Şimdi Ara

YouTube, kazanç ikonlarını ayrıntılı hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube, kazanç ikonlarını ayrıntılı hale getirdi


    Aylık 1.5 milyar kişinin ziyaret ettiği YouTube önemli bir gelir kapısı durumunda. Yaygın kitlelere ulaşabileceğini düşünen herkes videolarından para kazanmaya çalışıyor. Ne var ki her video para kazandırmaya uygun değil. YouTube bunu ikonlarla kullanıcılara anlatıyor.


     


    Parçalı gelir


     


    Videolardan elde edilen gelirler bir kaç kategoriye ayrılıyor. İlk kategoride videolar en geniş reklam verenlerin reklamlarını gösteriyor ve YouTube Red dahil tüm kanallardan para kazanıyor. Bunlar genelde özgün videolardan oluşuyor.


     


    İkinci kategoride ise gelir yönergelerine tam olarak uymayan videoları kapsıyor. Videolar para kazanmaya uygun ancak ya sınırlı reklam gösteriliyor ya da hiç reklam gösterilmiyor.


     


    Son kategori ise telif hakkı içeren veya topluluk yönergelerine aykırı videoları kapsıyor. Bu videolar kesinlikle herhangi bir kanaldan gelir elde edemiyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple Watch Series 3 için dairesel tasarım iddiası

    Daha önce YouTube 3 farklı ikon ile bunu kullanıcılara anlatıyordu. Hafif açık siyah renkli dolar işareti henüz gelir ayarlarının yapılmadığını gösteriyordu. Üzerinde çizgi olan dolar işareti ise son kategoriyi tanımlıyordu. Yeşil arka planda dolar işareti ise ilk ve ikinci kategoriyi gösteriyordu.


     


    Yeni düzenleme ile artık ikinci kategori için sarı arka planda dolar ikonu gösterilecek. Böylece kullanıcı 4 farklı ikon ile videosundan nasıl para kazandığını görebilecek. YouTube gelirlerde bir değişiklik olmayacağını ve sadece ikonların arttığını belirtiyor. 


     



  • 1pb için benden 500tl çalışır.


  • 2017 youtuber hilesi ; youtube sistem açığı olarak yorumlanacak bir durum var !



    konunun detayları videonun açıklama kısmında yer almakta !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.