Şimdi Ara

Samsung yeni bir giyilebilir cihaz geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung yeni bir giyilebilir cihaz geliştiriyor


    Özellikle Gear serisi cihazları ile giyilebilir cihaz pazarında büyük ilgi gören Samsung bu yıl henüz yeni bir ürün duyurmadı. Galaxy Note 8 ile birlikte tanıtacağı tahmin edilen firma daha farklı bir giyilebilir cihaz hazırlığında.


     

    İkisinin karışımı


     


    Firmanın geliştiriciler ile yaptığı bir ankette paylaşılan bilgilere göre yeni giyilebilir cihaz Gear S3ve Gear Fit 2 modellerinin en iyi yönlerini alacak. Daha küçük bir gövdeye sahip olacak cihazın kayışları da daha ince olacak. Ayrıca cihaz suya karşı da dayanıklılık sunacak.


     


    Yazılım tarafında ise arayüzün elden geçirileceği ifade ediliyor. Widget’lar tek bir bakış ile kullanıcıya gerekli bilgileri sunabilecek. Uzun süre hareketsiz kalan kullanıcı uyarılacak veya uzun süreli sürüş algılandığında mola vermesi istenecek.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’dan yeni bir kapaklı telefon geliyor

    Samsung’un yeni bakış açısı aslında daralan pazara yönelik bir hamle olabilir. Hem akıllı saat hem de fitness saati ile yoluna devam eden firma muhtemelen daha fazla kaynak harcamak istemiyor. Fitness ağırlıklı bir Gear S akıllı saati ile iki sınıfı bir araya getirmiş olacak. Böylece her iki sınıfa yönelik bir ürün ile satışlar da artmış olacak.


     


    Şimdilik Samsung’un ne planladığı kesin olarak bilinmiyor ancak en erken 23 Ağustos tarihinde bir cevap alabileceğiz. Diğer türlü Eylül başındaki IFA 2017 teknoloji fuarında da bir hareketlilik olabilir. 


     







  • renkli dokunmatik e-ink ekranli olsa anlamli olacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.