Şimdi Ara

Nokia'nın sağlık uygulaması başına dert oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia'nın sağlık uygulaması başına dert oldu 

     
    Nokia, sağlık ürünleri üreten Withings'i 2016 yılında 190 milyon dolara satın aldı. Bu satın alımla birlikte aktivite takip ve akıllı tartı gibi yenilikçi özelliklere sahip Withings ürünlerini bünyesine kattı. Daha sonrasında Withings ismini tamamen kaldırarak Nokia Health ekosistemini oluşturdu. Firma son olarak Withings'in ürünleri ile entegre çalışan sağlık uygulamasını güncelledi ve Nokia Health Mate isimli yeni bir sürümle değiştirdi.


    Withings'in sağlık uygulaması 1 milyondan fazla indirilmeye sahip. Ciddi kullanıcı sayısına rağmen Nokia, Withings uygulamasının popüler özelliklerini Nokia Health Mate sürümünde kaldırdı. Ayrıca yeni uygulama çok sayıda bug içeriyor. Güncellemenin ardından kullanıcılar uygulamaya 1 yıldız vermeye ve firmayı protesto etmeye başladılar. Uygulamada sık sık senkronizasyon problemleri, takılmalar, çökmeler ve kullanıcı dostu olmayan arayüzün sıkıntıları yaşanıyor.


    Konuyla ilgili BBC'ye konuşan bir şirket yetkilisi, eksik özelliklerin yakın zamanda ekleneceğini söyledi. Bu açıklama, kullanıcıları rahatlatmaya yetmedi ki uygulamanın yorumlarında Nokia'ya ağır ithamlar devam ediyor.

     

     

    Bazı Yorumlar Şöyle:

     

    "Nokia Withings uygulamasını devraldı ve uygulamayı koca bir çöpe dönüştürdü."

    "Uygulaman buglarla dolu ve berbat. Herkes eski uygulamayı geri istiyor."

    "Uygulamanın eski sürümünde daha uzun vadeli ve detaylı çizelgeler bulunuyordu."

    "Bu sürümde büyük işlevsellik sorunları bulunuyor."

    "Tartılmak için akıllı terazi aldık. Nokia sağ olsun terazi elimizde kaldı." 


     

    Firmadan yapılan açıklamada bir çok sorunu düzelten yeni bir güncelleştirmenin yayınlandığını ve kalan eksikliklerin yakın zamanda giderileceği belirtildi. Ayrıca "Tüketicilerin Nokia ürünlerinden bekledikleri kaliteli kullanıcı deneyimini çok yakında sağlayacağız." sözü verildi.  
     
     
     







  • Nokia böyle kötü başlarsa, herşey yeniden başlamadan biter Nokia için. Güzelim marka nerelere düştü yaaa, bu beni gerçekten üzüyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C869BD667 -- 11 Temmuz 2017; 9:19:56 >
  • Nokia markasına acımam. Hiç bir markaya acımam. Zamanında bir çok yeniliğe imza atmış olsa bile müşterisini kazıklamaya çalışan firmaların hazin sonuna en büyük örnektir Nokia. Zamanında kasa değiştirip aynı takozları çok sattı yeni model diye.

    Gerçi şimdilerde Apple yapıyor bunu. Cep telefonu tarihinde büyük devrim yaptıkları su götürmez gerçek. Lakin o eski Apple yok ve kopyala yapıştır özellikleri başka ad altında "Biz Yaptık!!!" diyerek yollarına devam ediyorlar...

    Not: Nokia Lumia 1320 kullanıcısıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 11 Temmuz 2017; 10:13:57 >
  • Nokia patent geliri konusunda hala ilk 10 içinde yoluna devam ediyor. Bence bu keyfi davranışlarının nedeni bu. Biraz da piyasaya kızgın olabilirler. Tahtından indirilmiş bir kral gibi. Nokia patentleri ile birlikte satılmalı. Kan değişikliği bu anlama geliyor zaten. Bir futbolcu takıma uymuyorsa bonservisi ile birlikte satılır. Yoksa ciddiyetini kaybeder aidiyet duygusunu kaybeder.

  • adamlar yine batırmaya devam ediyorlar
  • her satın alma sonrasında böyle şeyler olur.

    microsoft bile defalarca, skype uygulamasını sıfırdan yazmış ve her seferinde işlevsellik kaybına neden oluyor. umarım en yakın zamanda bu işi düzeltirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.