Şimdi Ara

Çerçevesiz amiral gemisi Nokia 8'in posteri göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çerçevesiz amiral gemisi Nokia 8'in posteri göründü

    Nokia'nın 2017 model amiral gemisi akıllı telefonuyla ilgili çelişkili raporlar var. Bazı yerlerde Nokia 8 olarak adlandırılacağı yazsa da, birçok rapor cihazın Nokia 9 olacağını öne sürüyor.

     

    Dedikodulara son noktayı HMD Global'in resmi basın bildirisi koyacak olsa da o zamana kadar sizi megul edebilecek yeni bir haber var. Nokia 8'in nasıl gerçekte nasıl görüneceğini ortaya koyan yeni bir sızıntı internete düşmüş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Nokia ve Zeiss ortaklığı geri döndü
    Nokia 8'e ait olduğu iddia edilen posterdeki cihaz, eğer gerçekten de yaklaşmakta olan amiral gemisi ise, kesinlikle Nokia'nın eski ihtişamına geri döndüğünü söyleyebiliriz. Çerçevesiz bir tasarıma sahip Nokia 8 son derece çarpıcı görünüyor. Kenardan kenara ekrana sahip cihazın sadece üst ve alt kısmında ince çerçeveler olduğunu görüyoruz.

     

    Çerçevesiz amiral gemisi Nokia 8'in posteri göründü

    Snapdragon 835 ve 5.7 inç ekran


    Göze çarpan başka bir nokta ise arka veya ön kısımda bir parmak izi okuyucusunun yer almaması. Bu da Nokia 8'in Xiaomi Mi 6 gibi bir parmak izi tarayıcıya sahip olabileceğini gösteriyor. Telefon ayrıca Mavi, Siyah ve Gri renk seçeneklerine sahip olacak.

     

    Önceki raporlara göre Nokia 8, 5.7 inç QHD Süper AMOLED ekran, Snapdragon 835 yonga seti, 12MP ön kamera, 24MP arka kamera, 64GB veya 128GB dahili depolama alanı ile gelebilir. Cihazın ayrıca Android 7.0 Nougat çalıştırması bekleniyor.







  • O kasa ile 5.7" olarak gelecek iyi olur. Benim Mi 5S den çok az büyük olacaktır tahminen.

  • Pek de eski ihtişamı diyemeyiz. Ben çerçevesiz telefon sevemedim bir türlü. Yani tutma için bir yerlere ihtiyacım var. Bir şey izlerken de kolaylık sağlıyor çerçeve. Üstüne stereo hoparlör önde 2 tane olması da artı olabilen bir şey. Tabii Sony bunu yapıyor da XA1'de falan sıvamasa iyiydi. Hem stereo hoparlör yok hem de çok fazla kısım var.

  • Sanki sony xperia ların çerçevesini kaldırmışsın ortaya bu telefon çıkmış gibi bir tasarımı var

  • Sony tasarimlarindan kalitesinden daha iyi durdugu kesin kimse sony övmesin bana bu sadece poster canlisini görmek lazim..nokia adimlari saglam olursa samsung bitmiş demektir hem donanim hem tasarim hem de elektronik olarak cok sıkıntı yaşayan yaşatan firma olmadi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera kısmı neden o kadar uzun acaba?

  • çılgınca bir şeyler yapmadıktan sonra pek dönemeyecek eski günlerine. nokia'nın alt modelleri satışa sunuldu ülkemizde biraz gecikmeli de olsa ama pek öyle yok sattığını falan da sanmıyorum.
  • Dalgınlıktan note8 diye görüp girdim habere

  • sony ve note 7 tasarımı sezdimi ancak bu devirde özgün tasarım yapılabilir mi? zaten tasarımların çoğu yapılmış. Ben çok beğendim, Nokia iyi bir dönüş yapacak gibi. Tabi fiyat konusu en önemli etken..

  • kamera sıcaktan akmış gibi duruyor :D

  • Geçmiş ile modern tasarımın harika bir harmanı kesinlikle farklı bir stili ortaya koyabilmişde...

  • Parmak izi sensörünü nereye koymuşlar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evleaks bir ay kadar önce sızdırmıştı bunlar fake news
    Çerçevesiz amiral gemisi Nokia 8'in posteri göründü

    Nokia 9, 8, 6, 5 diye gidiyordu galiba. Şimdi 9 iptal 8 amiral gemisi olacak diyorlar ne kadar doğrudur bilinmez ama bildiğim bir şey varsa haberdeki resim gibi çıkmayacak o telefon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 6 Temmuz 2017; 18:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nokia bu ozelliklerdeki telefonu ucuza cikarsa peynir ekmek gibi satar ve eski gunlerine donebilir fakat 4500 liraya turkiyede kimse nokia almaz gider iphone samsung alir.



    Cunku androidde nokianin iyi oldugunu kronik sorunlarinin olmayacagini gosteren bir referansi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt ve ustten de cercevesiz olsaydi o zaman cercevesiz denilirdi . Yanlardan cercevesiz demek gerek . Goz var nizam var. Kelime oyunlari ile kimse kandirilamaz ..

  • Kamera kısmını tip olarak bu emojiye benzettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 6 Temmuz 2017; 18:48:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevesiz fetişleri yine ortaya çıkmış, sağdan soldan üstten ve alttan çerçevesiz olan dokunmatik bir telefonu nasıl tutacaksın?
    Kalın çerçeveli olduğu halde kolayca ekranı kırılabilen ve 1000 liralara varan masraflara yol açan telefonları ekran koruyucu+kılıf kombini ile zor hayatta tutabiliyorken, tamamen ekran olan o telefon başına bişey gelmeden kaç gün dayanabilir?
    Benim için görsellik kadar dayanıklılık da önemli, o yüzden tasarım göze hitap edecek ama abartmadan. Çerçevesiz TV al evinin bir köşesine koy 10 sene başına bişey gelmez ama bunu günde 15-16 saat kullanıyorsun, bence çok kaşınmamak lazım.

  • Umarım doğrudur ancak bana biraz sahte gibi geldi. Haberdeki 2. görselde telefonun yakın çekim renderları kadraja oturtulmamış. Ayrıca aynı açıdan yanyana 2 adet render daha var, böyle birbirine benzer görseller kullanılmaz genelde. Kısacası sunumu kötü, sayfa düzeni oturtulmamış bir çalışma. Böyle bir firma böyle bir sektör için biraz daha profesyonel bir iş yapar diye düşünüyorum. Ancak doğruysa da telefon çok güzelmiş.

  • Hadi bakalım Nokia eski günlerine dönebilecek mi ? Cihaz güzel görünüyor.

  • net alirim cok iyi gozukuyor

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.