Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8 fiyatları 1100$'a kadar çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 8 fiyatları 1100 width=a kadar çıkacak" width="720" height="" />


    Samsung'un ve aynı zamanda akıllı telefon pazarının en pahalı modeli olmaya aday Galaxy Note 8 için yeni bilgiler var. Sanılanın aksine fiyatlar daha da yukarı çıkabilir.


     


    İnanılmaz fiyatlar


     


    İlk gelen bilgiler modelin 999$ şeklinde bir fiyat etiketi olacağını belirtmişti. Bununla birlikte en üst kapasiteli versiyonun bu fiyata sahip olacağı kanaati oluşmuştu. Yeni bilgilere göre Galaxy Note 8 iki farklı versiyona sahip. 64GB kapasiteli versiyon 999$ iken 128GB kapasiteli versiyon 1099$ olacak. 256GB kapasiteli bir versiyon ise şimdilik ufukta görünmüyor.


     


    Galaxy Note serisini herkesin alabileceği fiyat seviyesinin çok üzerine çıkaracak olan yeni amiral gemisi ayrıca bu konuda rakipsiz de olacak zira iPhone 8 modelinin bile 999$ sınırını geçmeyeceği ifade ediliyor. Bu haliyle hitap ettiği kitle de kısıtlı olacak.


     


    Ayrıca Bkz.Vodafone’dan Smart V8 akıllı telefonu

    Dış tasarım üç aşağı beş yukarı ortaya çıksa da donanım konusunda halen net bilgiler mevcut değil. 3300/3600mAh kapasiteli bir batarya ile gelmesi beklenen Galaxy Note 8 modelinde Qualcomm’un aynı Snapdragon 821 yonga setinde olduğu gibi daha verimli bir üretim sürecinden geçen ve daha performanslı Snapdragon 836 yonga setini hazırladığı zaman zaman gündeme geliyor.


     


    6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 6GB LPDDR4X RAM gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bazı bölgelerde telefon 8GB RAM ile sunulacak.


     


    Telefonun 26 Ağustos tarihinde New York şehrinde yapılacak bir etkinlikte tanıtılacağı ağırlık kazanmaya başladı. Bu bakımdan iPhone 8 ile aynı zaman diliminde piyasaya çıkmış olacak.


     







  • 5999 etiketini hayırlısıyla göreceğiz inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 de yaptılar tutmadı fiyat indirimine gittiler. Böyle bir şey yapacaklarını sanmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiksinti oluşturmaya başladı bu samsung.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılıyorsa neden yapmasınlar? Bazı insanlar düşüp kırılma, çalınma, kaybolma ihtimali gayet yüksek olan ve 3-4 yılda antika olabilen bi alete bu paraları verebiliyorsa firmalar neden tüketicilerin bu isteğine cevap vermesin?

  • Bana 5000 mha dünyanın en ince bataryası çift kamera çift hattı 2500 tl ye asus zenfone zoom s sunuyor . bu ne sunacak ? bana yeter gerek yok kalemide olmasın

  • Nabız yokluyorlar başka bir şey değil. 900$ üstünde çıkarsınlar s8 de olduğu gibi çıktığı hafta düşürmek zorunda kalırlar fiyatları hala alan varsa satılabilir yazanlar var satılmaz de o fiyata satmaya kalkmasınlar!

    Edit: Note 5 kullanıcısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheelik -- 5 Temmuz 2017; 14:47:8 >
  • Eğer böyle bir şey olursa samsung milleti alenen salak yerine koyuyor demektir neredeyse tüm bileşenlerini kendi ürettiği haliyle maliyetini dip tutabildiği cihaz için bu fiyatı sadece açgözlülük açıklayabilir ki umarım tüketiciden gerekli tokadı yer

  • Androidi çok severim, lakin bir telefona 4000+ para vereceksem ne kadar sevmesem de apple alırım.En azından güncelleme desteği daha uzun ve değerini çabuk kaybetmiyor.Ne güzel ki çinliler var.Ucuza süper telefonlar alabiliyorsun.Bir telefona 2000 den fazla mümkünatı yok vermem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 5 Temmuz 2017; 16:25:41 >
  • Note 4 kullanıyorum kalemi büyük ekran kullanmayı seviyorum ama bu fiyatları görünce çokta derdimeydi alırım bir mi 6 bir de güzel tablet devam ederim diyorum. İlla +5.7" ekran kullanan donanımı yeterli Çinli bir marka olacaktır şuan 5.5" lı modeller dolu, kalem konusunda Sony ve Nokia da (Z2, L925) kurşun kalem ekranda işliyordu öyle bir teknolojisi olan daha gelişmiş bir telefon çıkar mis gibi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun 6000 geliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden Zamsung :D

  • nasıl olsa kalemi yapan başka bi firma yok yerleştirin arkadaşlar acımayın piyasada tekiz !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar işi biliyor. Şimdi 1100, 1200 diye yüksekten uçuyorlar. Sonra 900 civarında çıktığında "İyiymiş be, o kadar da pahalı değil" diyeceğiz.

    Yemezler Samsung. Türkiye'de 6000 TL'ye telefon sa-ta-maz-sın. Daha doğrusu alan çıkar da senin masrafını kaldırmaz.

  • Bu fiyattan gelirse Türkiye fiyatı 5.500-5999 tl arası olur. Birkaç ay sonra 5000-4500 e düşer. Turkıye de kur fiyatları ve telefonlardan bile vergının vergısı alındıgı ıcın bu fıyatlara artık alışmamız gerekıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 5 Temmuz 2017; 18:17:45 >
  • mutercim kullanıcısına yanıt
    turkiye'de 6000 tl olsa yine satar. insanlar iphone'u telefon olarak degil sosyal statu olarak aliyorlar. kredi cekip alanlar bile var. siz de karsilasmisinizdir. alirlar yani.

    kimse vergilere de ses etmiyor. oh mis.
  • o telefonu xiaomi üretseydi fiyatı 399$ olurdu. samsung üretince ucundan azıcıkta markasına para vieriyorsunuz.

    onlar bu hamlelerle xiaomi'yi dahada büyütüyorlar.. Bu kafayla piyasada xiaomi olcak sadece..

  • 5 bin liraya bazıları note8 alır bazılarıda hayal kurup bunu almaya çalışır... bence bir kendimize dönüp ne yapıyoruz biz dememiz gerek.

    Samsung Galaxy Note 8 fiyatları 1100$'a kadar çıkacak

  • Telefon 10 binde olsa eski zevki yok eskiden s2 den s3 e geçmek çok heyecanlıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR sartlarina gore pahali belki gida fiyatlari bile bu kadar ucukken 2 sey alip 100 lira oduyorsun telefonun 4 bin olmasi cok dogal ekonomi alarm veriyor.Abd deki yada avrupadaki cogu insani etkilemez bu fiyat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.