Şimdi Ara

Bilgisayar kategorisinde sıcak fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin en büyük alışveriş platformlarından biri olan Hepsiburada.com, dizüstü bilgisayar modellerinde kampanya yapmış durumda. Orta sınıf modellerden, üst düzey oyun laptoplarına kadar tüm seviyelerde uygun indirimler sunan şirketin kampanya listesine dahil ettiği modellere hep birlikte göz atıyoruz.
     

    1. Lenovo Ideapad 110

    Geçtiğimiz yılın Haziran ayında piyasaya sürülen Lenovo IdeaPad serisinin, uygun fiyatıyla giriş seviyesine hitap ettiğini söyleyelim. Tamamen siyah renkli bir kasaya sahip olan laptop sağlam plastikten yapıldığı için kalitesiz hissi vermiyor. Lenovo IdeaPad 110, şık bir klavyeye sahip ve klavyenin hemen üstünde hoparlör ızgarası var. Sağ tarafta optik sürücü, solda HDMI çıkışı, LAN portu, USB 2.0 ve USB 3.0 bağlantı noktası ve bir ses girişi bulunuyor. SD kart yuvası ise ön kısıma yerleştirilmiş.
     
    Dizüstü bilgisayarın ağırlığı 2.2 kg civarında ve 22,9 mm kalınlığa sahip. Cihaz 15.6 inçlik form faktörü sayesinde, klavyede sayısal tuş takımına ayrılmış bir bölüm bulunuyor. Lenovo IdeaPad 110 hitap ettiği kullanıcı grubuna uygun orta sınıf özelliklerle donatılmış. Dizüstü bilgisayarda 1.6GHz hızında çalışan mütevazi bir Intel Pentium N3170 işlemci ve 4GB RAM var. Ayrıca kutudan Windows 10 Home işletim sistemiye çıkıyor. Diğer özellikleri arasında 500GB sabit disk, 1366 x 768 çözünürlüklü 15.6 inç ekran ve 24Wh pilin yer aldığını ekleyelim.
     
     

    2. Lenovo Yoga 510

    Lenovo, son yıllarda dizüstü bilgisayar serisi için güzel tasarımlar üretmeyi başardı ve Yoga 510 da bunların arasında yer alıyor. Orta sınıf segmentteki bu modelin beklentileri karşılayacağını söyleyebiliriz. Dizüstü bilgisayar  1920 x 1080 çözünürlüklü 14inç IPS ekrana sahip. Parlaklık seviyesi gayet iyi ve uzun süreli kullanımlarda gözü yormuyor. Ayrıca Harman teknolojisine sahip stereo hoparlörlerle donatılmış olan Yoga 510, geliştirilmiş bir ses deneyimi sunuyor.
     
    Lenovo'nun bu makinesinde bir adet USB 2.0, iki adet USB 3.0 portu, HDMI bağlantı noktası, LAN, ses girişi ve bir kart okuyucu var. Şık görünümli bilgisayarın 1.75 kg ağırlığa sahip olduğunu söyleyelim. Genel olarak bir dizüstü bilgisayar ve bir tablet olarak rahatça kullanılabiliyor. Lenovo Yoga 510, 4GB RAM'in eşlik ettiği bir AMD A9 9410 işlemci ile güçlendirilmiş. 1TB sabit diske sahip bilgisayar Windows 10 Home işletim sistemiyle çalışıyor. ayrıca dizüstü bilgisayar modunda kullanıldığında, orta parlaklıkta 5 saatin üzerinde bir kullanım süresi sunan 2CELL pil ile donatılmış durumda.
     
     
     

    3. HP 15-AY102NT

    HP 15-AY102NT modelinin oldukça iyi özelliklerle donatılmış bir 15.6 inç dizüstü bilgisayar olduğunu söyleyebiliriz. Film ve fotoğraf deneyimini en üst seviyey taşıyabilen yüksek çözünürlüklü ekrana sahip cihazda 1TB kapasiteli bir sabit disk var. Ayrıca masanızda son derece şık görünecek hoş bir tasarımla geldiğini vurgulayalım. 38.43 x 25.46 x 2.43 cm ebatlarındaki laptopun 2.04 kg ağırlığıyla yanınızda taşımanız için yeterince hafif olduğunu söyleyebiliriz. HP 15-AY102NT modelinde DVD Dual Yazıcı ile birlikte 2 adet USB 2.0, 1 adet USB 3.1 portu, HDMI, kulaklık/mikrofon girişi ve RJ-45 bağlantı noktası var.
     
    Rakamları sıklıkla kullananlar, klavyedeki sayısal tuş takımından oldukça memnun kalacaklar. Bu segmentteki bir laptop için 2.5 GHz Intel Core i5-7200U işlemci, 8G RAM ve 1TB sabit disk istenilen performansı sağlamak için gayet yeterli görünüyor. DTS Studio Sound teknolojisine sahip çift hoparlörle gelen dizüstü bilgisayar 4 hücreli, 41 WHr Lityum iyon pilden güç alıyor. Ayrıca tümleşik dijital mikrofonlu HP TrueVision HD Kamerası var. Metalik gri ve lineer çizgili desen gibi tasarım öğeleriyle süslenmiş HP 15-AY102NT modelinin Windows 10 Home çalıştırdığını ekleyelim.
     
     

    4. Acer VX5-591G-56B1

    Premium kalitede oyun dizüstü bilgisayarı sunan şirketlerden biri olan Acer, VX5 modeliyle piyasaya performans odaklı bir model sunmuş. Keskin hatlı fütüristik tasarıma sahip olan cihaz 2.5 kg ağırlığında. Logo ve kenarlarındaki kırmızı şeritler Predator 15 ve 17'nin tasarımını andırıyor. Cihazın alt kısmında stereo hoparlörler için iki ızgara, soğutma fanları ve ekstra hava akışı için özel havalandırma delikleri var. Neredeyse tüm bağlantı noktaları sağ tarafta yer alıyor. Sol kısımda yalnızca SD kart okuyucu, bir adet USB 2.0 portu, 3.5 mm ses girişi ve DC şarj konektörü var. Sağ tarafta ise LAN, iki adet USB 3.0, bir USB-C 3.1 ve HDMI çıkışı yer alıyor.
     
    Dizüstü bilgisayar 1TB kapasiteli bir sabit disk, 8GB DDR4 RAM ve Intel Core i5 7300HQ işlemciyle donatılmış durumda. Ayrıca NVIDIA GTX 1050 grafik kartı ve yüksek kalitede ses deneyimi sağlayan Dolby Audio Premium teknolojisi var. Kırmızı arkadan aydınlatmalı klavye ile şık bir görünüm sunan Acer VX5-591G-56B1 güçlü işlemci ve ekran kartı kombinasyonuyla başarılı bir oyun performansı sunuyor. NVIDIA Pascal mimarisinin tüm avantajlarından yararlanan cihaz, uygun bir oyun bilgisayarı arayanların rahatlıkla tercih edebileceği bir model.
     
     

    5. Asus G752VS(KBL)-GB274T

    Asus G752 Serisi tamamen özelleştirilebilir, şık görünümlü, yüksek performanslı oyun dizüstü bilgisayarlarından oluşuyor. Zırh Titanyumu ve Plazma Bakırı renk grubuyla modern bir tasarıma sahip G752VS modeli de bunlardan biri. NVIDIA Pascal mimarisine sahip GTX 1070 ekran kartı ile donatılmış dizüstü bilgisayar, yeni oyunları en yüksek grafik ayarlarında takılma yaşamadan oynamanızı sağlıyor. Aynı zamanda 30-tuşa basma olanağı veren arkadan aydınlatmalı anti-ghosting özellikli klavyeye sahip. Böylece oyunlarda kontrolü tam anlamıyla elinizde tutabiliyorsunuz.
     
    3D Vapor Chamber soğutucu ve bakır ısı çubuklarının etkin ve verimli bir soğutma sistemi sağladığı dizüstü bilgisayar bu sayede güvenli çalışma sıcaklıklarında tutulabiliyor. Intel Core i7 7820HK işlemci ve 32GB DDR4 RAM'le donatılan cihazın 17.3" arkadan aydınlatmalı UHD ekrana sahip olduğunu belirtelim. 1TB + 512GB SSD depolama birimiyle donatılmış Asus G752VS, Asus Sonic Audio desteğine sahip 2 adet entegre stereo hoparlör ve Digital Array mikrofonla geliyor. 8 hücreli piliyle tatminkar bir batarya ömrü sunan cihazın batarya dahil ağırlığı ise 4.4 kilogram.
     
    Ürünün detayları için buraya tıklayabilirsiniz

     
     



  • Teşekkürler aileden herkese 2 şer tane aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referanslı olsa ne olacak para senin cebinden mi çıkıyor site tamamen ücretsiz biraz daha fazla gelir elde etmeleri size mi batıyor her olayda anında siteyi yerden yere vurup yüzsüz gibi kullanmaya devam ediyorsunuz.Beğenmiyorsan başka sitelerde var

  • İnadına tıklamak lazım. Çorbada bizimde tuzumuz olsun. Sadece reklam gelirlerinden başka geliri olmayan ne ararsan konu olarak bulabileceğiniz bir platformun kesinlikle desteklenmesi gerekli. Klasik üçkağıtçı Türk toplumuyuz. Hep bize hep bize.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

    http://www.hepsiburada.com/asus-g752vs-kbl-gb274t-intel-core-i7-7820hk-32gb-1tb-512gb-ssd-gtx1070-
    windows-10-home-17-3-uhd-tasinabilir-bilgisayar-p-.
    HBV000003YLUH?utm_source=display&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=laptop-asus&utm_content=firsat-haber&utm_term=bilgisayar&wt_ds=donanimhaber.firsat-haber.bilgisayar.laptop-asusv



    Refli linkmiş

    Dostum refli nedir? Bir iki tanesine tıkladım da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar bana pek sıcak gelmedi.

  • Görende hepsiburadayı tanımıyoruz sanacak sıcak fırsat ve hepsiburadanın yanyana gelmesi bile hata.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By Fixed


    quote:

    Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

    http://www.hepsiburada.com/asus-g752vs-kbl-gb274t-intel-core-i7-7820hk-32gb-1tb-512gb-ssd-gtx1070-
    windows-10-home-17-3-uhd-tasinabilir-bilgisayar-p-.
    HBV000003YLUH?utm_source=display&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=laptop-asus&utm_content=firsat-haber&utm_term=bilgisayar&wt_ds=donanimhaber.firsat-haber.bilgisayar.laptop-asusv



    Refli linkmiş

    Dostum refli nedir? Bir iki tanesine tıkladım da

    Refli link, referanslı link'in kısaltması, referanslı bir linkten alışveriş yaptığınızda aldığınız ürünü ve satıcı ile aranızda geçen ticareti referanslı linki veren kişi görebiliyor yani gizlilik ihlal edilerek yasadışı bir şey yapılıyor, referanslı linki veren kişi satıcı ile anlaşıp kendi referanslı linkinden satış karşılığı komisyon alıyor(referanslı link üzerinden başka yollar yoluyla da kazanç elde edilebiliyor). Refli link mevzusu DH'nin üyelerden gizli bir şekilde linklere referans koyarak satıştan gelir elde etmesi ve satıcı ile müşteri arasındaki ticari gizliliği ihlal etmesinden kaynaklanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın refli link

    Şaka bir yana ama refli link söylenmeli bana göre gelir elde etmesine karşı değilim ama kimsenin haberi olmadan gizli kapaklı yapması can sıkıcı. Gerek de yok aslında gizli yapınca ve amazon tarafından da dava açılınca demek ki doğru yapmadıkları birşeyler de var dedirtiyor. Daimi üyelerine bile haksızlık yapması dhnin canımı sıktı. Yıllardır bizim isteklerimizi yeri geldi göz ardı etti biz bu siteyi kullanmazsak site bir hiç olur. Kazan kazan olmalı en azından ama en azından misafire kapatın dedik onu bile yaptıramadık neden çünkü parayı bize tercih mi ediyorlar bilinmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüdavimBey -- 28 Temmuz 2017; 20:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak


    quote:

    Orijinalden alıntı: By Fixed


    quote:

    Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

    http://www.hepsiburada.com/asus-g752vs-kbl-gb274t-intel-core-i7-7820hk-32gb-1tb-512gb-ssd-gtx1070-
    windows-10-home-17-3-uhd-tasinabilir-bilgisayar-p-.
    HBV000003YLUH?utm_source=display&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=laptop-asus&utm_content=firsat-haber&utm_term=bilgisayar&wt_ds=donanimhaber.firsat-haber.bilgisayar.laptop-asusv



    Refli linkmiş

    Dostum refli nedir? Bir iki tanesine tıkladım da

    Refli link, referanslı link'in kısaltması, referanslı bir linkten alışveriş yaptığınızda aldığınız ürünü ve satıcı ile aranızda geçen ticareti referanslı linki veren kişi görebiliyor yani gizlilik ihlal edilerek yasadışı bir şey yapılıyor, referanslı linki veren kişi satıcı ile anlaşıp kendi referanslı linkinden satış karşılığı komisyon alıyor(referanslı link üzerinden başka yollar yoluyla da kazanç elde edilebiliyor). Refli link mevzusu DH'nin üyelerden gizli bir şekilde linklere referans koyarak satıştan gelir elde etmesi ve satıcı ile müşteri arasındaki ticari gizliliği ihlal etmesinden kaynaklanıyor.

    Bilgi için teşekkürler dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu GÜN 1000tl ye bisiyok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TinyAngel


    quote:

    Orijinalden alıntı: honneur

    İnadına tıklamak lazım. Çorbada bizimde tuzumuz olsun. Sadece reklam gelirlerinden başka geliri olmayan ne ararsan konu olarak bulabileceğiniz bir platformun kesinlikle desteklenmesi gerekli. Klasik üçkağıtçı Türk toplumuyuz. Hep bize hep bize.

    Sadece reklam gelirleri dediğin sitenin 20 çalışanı var. O küçümsediğin reklam gelirlerini bir düşün bakalım.



    Ayrıca bu referans sistemi ile reklamlar azalacaksa bizde severek basmak isteriz ama böyle bir şey olmayacak.



    Forum sahipleri zengin ve daha çok zengin olacak.



    Şimdi misal; Trendyol avantajx e komisyon veriyor. Ben forumda ki bu linke tıkladığım zaman bana avantajx üzerinden gelecek komisyonun foruma gitme ihtimali var. Forumda bir sürü gariban, zar zor geçinen, bir sürü öğrenci vs var. Forumun bu kişilerin 3-5 lirasını bu sebeple alması ne kadar doğru ne kadar adil?



    Biz forum para kazanmasın demiyoruz. Madem böyle bir sisteme geçildi bir tane referanslı bir tanede referanssız link konulsun. Veya ne biliyim forum ayarları kısmına bir seçenek sunsunlar tıkladığım linklere forumun referansı eklesin diye vs. İsteyen foruma daha çok katkı yapabilir.



    Sen bilmiyorsun ama ben bu foruma üye olmakla, binlerce mesaj atmakla zaten destek olacağım kadar olmuşum. Forum benim, sizin istatistiklerimizi toplayıp firmalara bak kardeşim şu kadar üye var şu kadar online olmuşlar o yüzden bu reklamı 10 bin değilde 20 bine yayınlarım 10 bine yayınlamak istiyorsan b sitesine git diyorlar.



    Ama tabi siz bunları bilmediğinizden olsa gerek zengini daha çok zengin etme derdindesiniz.

    Ne güzel demişsin 20 çalışanı var diye. Keşke daha çok kazansalarda 220 çalışanı olsun. Adamlar site kurmuşlar ve yıllardır ayakta tutuyorlar. Bu değirmeni suyu nerden geliyor. Bu mantıkla o zaman atıyorum arcelik ten de bişey almayın yada vestel veya samsung vs. Onlarda daha çok zengin oluyorlar. YapmayIn lütfen bu kadar katı olmayın. Bu kadar artniyetli olmayın. Burası sonuçta ticari bir işletme ve para kazanması gerekiyor ki çark dönsün. Daha çok kişiye iş imkanı sağlansın. Bakınız google reklamdan zibilyon dolar kazanıyor ve binlerce kişiyi çalıştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde yaşım 41 2004 den buyana forumdayım. Bilgi lazım oldumu bakarım. Elimden geldiğince bilgimi paylaşırım. Kimseyi daha çok zengin etme derdinde değilim. Kazanıyorlarsa kendi çabalarıyla kazanıyorlar. Bir Erdi bir Mesut kolay yetişmiyor. Bırakın geri kalan herşeyi sadece Erdi nin yazılarını okumak ve destek olmak için yine girerim siteye. Reklam istemiyorsan aç bloke programını takıl keyfine göre.



    Saygı ve sevgi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda gerçekten enteresan üyeler var.Amazon konusunda üyeleri bilgilendirmeksizin refli link konulmasına ben de kızgınım, ama siz de herşeyi eleştiriyorsunuz arkadaş.Sitenin sahibi bu adamlar.Para kazanmak da en doğal hakları.Bazılarının kafası gerçekten uçmuş.Bize de para ver diyorlar şaka gibi.Empati yapalım.Sizin bir siteniz olsa, para kazanmak için siz de herşeyi yapardınız.Evet reklamların gerçekten abartıldığını düşünüyorum, ama insaflı bir şekilde konulduğu takdirde sıkıntı olmaz.Eleştiri yapmanın da bir adabı vardır.Bize de para ver diyorlar ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 28 Temmuz 2017; 22:19:57 >
  • İdeapad 110 ve kalite :D mono hoparlör zor duyulur ses :d 2 usb çıkıs atık platikten yapılan kasası :D

  • 13 bin tl çok sıcakmış ailecek aldık bekliyoruz

  • Hepsiburada'da sıcak fırsat olmaz, yanlış fiyat olur. THH olur, kan olur, vahşet olur, hak olur, dilekçeler olur, emsal davalar cirit atar, temyizden temyize koşarsınız.

    Sakinim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 29 Temmuz 2017; 3:25:38 >
  • Yalnız çok indirim olmamış. İlk geldiğinde 12bin TL civarında satılıyordu. Şu anda bin TL daha fazla. Yakında yurt dışından bilgisayar getirtip burdaki yedek parçacılardan Türkçe klavyeyi takıp kullancam. Yazılımı en baştan Türkçe atcam, gerisi zaten aynı (hatta onlarda daha iyi; ssd, ram felan yüksek)

  • DH iyice çaptan düşüyorsun !
    bu artık bağımsız tanıtım değil,
    direk ürün stok reklamlarına döndü bu iş !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: honneur


    quote:

    Orijinalden alıntı: TinyAngel


    quote:

    Orijinalden alıntı: honneur

    İnadına tıklamak lazım. Çorbada bizimde tuzumuz olsun. Sadece reklam gelirlerinden başka geliri olmayan ne ararsan konu olarak bulabileceğiniz bir platformun kesinlikle desteklenmesi gerekli. Klasik üçkağıtçı Türk toplumuyuz. Hep bize hep bize.

    Sadece reklam gelirleri dediğin sitenin 20 çalışanı var. O küçümsediğin reklam gelirlerini bir düşün bakalım.



    Ayrıca bu referans sistemi ile reklamlar azalacaksa bizde severek basmak isteriz ama böyle bir şey olmayacak.



    Forum sahipleri zengin ve daha çok zengin olacak.



    Şimdi misal; Trendyol avantajx e komisyon veriyor. Ben forumda ki bu linke tıkladığım zaman bana avantajx üzerinden gelecek komisyonun foruma gitme ihtimali var. Forumda bir sürü gariban, zar zor geçinen, bir sürü öğrenci vs var. Forumun bu kişilerin 3-5 lirasını bu sebeple alması ne kadar doğru ne kadar adil?



    Biz forum para kazanmasın demiyoruz. Madem böyle bir sisteme geçildi bir tane referanslı bir tanede referanssız link konulsun. Veya ne biliyim forum ayarları kısmına bir seçenek sunsunlar tıkladığım linklere forumun referansı eklesin diye vs. İsteyen foruma daha çok katkı yapabilir.



    Sen bilmiyorsun ama ben bu foruma üye olmakla, binlerce mesaj atmakla zaten destek olacağım kadar olmuşum. Forum benim, sizin istatistiklerimizi toplayıp firmalara bak kardeşim şu kadar üye var şu kadar online olmuşlar o yüzden bu reklamı 10 bin değilde 20 bine yayınlarım 10 bine yayınlamak istiyorsan b sitesine git diyorlar.



    Ama tabi siz bunları bilmediğinizden olsa gerek zengini daha çok zengin etme derdindesiniz.

    Ne güzel demişsin 20 çalışanı var diye. Keşke daha çok kazansalarda 220 çalışanı olsun. Adamlar site kurmuşlar ve yıllardır ayakta tutuyorlar. Bu değirmeni suyu nerden geliyor. Bu mantıkla o zaman atıyorum arcelik ten de bişey almayın yada vestel veya samsung vs. Onlarda daha çok zengin oluyorlar. YapmayIn lütfen bu kadar katı olmayın. Bu kadar artniyetli olmayın. Burası sonuçta ticari bir işletme ve para kazanması gerekiyor ki çark dönsün. Daha çok kişiye iş imkanı sağlansın. Bakınız google reklamdan zibilyon dolar kazanıyor ve binlerce kişiyi çalıştırıyor.

    "Adamlar site kurmuşlar ve yıllardır ayakta tutuyorlar."

    -"Sen bilmiyorsun ama ben bu foruma üye olmakla, binlerce mesaj atmakla zaten destek olacağım kadar olmuşum. Forum benim, sizin istatistiklerimizi toplayıp firmalara bak kardeşim şu kadar üye var şu kadar online olmuşlar o yüzden bu reklamı 10 bin değilde 20 bine yayınlarım 10 bine yayınlamak istiyorsan b sitesine git diyorlar. "



    "Ne güzel demişsin 20 çalışanı var diye. Keşke daha çok kazansalarda 220 çalışanı olsun."

    -"Biz forum para kazanmasın demiyoruz. Madem böyle bir sisteme geçildi bir tane referanslı bir tanede referanssız link konulsun. Veya ne biliyim forum ayarları kısmına bir seçenek sunsunlar tıkladığım linklere forumun referansı eklesin diye vs. İsteyen foruma daha çok katkı yapabilir."

    Ha bence seçenek sunmalarına bile gerek yok. "Bu linkler referanslıdır" diye küçük bir not bile düşmeleri bile yeterliydi ama kullanıcıların arkasından iş çevirip haber vermeden ve bu işi gizleyerek yapmaları haliyle forum kullananların tepkisini çekti. Olay bundan ibaret.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.