Şimdi Ara

Essential Phone'un çıkış tarihi 'tekrar' açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Essential Phone'un çıkış tarihi 'tekrar' açıklandı

    Android'in babası olarak bilinen Andy Rubin tarafından kurulmuş Essential isimli şirket, ilk telefonunu Mayıs ayında duyurmuş ve 30 gün içerisinde müşterilere gönderilmeye başlanacağını söylemişti. Temmuz ayının sonundayız ve telefon henüz piyasaya çıkmadı. Ancak iyi bir haber var, Andy Rubin sonunda telefonun durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirme kararı aldı.

     

    Ayrıca Bkz.YouTube, video düzenleyicisini kullanımdan kaldırıyor
    Rubin tarafından ön sipariş veren müşterilere gönderilen e-postaya göre, Essential Phone önümüzdeki bir kaç hafta içinde alıcılarına gönderilmeye başlanacak. Deneyimli yönetici tarafından kaleme alınan e-postanın tam metni, Essential'ın Twitter hesabında yayınlandı. Açıklamada Essential'ın çok sayıda ABD ve uluslararası operatör ile sertifikasyon ve test sürecinde olduğu yazıyor. Tam gönderim tarihi yine belli değil.

     

    Premium tasarıma sahip olan cihazın 699 dolarlık bir fiyat etiketi var. Samsung Galaxy S8+, LG G6 ve Apple iPhone 7 Plus gibi cihazlara rakip olması beklenen telefonun ABD dışındaki diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor. İngiltere ve Avrupa'nın bazı ülkelerinde satışa sunulacak Essential Phone daha sonra Japonya pazarına gelecek. Ancak telefonun bu ülkelerde ne zaman satın alınabilir olacağını öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

     









  • Çerçeveyi azaltmak için ekran alanı içerisine kamera sokuşturmak saçmalıktan başka birşey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 23 Temmuz 2017; 0:37:16 >
  • Bu firmanın sahibi bizim jet Fadıl çıkmasın. o da sürekli ön talep toplayıp ortadan kayboluyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.