Şimdi Ara

Micron NVMe SSD’lerde kapasite rekoru kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Micron NVMe SSD’lerde kapasite rekoru kırdı
     
    ABD’li hafıza ürünleri üreticisi Micron, içinde bulunduğumuz günlerde gerçekleşmekte Flash Memory Summit 2017’de kapasitesiyle adından söz ettirecek olan yeni çözümünü tanıttı. Üstelik model kapasitesinin yanı sıra diğer detayları ile de kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor.

    9200 serisi olarak adlandırılan ailede yer alan tepe modeli 11 TB kapasitesi ile NVMe arayüzüne sahip en yüksek kapasiteli depolama birimi unvanını hak ediyor. 3D NAND yongalarına yer verilen çözümün IOPS değeri 275K seviyesinde.
     

    %45 daha hızlı

     
    Sıralı okuma ve yazma değerleri ise sırasıyla 5.5/3.5 GB/s olarak belirtilen sürücü kapasitesinin yanı sıra yüz güldüren bir performans değerine sahip. Firmanın aktardıklarına göre SSD birimi en yakın rakibinin 2 katı kapasite sunarken %45 daha hızlı olmayı başarıyor.

    Son olarak Micron’un yeni depolama çözümünün fiyatı hakkında bir bilgi verilmemiş ancak kapasitesi gibi yüksek bir düzeyde olacağı kesin. Bununla birlikte firma modeli bu ay sonu gibi piyasaya sürmeyi planlıyor.







  • Normal ssd ye göre 2 kat fiyatta olan nvme m.2 ssdler karşısında bunun fiyatını hayal etmek imkansız. Diğer taraftan bundan 5 yıl sonra fiyatlar daha akıl erdirilir miktara gelir lakin arada olacak tesis yangınları ve doların artışını pas geçebilirsek. Yoksa mağazada özel bir kısımda görebilir miyiz ondan bile şüpheliyim.

  • 11tb iyi bir kapasite böyle yüksek kapasiteli ssdlerin çıkması diğerlerinin fiyatının düşmesine sebep olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: faniseyler

    11tb iyi bir kapasite böyle yüksek kapasiteli ssdlerin çıkması diğerlerinin fiyatının düşmesine sebep olur.


    Olmaz.
  • 11.000$ olur fiyatı

  • 5.5 gb/s nedir yahu ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.