Şimdi Ara

iPhone 8'in ekran koruyucusu, telefon hakkında ipucu veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 8'in ekran koruyucusu, telefon hakkında ipucu veriyor 

     
    Yaz aylarına girmemiz ile birlikte yeni iPhone modelleri hakkındaki sızıntılar giderek artıyor. Sızıntıların en sonuncusu iPhone 8 için yayınlanan ekran koruyucu oldu. Bir İngiliz aksesuar satış sitesi tarafından sunulan aksesuar, yeni model hakkında ipuçları taşıyor.
     
    Apple'ın yeni iPhone planları az çok belli oldu. Şirketin sonbaharda üç yeni iPhone modeli duyurması bekleniyor. Söylentilere göre bunlardan ikisi iPhone 7s ve iPhone 7s Plus olacak. Bu iki modelin tasarımsal özellikleri, mevcut iPhone 7 modelleriyle aynı olacak. Bununla birlikte iPhone 8 adında özel bir model satışa sunulacak. iPhone ailesinin 10. yıl dönümü şerefine üretilecek bu telefonun üst düzey özelliklere sahip olması bekleniyor. Yayınlanan ekran koruyucunun da iPhone 8 modeli için hazırlandığı belirtiliyor.

     

    iPhone 8'in ekran koruyucusu, telefon hakkında ipucu veriyor 

    Phonearena.com adlı haber sitesi bu aksesuarı satın aldı ve konuyla ilgili haber yayınladı. Site tarafından yayınlanan ekran koruyucunun görsellerine baktığımız zaman üst kısımdaki ön kamera ve ahizeye ayrılan bölüm haricindeki alanın tamamen ekrana ayrıldığını görüyoruz. Üstelik iPhone 8 ile birlikte ekran boyutu da büyüyor. Yeni modelde ekran 5.7 inç boyutunda, telefon ise 6.35 cm genişliğinde ve 13.6 cm yüksekliğinde ölçülere sahip. Alışık olduğumuz 16:9 en boy oranı yerine 2.15:1 oranı kullanılıyor.

      

    5.7 inç Boyutundaki Ekran, iPhone 7 Ölçülerindeki Kasaya Sığdırılmış

     
    iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile yan yana koyulduğu zaman iPhone 7 Plus'tan daha büyük ekranın iPhone 7 ölçülerine sığdırıldığını görmekteyiz. Endüstriyel anlamda büyük ilerleme katedilmiş.
     

    iPhone 8'in ekran koruyucusu, telefon hakkında ipucu veriyor

    Rakiplerinden Daha Küçük

    iPhone 8, en büyük rakipleri LG G6 ve Samsung Galaxy S8 ile karşılaştırıldığı zaman iki telefondan da küçük ölçülere sahip.

     

    iPhone 8'in ekran koruyucusu, telefon hakkında ipucu veriyor 

     

    Ana ekran düğmesi için ön panelde herhangi bir alanın ayrılmadığını fark etmişsinizdir. Bu durum, iPhone 8'de ana ekran düğmesi yerine sanal düğmelerin kullanılacağını doğruluyor. Doğrudan ekrana dokunarak parmak izini okuma teknolojisinin Apple için çok erken olduğunu düşünürsek iPhone 8'de yüz tanıma teknolojisinin kullanılabilir. Ön paneldeki sensörler için ayrılan bölüme baktığımızda Galaxy S8'inkilere benzer sensör boşlukları bulunuyor.


    Satışan sunulan bu ekran koruyucu İngiltere menşeli bir aksesuar firması olan Mobilefun tarafından üretildi. Telefon üreticileri yeni ürünlerinin aksesuarlarının erkenden hazırlanması için tanıtımdan önce aksesuar üreticilerine konsept telefon maketleri gönderiyor. Mobilefun firmasının bu aksesuarı üretirken Apple tarafından gönderilen resmi bilgilerden mi yoksa telefon hakkındaki söylentilerden mi esinlenildiği bilinmiyor. Firmanın web sitesini ziyaret ederek iPhone 8 için tasarlanmış telefon kılıflarını da görüntüleyebilirsiniz.

     
    Ekran koruyucusunun ölçüleri baz alınarak hazırlanan konsept çizimleri galeriden görüntüleyebilirsiniz. 
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
    iPhone 8 konsept çizimleri
      
     







  • Ön kısım tamam, yalnız gelmiş geçmiş en kötü arka tasarımlı telefonla karşı karşıyayız. İnanılmaz derecede itici bir kamera görüntüsü var. Apple için demiyorum, bir telefonda gördüğüm en çirkin arka tasarım bu modelde olacak.

  • Apple resmen şöyle demiş: alın lan alın, bir çerçeve kaç para lan alın size.(1200$) yalnız nasıl kalınlık bugün bütün cihazlarda yeterli seviyeye gelip kaç mm olduğu konuşulmuyorsa yavaş yavaş nihayet bu çerçeve muhabbeti de son bulacak bakalım yeni takıntımız ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 11 Temmuz 2017; 20:1:8 >
  • ekran kasa oranı %95 görünüyor iphone 8. geçmişe bakarak iphone'lerin ekran kasa oranı %70 üzerine çıkılmadığı görülüyor. ekran kasa oranı olarak general ve nokia bile iphoneden daha iyi durumda. ben böyle bir iphone olacağını düşünmüyorum. olursa ben bile alırım. iphone telefonları beğenmesemde (ekran kasa oranı olarak) bunu alırım.

  • Bi android değil..

    diyormuşum
  • """iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile yan yana koyulduğu zaman iPhone 7 Plus'tan daha büyük ekranın iPhone 7 ölçülerine sığdırıldığını görmekteyiz. Endüstriyel anlamda büyük ilerleme katedilmiş.""""

    Millet ay'a gitti siz daha roketi yeni hazırlıyorsunuz, ama öyle bir sunarsınız ki, milletin %50'si hüüllloooğğğğ diye alkışlar sizi,

  • 4.999 tl'den satilir artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7S çıkması gerekmiyor mu ? Eylül'de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak yapılmış en güzel telefon olacağa benziyor ama o fiyatı vermem. xiaomi veya samsung c serisi ithalatçı garantili telefonlar da tam f/p cihazlar. Amiral gemiler hayal oldu bizim ülke için.

  • iphone 8 diye bişey olamayacak iphone 7s 7s plus ve iphone 10 years edition olacak ve sadece edition modeli amoled olacak diğerleri ips olacak samsung daha kendi amoledlerini yetiştiremiyor.

  • Tahminim yedi sekiz bin liraya kadar çıkacak, prestij telefon olacak, kar rekoru kırılacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DSG1

    Apple resmen şöyle demiş: alın lan alın, bir çerçeve kaç para lan alın size.(1200$) yalnız nasıl kalınlık bugün bütün cihazlarda yeterli seviyeye gelip kaç mm olduğu konuşulmuyorsa yavaş yavaş nihayet bu çerçeve muhabbeti de son bulacak bakalım yeni takıntımız ne olacak.

    Yeni takıntımız tabikide fiyatlar. 1200 dolar olursa min 5 bin TL den satılır. 256 gb derken 10 bin tl ye yaklaşırız. Yalnız ön tarafı güzel olacağı kadar arka taraf o kamerayla çirkin olacak diye düşünüyorum. Ön taraf böyle gelirse zaten rakipsiz olacak.

    İphone 8 adını vermezler seneye iphone 8 çıkacak ne yapacaklar seneye 8'i atlayacaklar mı? Bence 10. yıl versiyonu falan filan bir isim koyarlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: scoopi

    4.999 tl'den satilir artik

    1200 $ olursa 6000 liradan 1 kuruş aşağı gelmez.
  • boyutu s8in yanında daha kullanışlı gözüküyor
  • Bunun yanında Note 8 fırsat ürünü olacak :D

  • Samsung s9'da bu ekran boy oranına geçer ve ön paneli böyle yapar.

  • Ekran koruyucu da neden siyah alankar olur ki?!?!?!?!?

  • Telefon ekranı 5.7 inç olacak ama telefon iphone 7 kadar olacak , nası telefonmuş arkadaş o ya iphone 7 nin ön tarafını tamamen ekran yapsan 5.7 inç çıkmaz ki ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G6 ve S8 ile kıyaslayınca yine göze hoş göründüğünü söyleyemem. Özellikle LG keşke daha dolu br paket hazırlasaydı diye düşünmüyor değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen satış rekorları kıracak bu tasarım.dehşet bir tasarım olmuş.hemde 16:9 ekran formatında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.