Şimdi Ara

Carmageddon: Crashers ile yıkıma devam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Carmageddon: Crashers ile yıkıma devam

     


    Sunduğu farklı yarış konsepti ile bir dönemin efsaneleri arasına giren Carmageddon, mobil platformlarda da boy gösteriyor. Markanın son oyunu Carmageddon: Crashers; drag yarışları ve tanıdık çarpışma sahnelerini bir araya getiriyor.


     


    Drag ve yıkım


     


    Normalde drag yarışlarında iki aracın aynı anda kalkış yaparak bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşması esastır. Carmageddon: Crashers ise yarışı bitirmek değil rakip aracı parçalamak amacını güdüyor. Yolun iki ucunda başlayan araçlar, en iyi kalkışı yaparak rakibini parçalamaya çalışıyor.


     Carmageddon: Crashers ile yıkıma devam


    Hızla giderken yoldaki yeşil şeritleri iyi takip etmek ve üstüne gelince vites arttırmak şart. Bu sayede aracınızı karşı tarafı parçalayacak hıza sahip oluyor. En iyi drag sürüşünü yapan rakibini paramparça ediyor. Pek çok farklı pistte en iyi drag yarışçıları ile kapışıyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Facebook Groups uygulaması kapanıyor

    Eskinin salt insan ve araç parçalama konseptinden biraz uzaklaşan Carmageddon: Crashers, işin içine drag yarışlarını da dahil etmiş. Böylece biraz daha hitap ettiği kitleyi genişletmiş. Oyunda yarışlar kazanarak aracınızı değiştirebiliyor veya daha güçlü hale getirebiliyorsunuz. Gelecekte daha fazla pist oyuna eklenecek. Carmageddon: Crashers için uygun yaş 17 olarak belirtilmiş.


     

    Carmageddon: Crashers: Google Play II 
    App Store


     


     



     







  • Zamanında ne oynardık şu oyunu. Hatta Carmageddon 2 deydi sanırım. Bütün Türkiye'deki CD'lerde virüs çıkıyordu diye bir olay vardı. Tabi eski lezzeti kalmamıştır. Çünkü insanlar araba kullanmayı ve şiddet göstermeyi seviyorlardı o dönemde. Sonrasında ise GTA kuşbakışı görüntüden 3D'ye geçince her şey değişmiş oldu.

    Sonuç : Kuş bakışı oynanan, telefondan insan konuşmaları yerine ıvır zıvır sesler gelen ve 3 mafyayı birbirine düşüren, binaların çatılarında gizlenmiş bonusları bulduran oyunu daha çok özlüyorum.

    PS: 30 yaşını devirmiş eski bir oyun tutkunu..

  • la her akşam TV haberinde yeterince gerçek görüntü izlediğiniz yetmiyor mu !?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 10 Ağustos 2017; 9:48:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.