Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 satışları beklendiği gibi değil, Galaxy Note 8 öne çekiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8 satışları beklendiği gibi değil, Galaxy Note 8 öne çekiliyor


    Samsung yılın ikinci çeyreği itibariyle tarihi faaliyet karına imza atmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte mobil bölümde işler pek yolunda değil. Gelen haberler Galaxy S8 serisinin beklentilerin altında kaldığını belirtiyor.


     


    Satışlar yavaşladı


     


    Çok dikkat çekici özellikler barındırmasına rağmen Galaxy S8 serisinin satışları beklentilerin altında kaldı. İlk ayında 5 milyon satış rakamına ulaşan seri için beklenti toplamda 60 milyon satış seviyesiydi.


     


    Ne var ki gerek üst seviye telefon pazarının artık doygunluğa ulaşmış olması gerekse de Çinli üreticilerin güçlü telefonları daha uygun fiyatlara satabilmesi Samsung’u çok etkiledi. İlk aydan sonra Galaxy S8 satışlarında düşüş başladı. Geçen ay Galaxy S8 satışlarının mali tablolara çok fazla katkı yapmadığı gündeme gelmişti. Ayrıca Galaxy S8 serisinin nispeten daha yüksek fiyatlara sahip olması da bunda etkili oldu.


     


    Ayrıca Bkz.Düşük bütçeli LG Q6 ile tanışın

    Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy S8 serisi beklentilerin altında kalınca firma Galaxy Note 8 tanıtımını biraz öne çekme kararı aldı. Normalde 26 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan modelin, Eylül sonlarından itibaren de satışa sunulacağı belirtiliyordu. Şimdi ise modelin iPhone 8’e takılmadan Eylül başında piyasaya çıkacağı iddia ediliyor.


     


    Genelde yılın son çeyreğinde yeni iPhone modelleri piyasayı domine ediyor. Bu bakımdan Android üreticileri Apple’dan önce kendi amiral gemilerini piyasaya sürmenin yollarını arıyor. Galaxy Note 8 firma için büyük öneme sahip ve satışların baltalanmaması önemli. Tabii en pahalı amiral gemisi olacağı belirtilen Galaxy Note 8 ne kadar tüketici ilgisi görecek, bu da çok önemli. 


     







  • Onceki yillarda Turkiye de Agustos ayinda Note serisi satilirdi . Suan degisen birsey yok .

  • Söylenen fiyatlarla gelirse note 8 de pek satmayacak

    Bence note FE ye ağırlık versinler

  • İşte 6 ay sabredemiyorlar, yeni model için.. İki senede bir yeni telefon çıkarsa firmalar daha yerinde olur. Kasayı makyajlıyorlar sundukları ekstra birşey yok.

  • Kavisli ekran modası da geçti. Samsung harici yapan çıkmıyor ki sonraki modeller düz ekran olacak samsungda muhtemelen. Bir an tutacak sandım iyi ki çabuk söndü modası. Kavis olayı güzel görünse de pratikte çok konuda dezavantaj. Satışa etkisi olmuştur muhtemelen.

  • 4500 tl den çıkış yapan telefon şuan 3300 tl'ye kadar inmiş durumda neden max 2 yıl güncelleme alacak telefona o kadar para vereyim? teknik destek konusuda ayrı bir muamma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrivederci -- 12 Temmuz 2017; 13:46:16 >
  • Bomba geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bombacı Mülayim...

  • o ekranı uzatmayacaklardı

  • Millet anca anladı demek ki Samsung'dan bir yol olmadığını :))

    Huawei, Xiaomi varken gerisi açık ara çöptür.
  • Fiyat yüksek, marka algısı da apple gibi değil. Parası olan alıyor, parası olmayan borca iPhone alıyor. En azından Türkiye'de durum böyle. Diğer 3. dünya ülkelerinde çok farklı olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı büyütmek yerine S7 ekranını daha kısa bir kasaya sığdırsalardı keşke. plus modelini alırdı büyük isteyenler.
  • özellikle dijital kürek tasarımlı plus modeli yerine tek S8 ve biraz daha uygun fiyaltı olsa belki daha iyi satabilirdi... ama bence asıl etki artık pazarın doymuş olması 820 ve 821 soc'larını bile zorlayacak bir ortam yokken ve devrimsel birşeyler getirmiyorken bu satışlar çok normal...

  • Günlük işleri zorlukla yaptığınız bir telefonu kimse almak istemez. Kamerası çok iyi çekebilir pili çok iyi süre sunabilir ama iş dönüp dolaşıp günlük yaptığın işlerde bitiyor. Mesut Çevik'in dediği gibi teknik anlamda çok iyi fakat kullanıcı deneyimi konusunda başarısız bir cihaz olduğu için bu artıların pek bir anlamı kalmıyor.



    Note 8'i de sırf Apple'dan korku bokuna öne çekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lahmacun küreği gibi telefon yaparlarsa olacağı budur :)

  • Belki bu vesileyle note 8'i adam akıllı yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung firmasını eskiden çok beğenerek takip ederdim, bir çok modelini de severek kullanmıştım fakat Note 4 ile bitti o kalite hissiyatı bence. Tekno marketlerde ne kadar çok Samsung telefona bakarsam bakayım hep o kalitesizlik hissi, birbirine benzeyen tasarım, sıkıcı arayüz. Samsung Mobile için çok köklü bir değişim lazım. Belkide çare Tizen OS'dir kim bilir.

  • Kavisli ekran saçmalık. Daha doğrusu amiral gemisi sayılacak serinin sadece kavisli ekrandan oluşması saçmalık. Ben kenarda mümkün olduğunca boşluk olmayan çerçevesiz telefon isterim ama sağa sola sarkmamış olmalı. Birçok insan da böyle istiyordur eminim. Kavisli isteyen de çok insan olabilir. Onlar zaten S7 Edge aldılar, şu anda S8 almaları için bir sebep yok. Bir kısmı S9 alır çıkınca.

  • İlk çıktığı günden beri S7 Kullanıyorum. S8 ile aralarındaki en büyük fark Ekran. Bunun dışında değiştirmem için bir neden yok. Ama yinede dizayn olarak çok beğendim S8 i Kim ne derse desin çok büyük bir değişiklik ve dizayn olarak 2 adım öne geçti. Iphone düşmanı ya da fanatiği değilim ama kıyaslamak gerekirse Apple ın yazılımı ya da samsungun dizaynı arasında kararsız kalacaktır insanlar.

  • Hangi Note serisi acaba Eylül sonunda cikti?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.