.


     

     

    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri
     

    7. deleyCON Soundsters [S16]


    100 TL altı kulaklık arayanlara Soundsters S16'yı öneriyoruz. Kulaklığın frekans genişliği 20-20.000Hz, empedansı 16 Ohm ve duyarlılığı 93 dB.





    Metal sürücü sayesinde kaliteli hissiyat verirken altın uçlu jack sayesinde kayıpsız ses aktarımı yapabiliyor. Soundsters S16, Amazon.de'deki 660 müşteri yorumundan 5 üzerinden 4 yıldız almayı başarmış.



     

    Uygun fiyatlı kulaklık tavsiyeleri


    Amazon Rehberi
    Amazon'dan 80 euro'ya 8 euro hediye 










  • Ucuz diyince bende 20-30 tl sandım, amazondan 50 eurolara nedir..

  • Şu fiyatlardan bitik bir ülke olduğumuz net anlaşılıyor

  • xiaomi piston 3
    piston 3 youth edition
    yazayım da konuya boşuna girmiş olmayın.
  • Baktılar Amazon konusu yıprandı tıklanma azaldı, anasayfaya koymaya başladılar. Yazık.

  • Rek lam lar

  • Eğer audiofill değilseniz Rock Zircon yeterde artar bile fiyatına göre çok iyi bir kulaklık kaliteside yerinde. 10 dolar fiyatı da muhteşem. Eskiden kullandığım Sennheiser CX 200'e göre bass performansı daha başarılı.


    https://tr.aliexpress.com/item/Original-Rock-Zircon-Stereo-Earphone-3-5mm-In-Ear-Earphone-Nano-Zircon-Earphone-Wire-control-With/32774506316.html?aff_platform=aaf&cpt=1502462572645&sk=6mia6uv&aff_trace_key=5b2bd18db0ea413fbd32a4a0c4c70c71-1502462572645-00992-6mia6uv





  • quote:

    Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

    Baktılar Amazon konusu yıprandı tıklanma azaldı, anasayfaya koymaya başladılar. Yazık.

    Ana konu zarar görünce sağdan soldan ucundan yönlendiriyorlar yavaş yavaş.Tezgah boşalmasın.Müşteri kaçmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    İşitsel veyahut görsel ürünler deneyimleyip tecrübe

    edildiği vakit tavsiye edilir yoksa hemen bir çoğumuzun

    ulaşabileceği bilgileri tavsiye noktasında ürünleri almak

    isteyenlere pek yardımcı olmaz diye düşünüyorum.



    Amaç bize değil kendilerine yardımcı olmak. Linklerden alınan ürün başına para kazanıyor donanımhaber...
  • Bilmeyenler için ekleyim: 1more xiaomi'nin yan markasıdır.

  • Amazon yakında Türkiye ye giriş yapacağı için şimdiden kulak aşinalığı yarattırıyor . Marka ne kadar çok öne çıkarsa Türkiye ye girdikleri zaman bilinirliği artmış olacak .

  • Şimdi Reklamlar

  • Bu nasıl bir uygun fiyat mantığı ben anlamadım kulaklıkların tanesi benim maaşın dörtte biri.

  • Avrupa’da yaşayanlar için iyi fiyatlar... Bize göre ?

  • Amazon affiliate kodu kullandıklarını hâla açıkça belirtmemişler haberde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi yazan Yusuf akbaş kardeşimize sesleniyorum. Uygun fiyat derken hangi kafayla yazdınız bu haberi ne içtiniz de yazdınız yani. 70 80 100 euro. En ucuzu 350 lira.



    Senin asgari ücretin 2000 euro herhalde ondan böyle bi haber yazdın.

  • Uygun fiyatlı yazıyor ama ilk açtığım 255 euro. ://///

  • Fiyatlar fazla derseniz ki bazılarının fiyatları uçuyor ben sony nin kablolusunu aldım gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. İncelemek isteyen olursa yakın markajda inceleme ve yorumları kayıt altına almaya çalıştım


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.