Şimdi Ara

Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in ekran panelleri aynı karede sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in ekran panelleri aynı karede sızdı

    Önümüzdeki aylarda akıllı telefon pazarına iki önemli cihaz gelecek. Bir tarafta Samsung'un amiral gemisi Galaxy Note 8, diğer tarafta Apple'ın 10. yıla özel hazırladığı iPhone 8 var. Akıllı telefonlar eğer söylenen özelliklerle gelirse, Android ve iOS arasındaki en büyük savaşa tanıklık edeceğiz.

     

    Cihazların ortaya çıkması biraz zaman alabilir ancak Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in boyutlarını kıyaslayabileceğimiz yeni bir fotoğrafla karşı karşıyayız. Çinli mikroblog sitesi Weibo aracılığıyla sızdırılan görüntü, Samsung Galaxy Note 8 ve iPhone 8'in ekran panelini yan yana gösteriyor. Yani bu görüntü sayesinde her iki cihazın ekran boyutu ve ön tasarımı konusunda fikir sahibi olabiliyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Petrol devi Shell'in patronu: Bir sonraki otomobilim elektrikli olacak
    Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi, 6.3 inçlik Galaxy Note 8 ekranı 5.8 inç boyutundaki iPhone 8'e kıyasla devasa görünüyor. Her iki cihazda da çerçeveler küçülmüş durumda. Fakat karşılaştırma yapılacak olursa iPhone 8'in çerçevelerinin daha az olduğunu söyleyebiliriz. Ön kamera, mikrofon, hoparlör ve olası iris tarayıcıyı içeren "sensör çubuğu" haricinde ön kısım tamamen ekranla kaplı görünüyor.

     

    Öte yandan Galaxy Note 8, kenardan kenara ekranıyla ön plana çıkmış durumda. Üst ve alt kısımda ince çerçeveler var. İris tarayıcısı, selfie kamerası, mikrofon ve hoparlör üst çerçeveye yerleştirilmiş. Her iki cihazın da çift arka kamera ile birlikte geleceği söyleniyor. Galaxy Note 8, çift kamerayla piyasaya çıkacak ilk Samsung telefon olacak. Cihazın 23 Ağustos tarihinde tanıtılacağını belirtelim. Apple iPhone 8 ise Ekim ya da Kasım ayında resmiyet kazanacak.







  • Bu karşılaştırmaya göre note kalas , iphone klas 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karşılaştırmaya göre; Samsung S8'in büyümüş hali Note 8, i-phone ise standart halinde sadece butonu kalkmış olarak geliyor.

    Samsung S8 gerçekten tasarım anlamında başarılı bir çalışma çıkarttı. Bakalım iphone 8 nasıl bir tasarıma sahip olacak.

    Ayrıca haberde belirtilen iphone 8 daha çerçevesiz bir yapıya sahip söylemi gerçek dışı. Zira samsung s8'de kavisli ekran varken yukarıdaki detayda iphone'da böyle bir özellik şimdilik gözükmüyor.

    Tasarım anlamında kendini aşan samsung galaxy s serisi ve iphone için rekabet android - ios savaşına dönmüş durumda.

  • Apple'in ki daha guzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone ahize dışında daha güzel en azından Kullanımı daha rahat duruyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Applea diyorduk lahmacun küreği gibi telefonlar çıkartıyor diye şimdi samsung başladı bu işe. Yap adam gibi 16:9 telefon az biraz küçük olsun ekranı kimse neden bu küçük demez.

  • Apple'ın tasarımı çok daha başarılı. Ahize çıkıntısı böyle kötü duruyor ama çalışan telefonda hiç öyle durmayacaktır çünkü o bölgeye operatör ve şarj bilgileri gelecek zaten. Tek sıkıntı eskiden oyunlarda filan o bilgiler kayboluyordu şimdi sabit duracak gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %80+ ekran-kasa oranını da ilk apple bulmuş olucak şimdi.. o da var ... güzel çalıntı.

  • İlk defa note serisi çağ dışı gibi duruyor. En azından 1 -2 nesil sonra bütün samsung modelleri iphone gibi tasarım yapar, biz de ucuz modellerinden alırız.

  • note 8 in iPhone 8 plus ile karşılaştırılması gerekmiyor mu ? ya da bu haberdeki modelin "küçük iPhone" olan model olduğu unutularak mı yorum yapılıyor ?

  • Note7 tasarımı, Samsung'un yaptığı en iyi tasarımdı. Bu görseldeki ise, S8'in bir gömlek üstü bir TV kumandası olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper17

    note 8 in iPhone 8 plus ile karşılaştırılması gerekmiyor mu ? ya da bu haberdeki modelin "küçük iPhone" olan model olduğu unutularak mı yorum yapılıyor ?

    Ooo siz haberlerden bihabersiniz gerçekten. iPhone 8 plus çıkmayacak, iPhone 8 zaten büyük olan model. Ekran büyük, kasa küçük olacak boydan boya ekran olduğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da Note 8 ekranı resmen fırın küreği gibi duruyor. Saçmaladılar çerçevesiz yapıcaz diye. G6'da çerçevesiz ama daha güzel duruyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 30 Temmuz 2017; 12:25:45 >
  • edge ekranın görsellikten başka artısı yok benim gözümde note gibi işlevsel bir telefona yakıştırmıyorum ben edge ekranı hem çok pahalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xattorneyx

    Bu karşılaştırmaya göre note kalas , iphone klas 😄

    Şiitt sakın öyle bişey deme dünyanın eleştirilerini yaparlar şimdi





  • Kim derdi ki birgün Iphone'un çerçevesi Samsung'dan daha az olacak! Dünya sürprizlerle dolu bir yer. :-)

  • Note 8 kürek gibi yanında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung cok buyuk. 5.8 den buyugu gereksiz tablet resmen

  • Bu uzayan telefon trendini anlamakta zorlanıyorum. 18.9 veya 18.9,5 formatta telefon üreticileri ısrar edecek gibi görünüyor. Note 8 her anlamda kullanıştan uzak bir telefon olacak gibi duruyor. Tamamen ekran tasarımı yüzünden en işlevsel güvenlik sistemi olan parmak izi teknolojisinin konforundan feragat ediliyor. Bunun yanı sıra ışığa aşırı duyarlı yeni güvenlik sistemlerine geçiliyor. Tüm bunlar beraber değerlendirildiğinde bu tasarım anlayışının ve yeni nesil güvenlik sistemlerinin kitleleri etkilemesi için bir iki yıl daha geçmesi gerek gibi görünüyor.
  • note 8 fazla uzun degil mi?

    nereye kadar gidecek acaba bu yaris.

    i8 bu kasa ile gelirse gercekten harika olur. gerci baya bir alintilamislar :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.