Bu bilgisayardaki ADSL paylaşımı programı ile card reader programını buraya ekleyenden Allah razı olsun şimdi palme dahada ısnmaya başladım. Teşekkurler.
Treo nun kendi web browser ı gerçekten çok iğrenç, önce yazı karakterleri geliyor ve tabiki o haliyle site çok karışık grünüyor, yani sitenin düzenli bir halde gelmesi için sayfayı tamamen yüklemek gerekiyor. Bu durum da Telsim GPRS ile bağlanınca baya bekletiyor. Umarım anlatabilmişidir. Sayfaları şöyle adam gibi açan bir browser yokmudur, hani multi tab desteği de olursa süper olur...
Hocam ayrıca ben bu alet için adam gibi bir oyun bulamadım. Şöyle full güzel bir strateji oyunu olsa Age Of Empires gibi, Warfare gibi mesela eski PPC mi işte bu yüzden arıyorum...
Browser olarak ise; tabbed browsing için bir süre bekelememiz gerekecek. Böyle bir programın beta testleri yapılıyor diye biliyorum. Elime bilgi geçerse sizlerle paylaşırım.
kolay gelsin arkadaşlar. acaba bana palm için bir msn programı linki verebilir misiniz? mümkünse freeware olsun lütfen. Bi de quick im msn messenger kullanıyordum süresi doldu.eğer seriali varsa verebilir misiniz.program çok güzeldi çünkü. ya da daha iyi bir öneriniz varsa çok sevinirim.teşekkür ederim.
Ya cryptooth, ne ettiysem şu IBM's websphere environment... dosyayı adamakıllı bir yerden bulamadım. Yasal ama doğru dürüst çalışanına rast gelmedim. Bazı programlar onlar olmadan çalışmıyor. Bir de booster forge diye ne menem bir dosya var bazı programlar da o olmadan çalışmıyor doğru dürüst çalışanını bulamadım. Sorun çıkardılar. Orginial sayfası ortada uok falan.
Mesela qoran görselliği yüksek olan version var o olmadan çalışmıyor. Opera web mini öyle.
kolay gelsin arkadaşlar. acaba bana palm için bir msn programı linki verebilir misiniz? mümkünse freeware olsun lütfen. Bi de quick im msn messenger kullanıyordum süresi doldu.eğer seriali varsa verebilir misiniz.program çok güzeldi çünkü. ya da daha iyi bir öneriniz varsa çok sevinirim.teşekkür ederim.
Linki inceleyin msn için uygulamalar mevcut ben mundu kullanıyorum çok memnunum ...
Arka planda otomatik olarak internete bağlanan bir program kullanıyorsun sanırım.
Verichat kullanıyorsan ayarları yaparken always on-line seçeneğini aktif etmiş olabilirsin. Re-configure vercihat menüsünden bu ayarı değiştirebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ueleanor
telefon kendi kendine internete bağlanıyor bağlantıyı kesiyorum bir müddet sonra tekrar bağlanmış ne yapabilirim
Treo 650 kutusunun içinden çıkan CD'de Documenst To Go isimli program ve başka programlar varmış freeware.Benim Treo 650 kutusunda mac için bir cd çıktı o kadar.Windows için olan cd'nin içindeki programları 4shared.com'a yüklerseniz çok sevineceğim.