Şimdi Ara

Snapdragon 840'lı ucuz Galaxy S8 Lite yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 840'lı ucuz Galaxy S8 Lite yolda

    Samsung'un, henüz duyurulmamış Quallcomm Snapdragon 840 yonga setinden güç alan uygun fiyatlı bir Galaxy S8 versiyonu üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Geekbench'te ilk kez görülen SM-G9600 kod adlı yeni Samsung modeli 1.77 GHz hızında dört çekirdekli işlemciye sahip. Bunun muhtemelen Galaxy S8 Lite olarak adlandırılacak yeni telefonda Samsung tarafından kullanılabilecek Snapdragon 840 olabileceği belirtiliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft'tan görme engelliler için müthiş uygulama
    Cihaz, Android 7.1.2'yi çalıştırıyor ve Galaxy S8'in mevcut modelleriyle aynı şekilde 4GB RAM'le donatıldığını görüyoruz. Bu da Samsung'un sadece CPU bakımından önemli değişikliklere gideceğini gösteriyor. Şimdilik çok az şey bilinse de Galaxy S8'in daha uygun fiyatlı bir versiyonunun çıkacak olması, şirketin amiral gemisi telefon serisi hakkındaki son raporlarla da uyuşuyor.

     

    Galaxy S8 Lite neden mantıklı?


    Her şeyden önce Samsung'un Galaxy S8 satışlarından memnun değilmiş gibi göründüğünü belirtelim. Çünkü yeni model ilk iki ayında sadece 9.8 milyon adet sattı. Galaxy S7'nin aynı dönemde 12 milyon satması, yeni serinin önceki modelde göre geride kaldığını gösteriyor.

     

    Snapdragon 840'lı ucuz Galaxy S8 Lite yolda

    Daha ekonomik bir modelle Samsung, S8 satışlarını artırabilmeyi umuyor. Bu anlamda Snapdragon 840 seçimi, şirketin fiyatı oldukça düşük tutmasına yardımcı olabilir. Çünkü bu yonga seti, modem performansı ve GPU iyileştirmeleriyle eski Snapdragon 820'nin yükseltilmiş bir versiyonu olacak.

     

    Snapdragon 820 piyasaya sürüldüğünde son derece iyi bir yonga setiydi. Bu nedenle Samsung, performans farkının Snapdragon 835'e kıyasla çok çarpıcı seviyelerde olmayacağını düşünüyor. Daha önceki bilgiler, Snapdragon 840'ın bu yılın dördüncü çeyreğinde çıkacağını ortaya koymuştu. Bu açıdan baktığımızda Galaxy S8 Lite'ın Note 8'den birkaç ay sonra muhtemelen sonbaharda piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.







  • samsung ısrarla eski gunlerine donmek istiyor heralde...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış fiyatlarını az düşürse olmaz değil yani gittikçe artıyor fiyatlar teknoloji gelişiyor maliyetler düşüyor oysaki

  • 835 cok iyi falan gilan diyenler şimdi 835 beş para etmez 840 daha iyi diyenleri görünce kahkaha basicak beni:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qualcomm marketing çalışanı olarak beni işe alabilir böyle saçma sapan isimlendirmeler yapmam en azından.

    S835>S840>S821

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz ekranlı ve home tuşu olan bir versiyon daha yapmalıydılar. Demek ki aradaki fark benim gibi düşünenler.

  • Neredeyse tüm bileşenlerini kendi ürettiği bir telefonda sürekli yükselen fiyat politikasıyla samsung hiç bir yere varamaz gerçekçi olalım apple tasarım konusunda şu anda medyaya sızan/sızdırılan çerçevesiz/düşük çerçeve oranı çizgisine geçerse samsung un işi daha da zorlaşır

  • telefonu 5-5.2 inç civarında tutmalıydı boyut olarak.sonsuz ekran diye upuzun bir ekran çıktı ortaya.uzun isteyen gitsin plus modelini alsın.
  • Akillica hareket. Genel olarak amiral gemilerinin daha dusuk seviye ic bilesenll sekillerini uretse standart olarak bizide ucuk fiyatlardan kurtarmis olur

  • Marka değerini düşüren basit bir hamle ancak bir daha Ar-ge ve tasarım vb uğraşmadan sadece işlemci değiştirmek elde kalan veya kalacak parçaları iyi değerlendirmek olabilir. Bkz. S3 neo, Note 7 fan edition

  • Samsung telefon almadım, aldırmadım. Ne tasarımları ne de fiyat politikası bana hitap etmiyor. Arabamdan pahalı cep telefonu almam.

  • 18.5:9 oranı gider 16:9 oranı geri gelirse veya o orana yakın bir oran gelirse ,Parmak izi tarayıcı ekrana gömülürse ,arayüz daha da hafifler ise sağlamlık artarsa ve Çift hoparlör gelirse o telefon on numara olur.

  • Simdi hayatinda hic S8 kullanmamis biri gidip ucuz diye donanimi kisitli bu teli alacak,tum gereksiz programlari yukleyecek ve bi sure sonra diyecek donuyor bu tel res atti,android kullanmam daha s8 kotu tel diye.Bintanede yeni konu gorecegiz forumda kasma sikayeti var diye.Alacaklara sozum simdiden hazirlikli olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen tepe model amiral geminede 4 gb ram koy git ucuz modelinede 4 gb ram koy.Galaxy s8 litede 4 gb ram olacaksa galaxy s8 in 6 gb ramle gelmesi gerekiyordu ki arada ciddi hız farkı olsun.Note 8 in 6 gb ram ve çift kamera ile geleceği kesin.Üstüne birde stereo hoparlör koyarlarsa s8 ve note 8 in arasında çok büyük kalite farkı ortaya çıkacak.s7 ile note 7 arasında bu kadar kalite farkı yoktu her şey aynıydı.Anlaşılan samsung s8 i sadece tasarımıyla satmayı planlamış.Ama şuda bir gerçek telefon tasarımıyla mükemmel duruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okan9455

    Sen tepe model amiral geminede 4 gb ram koy git ucuz modelinede 4 gb ram koy.Galaxy s8 litede 4 gb ram olacaksa galaxy s8 in 6 gb ramle gelmesi gerekiyordu ki arada ciddi hız farkı olsun.Note 8 in 6 gb ram ve çift kamera ile geleceği kesin.Üstüne birde stereo hoparlör koyarlarsa s8 ve note 8 in arasında çok büyük kalite farkı ortaya çıkacak.s7 ile note 7 arasında bu kadar kalite farkı yoktu her şey aynıydı.Anlaşılan samsung s8 i sadece tasarımıyla satmayı planlamış.Ama şuda bir gerçek telefon tasarımıyla mükemmel duruyor.

    Ne bu ram fetisciligi ben anlamiyorum ya.Tamam android fazla ram kullaniyor olabilir ama 4 gb'i istesen de asamazsin.Ayni sekilde telefonlarda 1080pden sonrasi da cok sacma bence.Android cikaran firmalarin hepsi sapik gibi donanima abaniyo apple orada 720p ekran 2 gb ram ile satis rekorlari kiriyo.
    Ki ta 2014'un iphone 6'si bile multitasking anlaminda s8den kat be kat iyi durumda.Bir tikla direkt oyuna donuyor.Ilk once bu sorunlari cozsunler.Sonra yetmezse ram eklersiniz.




  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Samsung veya lg gibi arka planda çok fazla şey çalışan ağır arayüzlü cihazlar için fazla ram şart.Arka planda 10 uygulamayı bile aynı anda çalıştırmakta zorlanıyorlar.Yoksa mi 6 ve oneplus 5 gibi hafif arayüze sahip hemde 6 gb rame sahip cihazlar multitasking konusunda iphone 7 plustan bile kat ve kat daha iyiler.Android sorunlu değil sadece bilgisayar mantığıyla çalıştığından iostan farklı.1.5 ay s8 kullandım multitasking konusunda çok zayıf biliyorum.Ama 6 gb ramli s8 plusta multitasking sorunu yok.
  • Merhabalar, Böyle bir ürün çıktı mı? Çıkacak mı?

    Eğer su geçirmezlik + Kamera Özellikleri + Pil Değeri (mah) aynı olursa ve kullanım süresi (pil dayanımı) aynı veya daha iyi olursa kesinlikle düşüneceğim bir cihaz..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.