Şimdi Ara

ABD lazer silahlarını 10 kat güçlendirmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halihazırda 5 kilowatt ile 10 kilowatt güçlerine sahip lazer silahlarını test eden ABD ordusu, ilerleyen dönemde bu silahların çok daha farklı yeteneklere sahip olmasını istiyor. Ordu Uzay ve Füze Savunma Komutanlığı (SMDC) Genel Sekreteri General Ayrıca Bkz.Milli Füze Projeleri için önemli adım! 

    Lazer silahlarının belki de en sevilen yönü ise maliyetinin düşük olması. Her ne kadar lazer sistemi pahalı olsa da lazere güç sağlayan elektrik jeneratörlerini çalıştıran yakıt oldukça ucuz. Bir füzeye kıyasla çok daha ucuz olan ve tam anlamıyla sonsuz mermi kapasitesine sahip olan lazer silahının atım maliyeti 50 kalibre makineli tüfekten bile daha ucuz.




  • Bazı insanların bu silah merakı nereden geliyor? Neden iyi işler için uğraşmıyorlar? En iyi psikologlar bunlara nasıl yanıtlar veriyor?

  • ABD piskolojik üstünlüğünü hep elinde tutmak istiyor. bunun için genelde filmleri kullanıyorlar amerikan probagandası yapmayan bir dizisi ve filmi yok. son yıllarda bütün ülkeler bunu yapıyor bizde dahil. (bu iyi bir şey) umarım gelşmiş silah ve muhimmat konusunda ilerleyen yıllarda iyi bir yerlerde oluruz. gelecek çok tehlikeli olacak.

  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız çoğu sey önceden icat edilen askeri teknolojiler mesela internet CIA in bir projesi mikro dalga gibi şeyleri de örnek verebiliriz yani kötü amaçlı bile yapsalar iyi şeylere dönebiliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer silahlı uzay savaşları gerçek olacak desenize. uzay savaşı niye çıksın diyenlere daha dünkü anasayfa haberlerine bir gözatın yeterli ayda 16 kattrilyon değerinde maden varmış bunun paylaşımın da kavga çıkabilir. uzay rakip ülkelerin uzay araçları birbirine lazer sıkar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: silversmith

    Bazı insanların bu silah merakı nereden geliyor? Neden iyi işler için uğraşmıyorlar? En iyi psikologlar bunlara nasıl yanıtlar veriyor?

    Kişisel eğilimden çok, şövenist ve teist yaklaşım, insanlığı bitiriyor.
  • Geleceğin silah teknolojisi lazer teknolojisi...

  • Dunyayi onlarca kez bitirebilecek nukleer silahlara sahip olduktan sonra simdi temiz silahlara yoneldiler

    Tek dunya hukumetine dogru adim adim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centaurus A

    Kullandığınız çoğu sey önceden icat edilen askeri teknolojiler mesela internet CIA in bir projesi mikro dalga gibi şeyleri de örnek verebiliriz yani kötü amaçlı bile yapsalar iyi şeylere dönebiliyorlar.

    Günümüzde yaşanalara baktığımızda, silah için icad edilen şeyler maalesef silah olarak kullanılmaya devam ediyor. İnternetin halen iyi niyetle kullanıma sunulduğuna inanıyor musunuz?
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • thermal blooming sorununu nasil asmayi dusunuyorlar acaba. yuksek gucde lazer silahlarinin olmayisinin asil nedeni laserin gucu belli bir limiti astiginda icinden gectigi havayi isitip genlestiriyor. genlesen havanin optik ozellikleri, kirilma indisi degistigi icin isigi farkli kiriyor, buda lazer huzmesinin dagilmasina, hedefinden sasmasina neden oluyor. aciklamalardan anladigim lazerin dagilmadan hedefine ulasabilcegi yakin menzillerde kullanmayi planliyorlar. zirhli araclarda roketlere karsi kalkan olarak kullanilabilir.

  • savunmak bi aynaya bakar...

  • giant space lazer uzaydan ülkeleri vuracak bir silah yapmak istiyordu abd ancak hayalden öte olmadı demekki hala uğraşıyorlar türkiyenin bu yönde mutka kendini geliştirmesi lazım yoksa vay insanlıuğın çekeceğine bunlar acımasızlar virüs gibiler ırak suriye girdikleri hiç bir ülke adam olmadı hala

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.