Şimdi Ara

Tesla Model 3'ün dokunmatik ekranını kurcalayabileceğiniz sayfa hazırlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla Model 3'ün dokunmatik ekranını kurcalayabileceğiniz sayfa hazırlandı

    Geçen haftaki teslimat organizasyonunun ardından, Tesla'nın etkinliğe katılanlara sunduğu sürüş deneyimiyle ilgili videolar gelmeye başladı. Bunların çoğu şimdiye kadar yalnızca birkaç fotoğrafta görebildiğimiz, 15 inçlik dokunmatik ekranının arayüzüne odaklanmış durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Chevy Bolt menzil testinde Tesla Model S'i geçti
    İnsanlar, Model 3'ün Model S'ten farklı olarak merkezi bir yatay ekrana sahip olması nedeniyle kullanıcı arayüzünün nasıl olacağını merak ediyorlar. Tesla fanı ve aynı zamanda UX/UI tasarımcısı olan Andrew Goodlad, yayınlanan videolardan yararlanarak internet üzerinden kurcalayabileceğiniz interaktif bir Tesla Model 3 kullanıcı arayüzü oluşturmayı başardı.

     

    Tesla Model 3'ün dokunmatik ekranını kurcalayabileceğiniz sayfa hazırlandı

    Model 3 arayüzü sürekli güncelleniyor


    Arayüzün henüz tamamlanmadığını belirtelim. Dolayısıyla final ürünün neye benzeyeceğini kesin olarak yansıtmıyor. Sadece videolarda gördüğümüz bilgiler temel alınarak oluşturulmuş. Şimdilik tüm ikonlara tıklanamıyor ancak Model 3'ün bilgilendirme ekranının nasıl olduğunu yüksek çözünürlükte görmemize ve interaktif şekilde deneyimlememize yettiğini söyleyebiliriz.

     

    Ayrıca, Goodlad aktif olarak güncellemeler yapıyor ve arayüzü gösteren videolar ortaya çıktıkça ekleme yapmaya devam edecek. En ilgi çekici kısım ise sol alt köşedeki "otomobil ayarları" menüsü. Bu bölümden direksiyon modu, ayna ayarlamaları, autopilot gibi tüm alt menüleri ve seçenekleri görebilirsiniz. Tesla Model 3'ün interaktif arayüzünü buraya tıklayarak deneyimlemeniz mümkün.







  • Vites kolu yok sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekiRoRo

    Vites kolu yok sanırım

    Uğraşırsan belki bir ihtimal benzin deposunun yerini tahmin edebilirsin.
  • Daha binmeden arabayı bozdum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaaaa

  • "monitör"ün önüne birde klavye mouse koysaymış bari.

  • Yeni arabalar gittikçe karmaşıklaşıyor ya eskiden bir sinyal kolu bir silecek biner giderdin. Şimdi arabadaki farı açmak için 50 takla atıyorsun yok koldan ayarla yok düğmeden çevir Bunun ekranda çok kullanışlı gelmedi nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

    Yeni arabalar gittikçe karmaşıklaşıyor ya eskiden bir sinyal kolu bir silecek biner giderdin. Şimdi arabadaki farı açmak için 50 takla atıyorsun yok koldan ayarla yok düğmeden çevir Bunun ekranda çok kullanışlı gelmedi nedense.

    2011 model hafif ticarimiz var farı 2011 de açtık öyle duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hırsızlar bunu tablet sanıp camı kırıp almaya calışır baktılar gelmiyor abanıp koparırlar eve götürüp baktıklarında altında bir dünya kablo görürler ellerinde patlar yanii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.