Şimdi Ara

Yeni BMW 1 Serisi kamuflajlı olarak görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni BMW 1 Serisi kamuflajlı olarak görüntülendi
    Volkswagen Golf, hatcback dünyasında en güçlü rakiplerden birisi olarak yer alıyor, bu durumun farkında olan BMW yeni 1 Serisi prototipini Golf ile kıyaslama yaparken görüntülendi. Testlerde araç üstünde yoğun bir kamuflaj uygulayan Alman üretici arka camları bile gizlemiş durumda.
     
    Boyut olarak Golf ile çok yakın ölçülerde olan yeni 1 Serisi, biraz daha atletik bir duruşa sahip. Dar ve eğimli duran farlar BMW modeline keskin bir ön görünüş katarken, arka kısımda 1 Serisi daha eğimli bir arka cam ve büyük bir spoyler sunuyor. BMW'nin test araçlarını sahte gövde panelleriyle gizlemeye devam etmesi nedeniyle, bu test aracından da yeni modelin nasıl profilden nasıl görüneceği kestirilemiyor.
     
    Önceki test araçlarının aksine tek egzoz çıkışına sahip olan bu prototipin Golf TDI ile test edilmesi bu aracın dizel motorlu olabileceği ihtimalini doğuruyor. Önceki iki nesilinin aksine arkadan çekiş yerine önden çekişe geçecek olan yeni 1 Serisi BMW Grubunun Mini ve X1 modellerinde kullandığı UKL platformunu temel alacak. Bu geçişle birlikte aracın 3 ve 4 silindirli turbo beslemeli motorlarla sunulması bekleniyor.
     
    Yeni BMW 1 Serisi kamuflajlı olarak görüntülendi
    Üst seviye M140i gibi modellerin üretime devam etmesi beklenirken bu araçların dört tekerden çekişli olacağı düşünülüyor. Önümüzdeki yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen yeni 1 Serisi ile ilgili bilgilerin o zamana dek daha da netleşmesi bekleniyor.
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
    2019 BMW 1 Serisi test aracı
     



  • Ama golf çöp beş para etmez niye onla kıyaslıyorlarki bmw preminyum fakir halk arabasıyla kıyaslamak da ne oluyo yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence golf orada çalışan birinin arabası yan yana park etmişler.

  • sanki tesadüfen yan yanalar gibi ben iki aracı da yan yana koyup kıyaslayacaklarina ihtimal vermiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye makyajlandığı megane ile değil de golf ile yanyana koymuşlarki?

  • Bence yandaki minibüs ile kıyaslanmıştır, büyük resmi görmek gerekir

  • BMW 1 ve Mercedes A serisi, Golf'ün pazarından pay almak için çıkarılan modellerdi. Beğenseniz de beğenmesiniz de gerçek bu.
  • Yanyana görüntülendiler diye kıyas yapıyolar anlamı çıkarmak doğru değil bana göre. Hem belki de aracın diğer yanındaki renault master ile kıyaslıyorlardır :)
    Zaten golf son nesil olan versiyon değil, yeni çıkacak aracı en son rakip araçla kıyaslamaları gerekir mantıken.
    BMWnin nasıl bir test stratejisi var bilmiyorum ancak zamanında fiatın prototipler için yaptığı test sistemini duymuştum. Testin ilk günü misal 300km boyunca 80km hızla 5. viteste gidilecek, 2. günü 300km boyunca 80km 5. viteste ama klima açık gidilecek vs vs. Yani aracın kendi değerlerini öğrenmek için yapılıyor genelde bu üretim öncesi testler. Aynı zamanda yeni üretilmiş parçaların uzun kullanım senaryolarındaki dayanımına vs bakılıyor. Kısacası adamlar kendi dertlerinde oluyorlar genelde yani.

  • Guncel kasa arkadan itişin son üyesi olacağı için gelecekte aranan kasa olacaktır. Önde çekişle "Ultimate Driving Machine" olunmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Niye makyajlandığı megane ile değil de golf ile yanyana koymuşlarki?

    çünkü bu sınıfın en çok satan aracı megane değil de ondan.ayrıca herkesin bir göz aşinalığı olan modelle kıyaslatmakta fayda var.
  • satın alabilmemiz için BMW nin 0,0001 serisi falan çıkarması gerekir.
  • Segmentini ortaya çıkaran arabayla mı kıyaslayacalar hahahsgfhasfhad

  • snoppy kullanıcısına yanıt
    Ama daha iyi araçlar ortaya çıktı zamana...

  • ne golfmüş be, bmw bile kıskanıyor
  • Şu kamuflaj ne işe yarıyor bir türlü anlamadım. Ya araba gözünün önünde işte kasanın rengi ha düz beyaz olmuş ha böyle karışık kuruşuk olmuş. Zaten çeşitli düzenleme programlarıyla arabanın dışına herhangi bir renk boya giydirip o haldeki görünüşüne bakabilirler.

  • golf sınıfının en iyi aracı vw yi vw yapan model golftur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    kamuflajın esas amacı araç piyasaya çıkasaya kadar olan süreçteki gizliliği korumaktır. Milyar dolarlık-euroluk otomobil piyasasında rekabet çok fazla, firmalar da yaptıkları yenilikleri sızdırmamaya çalışıyorlar. Bana da çok saçma geliyor aslında ama doğrusu bu. Her aracın dış tasarımının patentleri vardır. Hatta burada da en son megane rs'in patent görselleriyle ilgili haber vardı. Aracın tasarımı, onu almamızda en önemli sebeplerden biriyken firmalar da nihai ürün ortaya çıkasaya kadar detayları gizliyorlar. Rakip firma tasarımı kopyalayabilir vs gibi gerekçelerdir bana göre.
    Diyeceksiniz ki 'madem bu kadar gizli, dış tasarımını başka yapsınlar öyle test etsinler'; belli bir aşamadan sonra öyle olmuyor malesef. Aracın binlerce parçasının bütün hale getirilip test edilmesi gereken süreçler var. Mesela yeni stop lambası kullanacaklar, bunu araca takıp yüzbinlerce km test etmeleri lazım ki sorun olup olmadığını görebilsinler. Bu stop lambasını da araç çıkasaya kadar gizlemek için kamuflaj kullanıyorlar.
    Bir de 'o haldeki görünüşüne bakabilirler' demişsiniz. Aslında bu modelde geçerli değil. Çünkü detaylarda görülüyor ki çeşitli kaplamalarla aracın dışını değiştirmişler. Siz istediğiniz kadar düzenlemesini yapın, aracın kendisi ortaya çıkmayacaktır bu haldeyken. Örnek olarak yeni lambo aventadorun prototip görüntüsü;
    Yeni BMW 1 Serisi kamuflajlı olarak görüntülendi
    Kamuflajın altında aracın şimdiki gördüğümüz hali varken dış kabuğu saçma bir araba gibi. Amaç gizlemek çünkü. Kimi böyle düz renk kullanır, kimi de gözümüz detayları algılayamasın diye bmw gibi şekiller kullanır.
  • bence bmw 4 serisinden başlar.

  • 1 serisi önden çekişe geçerek albenisini epey bi kaybedecek. A3 ve A serisi gibi rakibi artık golf olabilir.

  • Önder çekerle olay bitmiştir. İsterse altın kaplama yapsınlar,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.