Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI Motion Capture Haberi Yalanlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bugün ortaya çıkan bir haberde aktör Tim Neff'in Grand Theft Auto VI'da motion capture (hareket yakalama) sahneleri üzerinde çalıştığı listelenmişti ve beraberinde Rockstar Games'in Grand Theft Auto VI motion capture (hareket yakalama) çalışmalarına başladığı düşünülmüştü.
     
       Ancak bu haber aktör Tim Neff tarafından kısa süre önce yalanlandı. PCGamesN, Tim Neff ile iletişime geçti ve Tim Neff yaptığı açıklama ile haberin sahte olduğunu belirtti.
     
       Tim Neff,
     
    "Bu benim sayfam, hesabım veya özgeçmişim değil. Bu websitesini bile bilmiyorum. Uzun zaman önce GTA 5 üzerinde çalışmıştım ve o zamandan beri hiçbir şey yapmadım. Karışıklık için özür dilerim. Görünüşe göre bugün çok fena trollendim." 
     
       Serinin en son oyunu Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ve onun ardından Nisan 2015'te PC sürümü gelmişti. Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ı halen güncellemeye devam ediyor.








  • ya bırak bu işleri tim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bende diyorum red dead redemption 2 varken gta 6 haberi nereden çıktı ilk önce rdr 2 den ekmek yemeleri lazım silip süpürmeleri lazım.

    GTA yerine keşke L.A Noire 2 gelse, GTA sıktı artık hep aynı işler.
  • Tamamıyla bilinçli yapılmış bir gündem oluşturma çabasından başka birşey değil. Rockstar bütün yoğunluğunu rdr2 ye vermişken arada gta 6 unutulmasın diye tabiki kendilerinin haberi dahilinde 3. Kaynaklardan yapay sızıntılar, söylentiler yayacaktır.
  • Evet doğru diyecek hali yoktu ya .D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Herşey sırasıyla red dead den sonra gta gelmez muhtemelen başka oyun çıkacak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence de daha erken gta6 için, hatta yeni konsolları bile görür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 28 Temmuz 2017; 2:31:47 >
  • Ortalık karışırdı gerçek olaydı :) Bence daha 2-3 yılı var. Adamlar 2013'ten beri 5. oyunun ekmaağaanı yiyor nasılsa :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Tamamıyla bilinçli yapılmış bir gündem oluşturma çabasından başka birşey değil. Rockstar bütün yoğunluğunu rdr2 ye vermişken arada gta 6 unutulmasın diye tabiki kendilerinin haberi dahilinde 3. Kaynaklardan yapay sızıntılar, söylentiler yayacaktır.

    Buna gerek yok ki, R* şuan zaten RDR 2 ile gündemde. Çıkıp "Gta 6 için pcde proje klasörü açtık ama içi boş şuan" dese yine aynı heyecanla haberler yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.