Şimdi Ara

Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
37
Favori
26.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller
     

    Doğru televizyonu seçmek her zaman için zordur ve hatalar pahalıya mal olabilir. İyi bir seçim yaparak yüksek çözünürlük sunan, kullanışlı arayüze sahip bir cihaza sahip olabileceğiniz gibi kötü bir seçimle ikinci sınıf ses ve görüntü kalitesi sunan bir televizyona mahkum kalabilirsiniz.

     

    Bu satın alma rehberini, fiyat ve performansına göre alınabilecek en ekonomik televizyonları listelemek adına oluşturduk. Dolayısıyla amacımız maksimum 2.500 TL bandını geçmeyecek seçenekler sunarak televizyon satın alma maceranıza az da olsa katkıda bulunmak. Amacınız çok fazla para ödemeden en iyi performans alabileceğiniz bir TV seçmek ise, vakit kaybetmeden aşağıdaki rehberimize göz atabilirsiniz.

     

    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    1. LG 43UJ630V


    4K UHD çözünürlüğe sahip LG 43UJ630V'nin fiyat/performans açısından öne çıkan ürünlerin başında geldiğini belirtelim. Televizyondaki IPS 4K panel, daha geniş izleme açılarıyla zengin renkler ve güçlü kontrast sunabiliyor. Aktif HDR özelliğiyle HDR10 ve HLG içeriğini analiz ederek görüntüyü optimize eden televizyonun bu sayede daha çarpıcı bir HDR deneyimi vadetmesi önemli bir artı.

     

    LG 43UJ630V modelinde izleyicileri saracak zengin bir ses performansı var. Yedi sanal kanaldan gelen LG'nin en yeni ve en gelişmiş simüle surround sesi, sürükleyici bir deneyim sunabilecek seviyede. Üstün siber güvenlik özellikleri ile donatılmış LG webOS 3.5 arayüzüne sahip akıllı televizyonun 43 inç / 108 cm ebatlarında olduğunu belirtelim.
     
    Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.  

     

    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    2. Samsung 43KU7000


    Renkleri daha doğru ve doğal yansıtabilen Samsung 43KU7000, 4K UHD çözünürlükte tüm detayları yakalayabileceğiniz bir televizyon. Cihazdaki HDR Premium teknolojisi HD içerikleri izlerken en parlak görüntülerde bile tüm detayları yansıtabiliyor. FHD TV'lerden 4 kat fazla çözünürlük sunan TV, Samsung Smart View uygulamasını kullanarak mobil cihazınız veya PC'nizdeki resimleri, videoları veya müzikleri Smart TV'nize aktarmanızı da sağlıyor.

     

    Televizyondaki UHD Karartma teknolojisi, Micro Karatmaya nazaran daha fazla detay sunabilmesiyle ön plana çıkıyor. Dört çekirdekli işlemciye donatılan Samsung 43KU7000'in bu sayede son derece hızlı çalıştığını belirtelim. Önceki LG modeliyle aynı şekilde 43 inç / 108 cm boyutunda olan bu televizyonun da fiyat/performans konusunda sizi üzmeyecek bir olacağını söyleyebiliriz.
     
    Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.   

     

    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    3. GRUNDIG 40VLX8600


    Satın alma rehberimizdeki en küçük ekranlı televizyon olan GRUNDIG 40VLX8600, artırılmış kontrast ve parlaklıkla daha derin siyah ve daha parlak beyaz tonlar sunabiliyor. Micro Dimming Engine teknolojisine sahip olan akıllı televizyon, ekranı tam 900.000 kareye bölerek her parçayı ayrı ayrı analiz edebiliyor. Bu sayede her pikselin renk, parlaklık ve kontrastını olması gereken seviyeye getirerek detayların kaybolmasını önlediğini söyleyebiliriz.

     

    GRUNDIG 40VLX8600, üç yönlü hoparlör tasarımı ile televizyonunuzdan en iyi ses performansını almanızı sağlıyor. Böylece tek hoparlörlü bir televizyonun ürettiği sese göre çok daha ayrıntılı ve net sesler verebiliyor. 40 inç / 102 cm ekrana sahip televizyondaki entegre Bluetooth teknolojisinin, mobil cihazlarınızda depoladığınız ya da internet üzerinden erişebildiğiniz içerikleri kolayca televizyona aktarmanızı sağladığını belirtelim.
     
    Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.   

     

    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    4. Philips 43PUS6401


    Android TV platformu üzerine inşa edilmiş 4K Ultra ince bir LED TV olan Philips 43PUS6401, tasarım ve performansı bir araya getiren televizyonlardan biri. Geleneksel Full HD TV'den dört kat daha yüksek çözünürlüğe sahip olan cihaz, 8 milyondan fazla piksel ve Ultra Çözünürlük Geliştirme teknolojisiyle olası en iyi görüntü kalitesini sunmak üzere tasarlanmış. Ayrıca dört çekirdekli işlemcisiyle heyecan verici bir oyun deneyimi vadediyor.

     

    20 W ses çıkış gücüne sahip olan televizyonun DTS Premium Sound, Clear Sound ve Akıllı Ses gibi teknolojilerle donatıldığını ekleyelim. Bu model de LG ve Samsung tavsiyelerinde olduğu gibi 43 inç / 108 cm boyutunda ve özellikle Google Play desteğiyle ön plana çıkıyor. USB depolama cihazı ile genişletilebilir 8 GB hafızaya sahip Philips 43PUS6401, ince alüminyum klipsli stantlarıyla şık ve ince görünümünü tam olarak yansıtabiliyor.
     
    Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.   

     

    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    5. Vestel 50UB8300


    Akıllı TV satın alma rehberimizdeki en büyük televizyon olan Vestel 50UB8300, 50 inç / 127 cm ebatı ile büyük ekran seven tüketicilere hitap ediyor. Fiyat/performans olarak tavsiye ettiğimiz tüm modellerde olduğu gibi bu televizyonda da 4K ULTRA HD teknolojisi var. Bu sayede 4 kat daha canlı görüntü ve renk sunabildiğini belirtelim. Ayrıca Vestel patentli görüntü iyileştirme teknolojisi olan "Pixellence" ile donatıldığını da eklemek gerek.

     

    Cihazdaki akıllı rehber özelliğiyle tüm kanalların yayın akışı ve program detaylarına kolayca ulaşmak mümkün. Bu özelliği Smart Center mobil uygulaması üzerinden de kullanabiliyorsunuz. 2x10 W ses çıkış gücüne sahip olan televizyonda, hareketli görüntü performansını iyileştirebilen Super Motion RAte (SMR) özelliği de mevcut durumda. Bu akıllı televizyonun da yine 2.500 TL bandını aşmayacak, fiyat/performans olarak uygun seçenekler arasında yer aldığını belirtelim.
     
    Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
     







  • Albani efsaneydi, onun birikimininin onda birine sahip adam yok tv bölümünde, çoğu google search uzmanı

    Almadıkları, kullanamadıkları, dokunmadıkları tv leri, kağıt üzerindeki değerlerine göre sıralıyorlar. Ne hz den haberleri var, ne çözünürükten, ne panelden

    Yıllar önceki bir tartışmanın ekran görüntüleriyle banlattılar adamı ki millet doğruyu eğriyi öğrenmesin. Zaten şişirdikşeri saçma sapan tv leri satınca, banlatanlar da kayboldu, konuyu devam ettirecek derinlikleri de yoktu

    Şunu al, bunu aldan öte tavsiye vermiyorlardı

    Şunu al, çok iyi, neden? Cevap yok, çünkü bilgi yok
    Ucuz olsun 4k olsun 55 inc olsun diyenlere
    Vestel 55UA8300
    İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=Lue3sq_ZhuQ


    Fiyat/performans zirvesinde olanlar:
    LG 49UH610V
    Mini İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=DEJqhI6qAIg



    Dahada ucuz arayanlara:
    Vestel 49UB8300
    İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=7OHq2WEWJ3Uhttps://forum.donanimhaber.com/vestel-49ub8300-hakkinda--122809314

    Linkte verirdim ancak konu ztn sponsorlu o kadar yuzsuz olamadim :D
    S.a beyler başlığı baştan sona okumadım.

    Şuan için 2500 tl altı 55" 4k destekli bir samsung-lg-sony tv bulmak imkansız piyasa da müşteriler de bu fiyat aralığını zaten ev-araba-tek böbrek-icab ederse çift böbrek sattıracak kadar cazip bir satın alma fırsatı olarak görüyor. Yani 55" 4K'da fiyatlar 2800-3300 aralığında olarak görülmeli.

    Bu fiyat aralığında LG'nin problemli olan UH serilerini es geçebiliriz. uh610v ve 650v ile ilgili kampanyaları soru işareti ile karşılasanız iyi edersiniz şahsen bir sıkıntı ile karşılaşana rastlamadım ama internette uh6xx serisi ile ilgili şikayet oranı maalesef göz ardı edilemeyecek kadar yüksek riske girmeyin.
    Samsung'un KU7000 serisi genelde olumlu yorumlar aldı yani MU7000 dururken hala alınabilir.
    Sony ise xd7005 serisi ile 4k giriş segmentinde oldukça mantıklı duruyor.

    İşçilik kalitesi ve uzun ömürlülükte elbette Sony güven vermektedir ancak beyaz eşya geçmişimden hareket ederek Vestel kullananlar ile LG-Samsung kullananlar arasında ciddi bir memnuniyet farkı görmüyorum. Sony ise Türkiye piyasasının kesinlikle pazar payını kaybetmiş nostaljik markası. Şuan itibari ile Sony Türkiye'nin satış rakamlarını arttırması için fiyat aralığını LG-Samsung seviyesine çekmesi gerekiyor. Evet distribütör fiyatları belki aynıdır ancak standart bir kullanıcı olarak haftalardır kampanya gözleyen biri olacak Sony 55" 4K'da 3100-3000 bandını düşünmeden satın alacağım bir aralık olarak planlamıştım. Fakat Sony ne mağazalarda ne internet sitelerinde anlaşılan o ki kampanya yapmayı gerektirecek kadar dahi stok yapılmamış bir ürün.

    Son günlerde 55uh610 ile ilgili kampanyalar açıkçası çok tahrik ediciydi 2997*0,96=2877 tl gittigidiyor fiyatı açıkçası almadım sonra pişman oldum döndüm baktım stok bitti vesaire. Ardından mediamarkt mağazası gg indiriminde 55uj630v vardı ürünü biliyorum görüntü kalitesi kesinlikle uh serisini hoplatır iyi bir panel. webos 3.5 ancak akıllı kumanda uyumu yok yani haricen alsanızda çalışmayacak. 3299*0,96=3167 tl. Düşünmedim aldım. Ürün gelince ilaveten bir inceleme yaparım.

    55" altı tv ler ancak küçük salon yada küçük yaşam ünitesi gibi kısıtlayan yerler için ideal. Onun haricinde 55 bana sorarsanız artık başlangıç paketi olarak düşünülmeli tüplü tv zamanlarının 70 ekranı gibi. Şuan hb'de xd7005 3497 tl. Bilemiyorum yani şuan uj630v ile xd7005 mantıklı durmaktadır, bu fiyat aralığı sıkıntı yaratacaksa acil ihtiyaç varsa yada piyasa fiyatının çok altına bir kampanya denk geldiyse hiç düşünmeden vestel ve türevlerini de almanızı öneririm. Aldım allah belasını vermesin rezil ötesi diyenlere kanmayın alanlar öyle böyle yıllardır kullanıyor ve genelde de memnunlar.

    Hangi tv hangi fiyata gözü kapalı alınır diye soracak olursanız?

    - 55Uj6xx -- 3150 altına alınır
    - 55ku/mu7000 -- 3150 altına alınır
    - 55xd7005 -- 3200 altına alınır
    - vestel 55ub8300 2150 altına alınır

    Bu fiyatları neden yazdım bunlar uzun süre yaptığım piyasa gözlemlerinden sonra sık sık karşılaşabileceğiniz rakamlar (sony hariç)
    Evlenince kamera ve işlemci olarak en üst seviye LG smart TV aldım. Şu an smart kısmında tek kullandığım youtube kaldı ki o da 10 dk arayla bağlantı koptu hatası veriyor. Kamera sadece skype için kullanılan bir özellikti.1 sene sonra skype desteği kesti ve Uygulama kaldırıldı. Şu an kamerası sadece süs amaçlı duruyor



    Kardeşlerim. Ben teknoloji manyağı biri olarak gidin en akilsiz tv yi alın. Yanına 50 dolarlık super bir Android box alın ve sizi en az 6/7 sene güncel şekilde götürecek akıllı tv sahibi olun. Sony Android TV bile çok kısıtlı destek veriyor. Tek gerçek Android box.
  • Ucuz olsun 4k olsun 55 inc olsun diyenlere
    Vestel 55UA8300
    İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=Lue3sq_ZhuQ
    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    Fiyat/performans zirvesinde olanlar:
    LG 49UH610V
    Mini İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=DEJqhI6qAIg
    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller
    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    Dahada ucuz arayanlara:
    Vestel 49UB8300
    İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=7OHq2WEWJ3Uhttps://forum.donanimhaber.com/vestel-49ub8300-hakkinda--122809314

    Linkte verirdim ancak konu ztn sponsorlu o kadar yuzsuz olamadim :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 14 Temmuz 2017; 11:16:32 >




  • Uzman arkadaslarin yorumlarini bekliyoruz, amaci sadece reklam olan bir paylasim mi degil mi yorumlardan sonra anlasilir.
  • Nedense bu 4K TV'let için Dünya geleninde ve nerdeyse aynı Televisyonlar için indirim var. Bu işlte bir iş var ama. anlamadım gitti.

    4K TV 'lerin bir an önce yaygınlaştırılması için bir amaç koyulmuş sanki.



    Donanımhaber bile bunun haberini (belki reklamını) yapıyorsa kesin bir iş var bunun arkadasında. FullHD'ler içinde piyasadan kaldırmak için bir telaşda var sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 14 Temmuz 2017; 9:24:34 >
  • 43" fiyat/performans öneriniz nedir? UHD falan aramıyorum. 1500 liraya axen maxen karıştırmadan "adam gibi renk" veren düzgün bir panelli televizyon varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir konu teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65" üzeri TV'ler için de sıcak fırsat bekliyoruz. Sanıyorum piyasa 40-50" modellere doydu artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 55UA8300 için görüntü kalitesi berbat diyenler vardı. Gidip bakmadım ama denildiği gibi k9tü mü, deneyimlerden var mı ? 3-3,5 bandında 55inç arıyorum da yok neredeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi reklamlar :)

  • vestel firmasıyla, servisiyle, müşteriye alakasıyla, parça kalitesiyle ve devlete ithal ürüne vergi koyulması yönünde akıl vermesiyle gözümde kepaze bir firmadır. 43 inç samsung alacağınıza 50 inç vestel alın temalı reklam başlıklara aldanmayın. 43 inç samsung alın gerçekten kafanız rahat olsun. buradaki tüketici bilinçli. yorum okur inceleme yapar. kronik sorunlu modellerden kaçının. çok satılan bir samsung ya da lg modelini alın gönül rahatlığıyla senelerce kullanın. vestel alıp garantisi dolmandan servislik olup, 300 liralık tv ye 500 liralık masraf çıkınca kafayı yemeyin.
  • Güzel konu, teşekkürler. GoPro'yla 4K çekim yapan biri olarak eksikliğini yaşadığım bir şey, televizyonun Full HD olması.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55Ca9550 aldık 6 ay önce n11 den 2450 ile çeklerle.
  • Bu tvlerin teknik olarak degerlendirilmesini beklerdim.



    Mesela input lag degerleri nedir, ps4 oynarken, spor musabakalari izlerken ne tur sorunlar ortaya cikariyor bilgilendirmeliydiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 inc ve üzeri TV'ler için inceleme görmek lazım.
  • Vesteli gördükten sonra direkt kapattığım konudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akilli tvye kanmayın. Paneli duzgun bir tv alin. Bir de android box veya bir pc baglayin. Alin size super zeki tv. Samsungun akillisini kullaniyorum. Bes para etmez. Islemci rem hdd vs hazir. Son olarak kasayi aldim mi bu is tamamdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 baglamak için tv önerir misiniz?Tv izlemem film ve oyunlarda sıkıntı olmasın gecikme falan cok bir bilgim yok o yüzden sorayım dedim konudada bahsedilmemiş önerilerinizi bekliyorum

  • Ucuz olsun 4k olsun 55 inc olsun diyenlere
    Vestel 55UA8300
    Bir Göreyim Diyenlere:https://www.youtube.com/watch?v=Lue3sq_ZhuQ
    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    Fiyat/performans zirvesinde olanlar:
    LG 49UH610V
    Mini İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=DEJqhI6qAIg
    Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller

    Dahada ucuz arayanlara:
    Vestel 49UB8300
    İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=7OHq2WEWJ3U
    https://forum.donanimhaber.com/vestel-49ub8300-hakkinda--122809314

    Satın alma linkide verirdim ancak konu ztn sponsorlu o kadar yuzsuz olamadim :D




  • İlk sıradaki LG ips ekran olması sebebiyle alınabilir duruyor, 43 inç artık küçük kalıyor.

  • Bu TV lerdeki HDR olayı gerçek HDR mi ?

    Samsung almakmı daha mantıklı LG mi ?
    Steam'in samsung için sanırım oyun stream ederek oynama imkanı olacakmış da onun için samsung düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.