Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.306
Cevap
22
Favori
286.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda çevrilmiş.. tam 1 hafta oldu be 1 hafta.

Güzel bölümdü sonu çok ilginçti , diktatör biri bekliyordum Kouga hayal kırıklığına uğrattı biraz beni. Byakuya'nın da meselesi belli oldu yavaştan..
  • 251. bölüm çıktı. Kouganın Muramasaya kılıçı sokmasının sebebide belli oldu. Kendi gabzımallığı yüzünden ama deve Kouga anlayamadı durumu bi türlü. Acıdım valla Muramasaya adam tam bağlıymış Kougaya yahuu
  • şimdi bunca bölümdür baş düşman muramasa'yı bir bölümde herkes tarafından sevimli bir tipe çevirdiler... ama bir de "wec " in dediğine göre bu filler 255. bölümde bitecek...ya da daha kafadan 1,5 ay bunu bkeleyeceğiz. yalnış hatırlamıyorsam haftaya da bleach yok next chapter 5 january diye yazı çekmıştı galiba.
    bu fillerde artık çok da soru işareti olan bir konu kalmadı, bir de 4 bölüm olacaksa bence hepten sıkar...
    ichigo vs ulqi bekleme modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

251. bölüm çıktı. Kouganın Muramasaya kılıçı sokmasının sebebide belli oldu. Kendi gabzımallığı yüzünden ama deve Kouga anlayamadı durumu bi türlü. Acıdım valla Muramasaya adam tam bağlıymış Kougaya yahuu

artık byakuya müsait bir dille kouga'ya anlatır.
  • 251 güzeldi..
    Kouga da ne narsist adammış , Muramasa'ya acıdım valla..

Şu fan sub olayı harika birşeymiş. Ohh bee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

251 güzeldi..

Valla hocam ben bile indirip izlediğim animeleri şimdi bulursak eğer tekrar fansup şeklinde indiriyorum. Onun tadı ayrı bir güzel oluyor.

@dergul;

hocam Byakuya anlatırda Kouga devesi anlarmı orası meçhul. Muramasaya hala sattın beni çağırdım gelmedin diyo enayi shinigami.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

251 güzeldi..

Valla hocam ben bile indirip izlediğim animeleri şimdi bulursak eğer tekrar fansup şeklinde indiriyorum. Onun tadı ayrı bir güzel oluyor.

@dergul;

hocam Byakuya anlatırda Kouga devesi anlarmı orası meçhul. Muramasaya hala sattın beni çağırdım gelmedin diyo enayi shinigami.

Son bölüm için
    Muramasa ya üzüldüm ya.Sanırım bizim Ichı pasif kalıcak filler bitene kadar.Byakuya vs kouga gibi bir hissyata kapıldım
  • Neden bilemiyorum ama şu son bir kaç bölüm çok hoşuma gitti , tekrar tekrar izleyesim geliyor..
    Bu fillerde özellikle Muramasa karakteri çok iyi yaratılmış , ses tercihide çok iyi yapılmış seslendiren kişi tam uyuşmuş.

Önceki mesajımda biraz yakınmış olabilirim ama Muramasa gibi zanpaktou' da anca Kouga gibi bir shinigamiye gider , düşününce şimdi herşeyi daha net anlıyorum.

Bu filler aslında kötü değil , başlarda çok sıkıcı gelmesine rağmen şu sıralar acayip sarmaya başladı..

• muramasanın kouga nın sesini duyamamasının nedeni kouga nın muramasayı önemsememesinden öyle degilmi? kauga kendini büyük görüp- kalbi katılaştıkça muramasadan uzaklaşıyor
    ---------
    zaraki dede benzer bir durum var.oda asıl gücün kendinde olduguna inanıp zanpakto ları "sadece kılıç" olarak görüyor
    belki kılıcı onla konuşuyordur ama o duyamıyordur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

muramasanın kouga nın sesini duyamamasının nedeni kouga nın muramasayı önemsememesinden öyle degilmi? kauga kendini büyük görüp- kalbi katılaştıkça muramasadan uzaklaşıyor
    ---------
    zaraki dede benzer bir durum var.oda asıl gücün kendinde olduguna inanıp zanpakto ları "sadece kılıç" olarak görüyor
    belki kılıcı onla konuşuyordur ama o duyamıyordur :)

Aynen katılıyorum..
  • Kouga şimdi byakuyanın babası oluyor değilmi ?
  • kesin değil ama gözlerini karşılaştırıcada acaba dedirtiyor.

• Sanmıyorum babası da değildir yani , Kouga hanedana Kuchiki kızıyla evlenerek tamamen kabul oluyordu ki herşey ters tepti.
    O sadece Kuchiki ailesine ihanet etmiş , adlarını lekelemiş.
  • ben 220 küsürlerde bıraktım.
    dövüşe geri döndülermi
    yoksa hala saçma sapan bölümlermi gösteriyorlar
  • 244'de en baba dövüş başlayacak diye ağızımızın suyunu akıttıktan sonra 245'te yarıda kestiler. gelecek 252. bölümde sağlam bir dövüş başlacak.(tabi luzumsuz bir kişi araya kaynamazsa) 250 ve 251. bölümlerde ise tüm bu karmaşanın nedenleri açıklanıyor. tabi 220. bölümden sonra sağlam dövüşler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

244'de en baba dövüş başlayacak diye ağızımızın suyunu akıttıktan sonra 245'te yarıda kestiler. gelecek 252. bölümde sağlam bir dövüş başlacak.(tabi luzumsuz bir kişi araya kaynamazsa) 250 ve 251. bölümlerde ise tüm bu karmaşanın nedenleri açıklanıyor. tabi 220. bölümden sonra sağlam dövüşler var.

dövüş varda ana konu ile alakalı değildi.
    gökyüzünde arancarlarla olan kapışmaya geri döndülermi
    aizen in falan olduğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

244'de en baba dövüş başlayacak diye ağızımızın suyunu akıttıktan sonra 245'te yarıda kestiler. gelecek 252. bölümde sağlam bir dövüş başlacak.(tabi luzumsuz bir kişi araya kaynamazsa) 250 ve 251. bölümlerde ise tüm bu karmaşanın nedenleri açıklanıyor. tabi 220. bölümden sonra sağlam dövüşler var.

aizen in falan olduğu

Hayır daha filler bitmedi
  • o zaman 1 ay daha sabredeceksiniz. 255. bölümde filler bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

aizen in falan olduğu

Hayır daha filler bitmedi

yaw arkadaş nedir bu filler lardan çektiğimiz
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.