Şimdi Ara

iPad'e Rome: Total War – Alexander genişleme paketi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPad'e Rome: Total War – Alexander genişleme paketi geliyor 


     

    Feral Interactive; 11 yıl önce Creative Assembly tarafından Rome: Total War – Alexander ek paketini, ana oyundan bağımsız olarak iPad'e getireceğini açıkladı. Hali hazırda AppStore'da, Rome: Total War'un ana oyunu ve ana oyundan bağımsız olarak Barbarian Invasion ek paketi bulunuyor.

     

    Ayrıca Bkz.ROME: Total War iPad’e geldi çok yakında Android’de!
     

    Hikaye olarak, Büyük İskenderin'in Makedonya'dan başlayıp önce Pers'leri sonra dünyayı fethini oynuyoruz. Toplamda 7 ırk bulunurken bunlardan sadece Makedonlar oynanabilir durumda bulunuyor.

     

    Yapımcı firma oyunun iPad için tam optimize olacağını, kontrollerin sezgisel olacağını ve savaşlar sırasında otomatik kayıt sisteminin bulunacağını belirtiyor. Oyunun, önümüzdeki aylarda 17.99 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacağı da açıklananlar arasında. Bu oyunu oynamak için ana oyuna sahip olma zorunluğu bulunmayacak. Dilerseniz ana oyunu buradan 34.99 TL'lik ücret ile indirebilirsiniz.








  • Gelsin tabi her yıl çıkıyorlar cpu performansı %50 gpu performansı %60 arttı diye tanıtım yapıyorlar ama ortada ne kullanacak uygulama ne de oyun var haliyle ipad 2 bile hala iş görüyor apple tablet satışlarının düşüşünü ancak ipadi telefondan ayıracak özellikler koyarak durdurabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 6 Temmuz 2017; 17:6:57 >
  • Ucuzlasa da alsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.