Şimdi Ara

Xiaomi Mi 5X'in fiyatı Mi 5s'in çıkış fiyatıyla aynı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 5X'in fiyatı Mi 5s'in çıkış fiyatıyla aynı olacak
     

    Xiaomi, geçtiğimiz Salı günü Xiaomi Mi 5X'in 26 Temmuz'da tanıtılacağını doğruladı. Sadece 24 saat içinde cihazı satın almak için kayıt yaptıran kişilerin sayısı 200.000'i geçmiş durumda. Haberin yazıldığı anda rakam 210.000 civarındaydı.

     
    https://www.gittigidiyor.com/xiaomi-mi-5s

    Bu başarı gerçekten dikkat çekici, zira akıllı telefonla ilgili henüz çok fazla detay yok. Sadece çift kamera teknolojisi ve Xiaomi'nin özel Android ROM'unun en son sürümü olan MIUI 9'la geleceği biliniyor.

     

    Ayrıca Bkz.MIUI 9 arayüzünün yeni görüntüleri sızdı
    Xiaomi Mi 5X, bu ayın başlarında ilk kez sızdırılmıştı ve şu ana kadar yaklaşmakta olan akıllı telefon hakkında az da olsa bilgi sahibiyiz. Cihazın teknik özellikleri arasında 5.5 inç Full HD ekran, Snapdragon 625 yonga seti ve 4GB RAM var.

     

    Xiaomi Mi 5X'in fiyatı Mi 5s'in çıkış fiyatıyla aynı olacak

    Xiaomi Mi 5X'i resmi basın görselleri yayınlandı


    Akıllı telefonun çift arka kamera yapılandırmasına sahip olacağı onaylanmış ve daha önceki sızıntılarda çift tonlu LED flaş ve optik yakınlaştırma özelliklerine sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Resmi olarak paylaşılan görselden de cihazın arka panelindeki parmak izi tarayıcısı görülebiliyor.

     

    Xiaomi Mi 5X'in fiyatı Mi 5s'in çıkış fiyatıyla aynı olacak

    Cihazın tüketicilere ne kadar mal olacağına gelecek olursak. Xiaomi Mi 5X'in fiyatı aynı zamanda Xiaomi Mi 5s'in çıkış fiyatı olan 295$ (1.999 yen) seviyesinden başlayacak. Öte yandan cihazın tasarımını ve renk seçeneklerini gösteren resmi basın görselleri de ortaya çıkmış durumda. Yeni resimler, akıllı telefonun Siyah, Altın ve Rose Gold (Pembe) olmak üzere üç renk varyantıyla piyasaya sürüleceğini bir kez daha onaylamış oldu.







  • Şu cihazlar tam manasıyla resmi kanallarla gelse artık.

  • Samsung,sony ve diger makalarin ın ekmegine tas koydu bu xioami.

    Hep bitiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 21 Temmuz 2017; 19:52:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi yoldan gelse fiyat artar fakat yine iyi satar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +5000mAh batarya ile gelecekse o fiyata ancak değer.
  • İlginç bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Ekranı 5.5" ise, Redmi Note serisi varken bu cihaza ne gerek vardı? SD 8xx chipset ile gelse anlarım, fakat orta seviye donanım ile geliyor. Redmi serisinden farkı Çift kamera mı olması sadece? Üst segmentte Mi Note serisi var ekranı büyük olan, Amiral gemi klasmanında Mi serisi var. Uygun fiyat segmentli büyük ekranda Mi Max var, Redmi Note serisi var. Uygun fiyatlı küçük ekran segmentinde Redmi serisi var. Şimdi bu telefonu nereye konumlandıracak? Ekran boyutu Mi5 - Mi6 gibi olsaydı; Mi5c gibi bir ürün olurdu. En azından parmak izi okuyucuyu ön bölüme alsalardı cihaz Redmi konseptinden kurtulurdu.

    Artık ben Redmi serisinde de parmak izinin ön tarafa alınması gerektiğini düşünürken, Xiaomi Mi serisindeki bir cihazda bile parmak izi okuyucusunu arkaya koyuyor.

    Fiyata oynuyor desem, o da değil.

    Redmi Note serisi yerine neden bu cihaz tercih edilmeli? Çift Kamera isteyene zaten Mi6 var hemde tanıtım fiyatı olarak az farkla.

    Herkesin Mi6 Plus, Mi Note 3, Mi Mix 2 beklediği zamanda ilginç bir cihaz tanıyor Xiaomi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 21 Temmuz 2017; 20:31:50 >




  • Xiaomi ülkemize geldi zaten. Hepsiburada Xiaomi Türkiye garantili cihaz satıyor fakat fiyatlar normalin 2 katı.



    Xiaomi'nin ucuz olmasının sebebi ülkemize paralel ithalat ile gelmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note 4xin kamerasından özellikle düşük ışıkta iyi olsun bu kasayla tam fp cihazı olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer olmamış, 625 li ve bariz iphone benzeri tasarımlı cihaza 300 dolar olmamış, muhtemelen 200-250 dolar olacaktır mi max 2 nin ufak versiyonu olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkyb

    Xiaomi ülkemize geldi zaten. Hepsiburada Xiaomi Türkiye garantili cihaz satıyor fakat fiyatlar normalin 2 katı.



    Xiaomi'nin ucuz olmasının sebebi ülkemize paralel ithalat ile gelmesi.





    xiaomi türkiye pazarına resmi olarak girmedi, piyasadaki tüm cihazlar ithalatçı garantili satılıyor. aksini söyleyen satıcılar yalan söylüyor, onlardan da almayın.
  • bitmek bilmeyen 625 aşkı umarım yakın zamanda kendisini 635 e bırakır da her cihazda mısır patlağı gibi yayılan 625 tarihin tozlu sayfalarında yerini alır.

  • Bir ara Doğa Mobil falan diyorlardı o muhabbet nedir bilen var mı?

  • Samsung Lenovo ve LG ye laf yormaktan bıktık şimdi Xiaomi başladı aynı modelin tonlarca türevini çıkarmakta.

    Ne çok ilgiye muhtaçlar da neredeyse 10. S625 cihazlarını çıkardılar?

    Ayrıca anlamadığım bir şey daha var? Mi5S in fiyatından derken? Mi5S fiyatı bakımından rakipsiz bir cihaz. Nasıl bu telefon ile aynı fiyata telefon çıkarıp bu telefonun satmasını bekleyecekler?

    Kabul S625 pili kokluyor ama başka da süslü püslü bir özelliği de yok kendi içinde. Oyun, uygulama içi performansı iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir model olmuş.Farklı ihtiyaçlara yönelik serilerin var zaten.Bunu kim ne yapacak ? Can sıkıntısına telefon çıkarıyorlar.

  • Su arkadaki parmak izi okuyucuyu emin olun ilk aldiginizda biraz kullanirsiniz sonra bir bakmissiniz kendinizi sifre yazarken buluyorsunuz. Cok sacma yerde parmak izi okuyucu ya onde olacak yada guc dugmesi uzerinde olacak baska turlu kullanilmiyor.

  • farklı bir özelliği yok. benzeri özellikleri sürekli önümüze sunmaya başladı xiaomi.. ve xiaomi'nin en sevdiği işlemci 625 olduğu bu telefonla iyice belli oldu. ya en üst işlemciyi kullanıyor yada sd625.. sanki başka işlemci yok.. note 4de helio x20 kullandı şimdi yazılım desteği yok denecek kadar az. o yüzden xiaomi alırken mutlaka sd işlemci olması lazım. ki son telefonları genelde hep sd625.. mi6 hariç sadece..

  • Örneğin cepport türkiyenin ilk xiaomi distrobütör fan grubu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Sen arkada kullanmayı sevmiyorsun diye kimse kullanamıyor ya da sevmiyor anlamına gelmez. Kendi özelliğini herkese genelleme. Ben son derece memnunum parmaz izi okuyucusunun arkada olmasından.

  • Tepeden aşşağı tüm telefonlar bildiğin birbirinin kopyası oldu. Bildiğin zorlanıyorlar yeni bir soluk getirmek için bu alete
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdo608

    Sen arkada kullanmayı sevmiyorsun diye kimse kullanamıyor ya da sevmiyor anlamına gelmez. Kendi özelliğini herkese genelleme. Ben son derece memnunum parmaz izi okuyucusunun arkada olmasından.

    Tek soru o zmn iştesin telefonun masada telefonunu eline almadan ve sifre girmeden telefonun tus klidini parmak izi okuyucu ile nasil aciyorsun? (Masa ustundeyken acacaksin)

    Yasadigim ve cevremdede lg kullananlarin yasadigi sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.