Bir de peşin fiyatı 275 YTL demiş. Bunun "peşin fiyatına taksit" kalıbına oturtulmak için vade farkı konulmuş fiyat olduğu artık herkesin malumu.
Bu ürünün gerçek nakit fiyatı nedir acaba, bilen var mı?
sayın arkadaşım eger bulundugunuz şehirde gezerseniz bunun kalitesinde ve daha ucuza alabileceginiz başka markalar var bizim iş yerine arkadaş 150 ytl aldı
arçeliklerde sogutma ayarı olmuyor buna iyi bakın sadece şalter oluyor eski modellerinde, şimdikilere bir bakın bizim aldıgımızda sogutma için ayar var istediginiz dereceye ayarlıyorsunuz
bunların hepsi aynı yerde çinde yapılıyor arçelik diye fazla para vermeyin eger bulamazsanız son çare alın
not: ben bizim kullanma şeklimizi yazayım mutlaka evde olmasanızda eger içinde su olacaksa fişi takılı ve çalışır olsun koku yapıyorlar,en geç her 3 ayda bir komple söküp içini tamamen arkadaki veya alttaki tapayı açarak boşaltıp komple temizligini yapın sonra pis bir koku oluşuyor ve için yosun tutuyor
Gürcan bey, ilginize çok teşekkür ederim öncelikle.
Benzer kalitede ürünlerin piyasada daha ucuz fiyatlar ile satıldığını biliyorum. Ancak non-name bir ürün alıp sorun çıkardığında yetkili servis bulamamak, aradaki fiyat farkından edilen tasarrufa ne kadar değer tartışılır.
Bunun dışında itiraf etmeliyim ki marka takıntısı sahiplerinden biriyim aynı zamanda...
Arçelik, Beko, Vestel, Bosch, Electrolux, Sony, Philips vs markaları dışında ürünleri evime sokmaktan pek hoşlanmam.
Bu yüzden Arçelik'in bu modelini düşünüyorum.
Bir benzeri Beko'da var, 200 YTL civarında, lakin dijital göstergeye sahip değil.
Bu ürünü kullananlar var ise yardımlarınızı rica ediyorum.
canturhan şunu da hatırlatmak isterim Arçelik ithal mallrının parçasını elinde pek bulundurmaz bunu da dikkate almalısın bence.Yani servislerinni yaygın olması dilediğin zamanda orijinal parça alabileceğin anlamına gelmiyor.(bkz sikayetvar.com)İleride servis ihtiyacın olursa parçayı ya bulamazsın ya da pahalıya alırsın.Bence üzerinde marka yazılı diye fazla para ödeme.Onun yerine bozulursa yenisini alırsın.Çünkü Arçelik Çin malı ürünlerin fiyatına %30-50 gibi bir miktar koyuyor.Örneğin Sinbo'nun daha üst model ekmek makinesi hediyeli olarak 105 YTL Arçelik hediyesiz 140 YTL yorum sizin.Ki su sebilinde de durum bariz.275 ytl nerde 150 YTL nerde.İkisi de aynı sorun çıkaracak düzeyde edeceğiniz karı siz düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 8 Mart 2007; 23:00:07 >
Gürcan bey, ilginize çok teşekkür ederim öncelikle.
Benzer kalitede ürünlerin piyasada daha ucuz fiyatlar ile satıldığını biliyorum. Ancak non-name bir ürün alıp sorun çıkardığında yetkili servis bulamamak, aradaki fiyat farkından edilen tasarrufa ne kadar değer tartışılır.
Bunun dışında itiraf etmeliyim ki marka takıntısı sahiplerinden biriyim aynı zamanda...
Arçelik, Beko, Vestel, Bosch, Electrolux, Sony, Philips vs markaları dışında ürünleri evime sokmaktan pek hoşlanmam.
Bu yüzden Arçelik'in bu modelini düşünüyorum.
Bir benzeri Beko'da var, 200 YTL civarında, lakin dijital göstergeye sahip değil.
Bu ürünü kullananlar var ise yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla
tabiiki marka almakta ve kullanmaktaki fikrinizde özgürsünüz ama örnegin izmirde çankayada her marka su sebilinin parçalarını çok ucuza alabilirsiniz sakın parça için arçelige güvenmeyin çogu zaman orjinal parça onlardada yoktur ve izmir ünka sogutmadan ben arçeligi parça alırken gördüm benim amacım aynı ürüne fazla para vermenizi istemememdi
bende sizin gibi asla iyi olmayan markaları evime sokmam klimam daıkın,çamaşır makinem siemens,bulaşık makinem whirpool ama arçeligin su sebilinin diger markalardan hiç bir farkı yok ve digital olmsaı artı degil size eksi getirir
Arçelik'in ithal ettiği ürünlerin yedek parçalarını elinde bulundurmadığını, bulundursa dahi çok yüksek fiyatlar ile sattığını bilmiyor idim. Eğer doğruluk payı var ise bu önemli bir eksiklik.
Gürcan bey,
Dijital göstergenin bir eksi olduğunu belirtmişsiniz. Bunun sebebini öğrenebilir miyim?
Bir de buna benzer ürünlerin olduğunu belirttiniz, birkaç marka önerisi alabilir miyim sizden?
Renk tercihim gri, evimdeki tüm ürünler Inox gibi renklerde, kombinasyonu bozmayı pek istemiyorum.
Bir de -nasıl derler- sade ama kaliteli bir görünüm aradığım temel özelliklerden.
Arçelik'in ithal ettiği ürünlerin yedek parçalarını elinde bulundurmadığını, bulundursa dahi çok yüksek fiyatlar ile sattığını bilmiyor idim. Eğer doğruluk payı var ise bu önemli bir eksiklik.
Gürcan bey,
Dijital göstergenin bir eksi olduğunu belirtmişsiniz. Bunun sebebini öğrenebilir miyim?
Bir de buna benzer ürünlerin olduğunu belirttiniz, birkaç marka önerisi alabilir miyim sizden?
Renk tercihim gri, evimdeki tüm ürünler Inox gibi renklerde, kombinasyonu bozmayı pek istemiyorum.
Bir de -nasıl derler- sade ama kaliteli bir görünüm aradığım temel özelliklerden.
sayın arkadaşım şu an için sadece digital göstergenin eksi olmasının nedenini cevaplayabilirmi diger soru için cumartesi günü cevap verebilirim izmir merkeze cumartesi inecegim
arçelik bu tür digital göstergelerde kaliteli ürün kullanmadıgı için sorun oluşuyor ve bunun size bir katkısı yok sadece gösterişli oluyor sadece bu ve bozulma riski yüksek evimizdeki bu tür ürünlerlerin tecrübesinden dolayı
Doğru, damacanayı takarken vs herhangi bir su taşması durumunda (ki sıkça oluyor) göstergenin arızalanması olası. Bunu dikkate alacağım.
Farklı marka önerisi konusunda lütfen zahmet etmeyiniz. Sadece aklınızda birkaç marka var ise öğrenmek istedim, sanıyorum yarın birkaç beyaz eşya mağazasını dolaşacağım. Kendim bulmaya çalışır, gerçekten iyi bir şeylere rastlar isem de sizler ile paylaşırım.
Doğru, damacanayı takarken vs herhangi bir su taşması durumunda (ki sıkça oluyor) göstergenin arızalanması olası. Bunu dikkate alacağım.
Farklı marka önerisi konusunda lütfen zahmet etmeyiniz. Sadece aklınızda birkaç marka var ise öğrenmek istedim, sanıyorum yarın birkaç beyaz eşya mağazasını dolaşacağım. Kendim bulmaya çalışır, gerçekten iyi bir şeylere rastlar isem de sizler ile paylaşırım.
İyi geceler
Gürcan Bey kalite kontrol konusunda çok hassastır ,ince eler
Bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyoruz
beğenilerinizi veya şikayetçi olduğunuz hususları yazarsanız iyi olur forumcular açısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 9 Mart 2007; 0:20:01 >
İyi geceler
evet arkadaşım ben burada bulsam bile size göndermesi ve tavsiyesi zor olacak,en güzeli dediginiz gibi gezerek,görerek almak en mantıklısı,ve alınca bizlede paylaşır bilgi verirseniz seviniriz hayırlısı olsun iyi geceler dilerim