Şimdi Ara

Apple Watch, 2015'ten bu yana 30 milyondan fazla sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Watch, 2015'ten bu yana 30 milyondan fazla sattı

    Araştırma firması Strategy Analytics'in yeni raporuna göre, ilk olarak 2015'te piyasaya sürülen Apple Watch bu güne kadar 30 milyondan fazla sattı. Apple'ın son çeyrekte dünya genelinde 2.8 milyon adet Apple Watch satması, bir önceki yılın aynı çeyreğinde gerçekleşen 1.8 milyon adetlik sevkiyatın %56 oranında arttığını gösteriyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S9'da Y-OCTA ekran kullanılacak
    Strategy Analytics, şirketin 2015 yılında 13.6 milyon ve 2016'da 11.6 milyon Apple Watches sevkiyatı gerçekleştirdiğini tahmin ediyor. Bu gönderiler en son rakamlara eklendiğinde satış adedinin 30 milyonu bulduğunu görüyoruz. Şu an toplam satışların tahminen 31.5 milyon adet civarında olduğu belirtiliyor.

     

    Apple Watch, 2015'ten bu yana 30 milyondan fazla sattı
    Strategy Analytics, bu başarısına rağmen Apple'ın Fitbit ve dünyanın en büyük giyilebilir ürün satıcısı olduğu tahmin edilen Xiaomi'nin arkasında yer aldığını iddia ediyor. Ancak her iki şirketin de daha ucuz aktivite takipçisi sattığını belirtmek gerekir. Araştırma firmasına göre Xiaomi son çeyrekte tahminen 3.7 milyon giyilebilir ürün sevkiyatı yaptı. Fitbit ise aynı dönemde 3.4 milyon cihaz satışıyla bir düşüş yaşamış durumda. Zira şirket geçen yılın aynı çeyreğinde 5.7 milyon rakamını görmüştü.







  • en uygun ikinci nesil apple watch 1500 civarında. yarı fiyattan olsa en az 3 - 4 katı satar. bu fiyata rağmen yine iyi satmış apple.

  • Giyilebilir sektörünün lideri varken 3.den bahsetmek...

  • Dikkatinizi çekerim, Apple tek ürünle bu rakama ulaştı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitbit 2 yıla tükkanı kapatır.

  • Saat ve tablet konusunda , özellikle tablet konusunda çok iyi iş çıkarıyorlar. Bilgisayarlarının fp oranı berbat fakat bu ürünleri amerika,almanya,ingiltere gibi ülkelerde yaşasam direk alırım . Askeri maaşın 1/7 sine alabiliyorsun apple watch u amerikada.Bizde tam bir askeri maaşa ucu ucuna alınabiliyor. Adamlarda ki yaşam standartları çıldırtıyor beni :D

  • 700-900₺ civarı olsa herkes alır ama marka apple olunca para katlanıyor malesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haters gonna hate ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.