Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NEC ND7551A DVD-RW(SORUN VAR LÜTFEN YARDIM)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> NEC ND7551A DVD-RW(SORUN VAR LÜTFEN YARDIM) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
omergunce

6 Mart 2007; 23:30:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR MERHABA.DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIM İÇİN NEC ND7551 DVD-RW ALDIM.SÜRÜCÜMÜN OKUMA SORUNU YOK.CD YAZMA SORUNUDA YOK.ANCAK DVD'LERİ YAZAMIYORUM.NERO'NUN NEREDEYSE TÜM SÜRÜMLERİNİ DENEDİM,VE ŞU UYARIYI YAPIYOR:"BİR KEREDE DİSKİN BAŞI YAPILAMADI"UYARISINI VERİYOR.SÜRÜCÜNÜN EN SON FİRMWARE GÜNCELLEMESİNİDE YAPTIM ANCAK DEĞİŞEN BİRŞEY YOK.UZUN ZAMANDIR UĞRAŞIYORUM YAPAMADIM,YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM,ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Ekteki dosya (1)

Bygunce
dnecro

7 Mart 2007; 19:48:35 

Kullandığın medyayı değiştirdin mi ? bazı dvdler iyi değil bayat ondan olabilir. Eğer ondan değilse sana başka bir yol önericem ama biraz zor sen bi başka dvdleri dene

AMD athlon xp4000+ X2 64 bit işlemci MSI K9A2 PLATINUM anakart 2 gb dual ddII ram (160+160+250) GB Samsung sata II hdd Sapphire X2600XT GDDR4 pci-e ekran kartı nec dvd-writer nec dwd-ram writer
omergunce

7 Mart 2007; 20:31:10 

İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BEN PHİLİPS DVD-R ALDIM YAZMADI AMA BUGÜN SIRADAN BİR DVD+R ALDIM YAZDI SORUN ÇIKARMADI.AMA SÜRÜCÜMÜN:+ VE - YAZMA ÖZELLİĞİ VAR,ÖNERİNİ BEKLİYORUM,TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Ekteki dosya (1)

Bygunce
dnecro

9 Mayıs 2008; 14:00:30 

o zaman writerın destekliyor olmasın karşın bu desteği aktif olmayabilir. Writerının firmware güncellemesi yapman gerekiyor. Sitesinden açıklamaları ile birlikte pdf dosyası ve gücelleme dosyasını indirmen lazım. Yapamazsan bana pm at. Yardımcı olmaya çalışırım

not: proje ve tez nedeniyle yoktum uzun bir süredir.

AMD athlon xp4000+ X2 64 bit işlemci MSI K9A2 PLATINUM anakart 2 gb dual ddII ram (160+160+250) GB Samsung sata II hdd Sapphire X2600XT GDDR4 pci-e ekran kartı nec dvd-writer nec dwd-ram writer
Frost_Nova

26 Mayıs 2008; 16:26:55 

ben de aynı sorundan muzdaripim.benim ki de Nec DVD RW ND-3550A modeli,daha önce de bununla ilgili konu açılmıştı galiba.ne zaman princo DVD'ye yazdırmaya kalksam arkadaşın dediğiyle aynı sorunu yaşıyorum. (CDlerde sorun yok) ayrıca silinebilir philips DVDye sorunsuz yazabiliyorum.bu yazma sorunu sadece neroda yok birçok yazdırma programıyla denedim olmuyo.sebebi ne acaba?

Benim için eski veya yeni film yoktur,izlenmiş veya izlenmemiş film vardır.İzlemediğim bir film isterse kameranın bulunuşuyla birlikte çıksın,o film benim için Fragmandır,Galadır.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> NEC ND7551A DVD-RW(SORUN VAR LÜTFEN YARDIM) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac GTX 280 AMP Edition
nVidia nın yeni grafik canavarı mercek altında
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç