Şimdi Ara

Ryzen Threadripper’lı sistemler ön siparişe açıldı: Başlangıç 1699$'dan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ryzen Threadripper’lı sistemler ön siparişe açıldı: Başlangıç 1699 width=dan!" width="720" border="0" height="" /> 
    AMD’nin teknoloji dünyasının sabırsızlıkla beklediği yeni üst seviye işlemcilerine gün geçtikçe yaklaştığımız şu günlerde modellere dair haberler artarak gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilgi çekici kutusu yayınlanan yongalar bu sefer bazı OEM firmalarının sistem kataloglarında yerini aldı.

    Başlangıç fiyatı 1699$

     
    Satışa sunulan sistemler incelendiğinde fiyatların 1699$’dan başlayıp 5000$ civarına kadar çıktığı görülüyor. Her toplanan sistemde olduğu bu çözümün kullanıldığı sistemlerin fiyatının da çok üst düzeylere ulaşması normal. Önemli olan detay başlangıç fiyatı.
    Ryzen Threadripper’lı sistemler ön siparişe açıldı: Başlangıç 1699 width=dan!" width="720" border="0" height="" />

    İşlemci fiyatına tüm sistem

     
    Burada asıl dikkat edilmesi gereken nokta firmanın rakibi Intel’in Ryzen Threadripper yongaları karşısında konumlandırdığı işlemcilerden 16 çekirdekli en üst modelin 1699$’lık fiyat etiketine sahip olacak olması. Yani bir tarafta sadece işlemci alabilirken diğer tarafta her ne kadar çok iç acıcı teknik detaylara sahip olmasa da bir sistemin satın alınabilmesi.
     
     
    1699$’dan satılacak olan kurulum 12 çekirdek 24 izlekli Ryzen Threadripper 1920X’e sahipliği yapıyor ki işlemci Gigabyte AORUS X399 Gaming 7 MB üzerinde çalıştırılacak. Diğer detaylar ise giriş-orta seviye oyuncu sistemlerini anımsatır nitelikte.

    Ryzen Threadripper’lı sistemler ön siparişe açıldı: Başlangıç 1699 width=dan!" width="720" border="0" height="" />

    Detaylar o kadar iyi değil

     
    Nvidia’nın GTX 1050 Ti modeline 8 GB kapasiteli 3000 MHz’de görev yapan DDR4 tip bellekler eşlik ederken disk olarak 1 TB kapasiteli, 32 MB önbellekli ve 7200 RPM dönüş hızına sahip disklerden oluşan bir HDD tercih edilmiş. 16 çekirdek 32 izlekli yongaya yer verilen sistemler ise 2500$ sularında.

    Tabi kendi sisteminizi kendiniz kurmanız da mümkün, bu sistemler hazır PC satın almak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Son olarak bahse mevzu çözümlere aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. Ayrıca Ryzen Threadripper işlemcilerinin 10 Ağustos’ta satışa sunulacağını ekleyelim.
     







  • /



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo__ -- 22 Eylül 2020; 12:34:30 >
  • çıksın da görelim bakalım sürekli testlerde rakip firma neden işlemciye ait özellikleri kapayıp karşısına alıyormuş. İntel eğer rakibinin özelliklerini kertip kuşa çeviriyorsa testlerde muhakkak inanılması güç bir hezimete uğruyordur normalde 6.0 ghz' e o.c lanmış fx 9350' yi bile tınlamıyorlardı rakip olarak.

  • Adamlar yüksek performanlı sistemleri kendi maaşlarıyla 2500 lira gibi bir fiyata alıyor biz ise 10.000 tl güzel uçurum

  • Müthiş PR dönüyor rekabet iyidir bize (KULLANICIYA) yarar her zaman. Fiyat ucuzlar, performans artar vs.



    Dipnot: "KULLANICIYA" kısmını bilerek büyük yazdım ki maaşsız çalışanlar gelip "Intel daha eyi yeaa" ya da "AMD bu sefer Intel'i silkeledi Eheheh" minvalinde yorum yazan arkadaşların dikkatini çeksin.



    Fanboyluk yapmanın lüzumu yok, en performanslı ve kaliteliyi kim sunuyorsa o taraftayım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Ryzen Threadripper’lı sistemler ön siparişe açıldı: Başlangıç 1699$'dan!

  • 1000 dolarlık işlemcinin olduğu sisteme 1050ti koymayı nasıl becermişler, sırf laf olsun diye kurmuşlar o sistemi belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' her ne kadar çok iç acıcı teknik detaylara sahip olmasa da''
    vay arkadaş,diğer threadripper haberlerinde paylaşılan görsele baka baka hala bunu yazıyorsunuz

  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Kardeş her AMD haberinin altında Lisa Reyizin billurlarından bahsediyorsun :D

  • Hiç kimse sistemlere bakmiyor anlaşılan. Herkes fanboyluk kasmaya çalışmış. 5000tl üstü fiyata 1050ti 2gb ekran kartlı sistem satıyorlar. Yemişim işlemcisini...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.