Şimdi Ara

Western Digital, yeni My Passport Ultra Drive’ı duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Western Digital, yeni My Passport Ultra Drive’ı duyurdu 

     
    Veri depolama teknolojisinin önde gelen şirketlerinden Western Digital, MY Passport adındaki taşınabilir sürücü ailesini My Passport Ultra isimli yeni modeliyle genişletti. My Passport Ultra, daha önce ailede yer alan My Passport adlı taşınabilir depolama diskine göre tasarımsal, donanımsal ve yazılımsal anlamda yenilikler içeriyor. Depolama kapasitesi olarak 1 TB'dan 4 TB'a kadar seçenekler sunuluyor.

     

    Önceki modele göre tasarım çizgileri korunurken malzeme kalitesinde iyileştirmeler yapılmış. Metalik ve mat kaplamalarla tasarlanan My Passport Ultra, siyah-gri veya beyaz-altın olmak üzere iki renk kombinasyonu halinde mevcut. Metalik gövde ve şık renk seçimleri sayesinde güzel bir görünüm elde edilmiş. My Passport Ultra sürücü avuç içine, cebe veya çantaya rahatlıkla sığabiliyor. Böylece kullanıcılar, nereye giderlerse gitsinler verilerini yanında taşıyabilecekler.
     

    Sosyal Medya ve Bulut İçeriklerini Yedekleme 

    My Passport Ultra, sahip olduğu yazılımsal özellikleri sayesinde kullanıcılar için ideal depolama çözümü olarak öne çıkıyor. WD Discovery yazılımıyla, Facebook ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarındaki içeriği her zamankinden daha kolay bir şekilde yedeklemeyi sağlıyor. Kullanıcılar, birkaç basit adımla, etiketlenen fotoğraflar ve videolar da dahil olmak üzere hesaplarındaki tüm içeriklerini sürücüye indirebiliyor. Ayrıca WD Discovery yazılımı, kullanıcıların bulut hizmetlerine depoladıkları dosyaların yerel bir kopyasını taşınabilir sürücüsünde tutma imkanı da sunuyor.

     
    Western Digital, yeni My Passport Ultra Drive’ı duyurdu  
    My Passport Ultra'nın veri yedekleme çözümleri de bulunuyor. WD Backup yazılımı sayesinde kullanıcıların bilgisayarlarındaki verileri sürücüye zaman ayarıyla direkt olarak otomatik yedekleme yapabilmesi sağlanıyor. Buna ek olarak My Passport Ultra sürücüsü, özel içeriğin güvenli kalmasına yardımcı olmak için 256-bit AES Donanım Şifrelemeli WD Security sabit yazılımı özelliğine de sahip. 
     

    My Passport Ultra taşınabilir sürücü, üç yıllık garanti desteği ile satışa sunulacak. My Passport Ultra'nın satış fiyatı ise 1 TB için 79.99 dolar, 2 TB için 99.99 dolar, 3 TB için 129.99 dolar ve 4 TB için 139.99 dolar olarak belirlendi.








  • 3 ile 4 tb arasında 10 dolar fark var. TR de ise 100 liradan fazla fark oluyor. Neyse bunun full size olanını amazon'dan aldım. Hem hızlı geldi hem ucuza. TR ile aradaki fiyat farkına 2TB olanı alınabilir. Eh biraz daha para verip 4TB almak ve elimdekileri emekli etmek daha doğru olur.

  • Taşınabilir HDD üstüne yok fiyatları'da fena değil. 6 yıldır kullanıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.