Şimdi Ara

Westworld ve Stranger Things'in 2. sezonlarından ilk fragmanlar yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Westworld ve Stranger Things'in 2. sezonlarından ilk fragmanlar yayınlandı
    Geçtiğimiz günlerde San Diego'da düzenlenen Comic-Con'da heyecan verici birçok yeni proje tanıtıldı. Özellikle Marvel ve DC panellerinin büyük ilgi gördüğü SDCC 2017'de filmlerin yanı sıra diziler de görücüye çıktı. Etkinlikte en çok dikkat çeken diziler ise Westworld ve Stranger Things oldu.
     
    İlk olarak HBO, popüler dizisi Westworld'ün ikinci sezonundan ilk fragmanı yayınlandı. Jonathan Nolan ve Lisa Joy tarafından hazırlanan Westworld, geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplamıştı. Dizinin 2. sezonu 2018'de başlayacak olsa da yeni sezonun çekimlerine şimdiden başlanmış durumda.
     
    İlk sezonun bittiği noktanan 1 yıl sonrasında geçen 2. sezon, dizinin yaratıcıları tarafından yeni sezondan çok bir tür devam filmi olarak tanımlanıyor. İlk sezonunda 8 bölüme yayılmış tek bir hikaye anlatan dizi, ikinci sezonunda da benzer bir yol izleyecek. Stranger Things'in 9 bölümden oluşan 2. sezonu 27 Ekim'de yayınlanacak.
     







  • Westworld'de robot ayaklanmaları başlıyor. Artık robotlar değil insanlar köle.

    Stranger Things'in yeni sezonunda Eleven değil de Mike başrolde olacak gibi görünüyor. Yeni sezona Stranger Things 2 adının verilmesiyle nostaljik temanın 90'lara kayacağını düşünüyordum ancak 80'lere devam ediliyor

  • bunlar neyin kafasında hala anlamış değilim !
    geleceğin kurgusunu geçmişlerde var etme modeliyle
    içsel kurgu modeliyle film yapıyorlar !
    neden insanlara gelecekte sınıfsız toplum modelini
    empoze eden diziler ve filmler yok !?

  • https://www.youtube.com/channel/UCAJTwbQ7nTG2P9r9psf2ubg yeni kanalım dizi bilgileri paylaşıyorum. Göz atıp abone olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.