Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HP 1005 MFP

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> HP 1005 MFP Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
e-XPLoDeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Mart 2007; 11:31:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar;

HP 1005 MFP yazıcı kullanmaktayım.

Bu cihaz görünüşte çok iyi görünüyor; ama öyle olmadığı kanısındayım.

Şöyle ki;

1. Cihaz üzerinde cihazın açık mı kapalı mı olduğunu anlayacağımız en ufak bir ışık bile yok. Üzerindeki ekran da ışıklı değil ve masamın altında olduğu için ekran üzerindeki yazıları okuyabilmek için cep telefounumum ışığını tutup türlü akrobatik hareketler yapıyorum. Sizce neden böyle bir saçmalık yapmış olabilirler?

2. Cihaz, çok kalitesiz ve silik baskı çıkartıyor. Baskı yoğunluğu varsayılan olarak 5'te 3 olarak ayarlı. Ben 5'te 5 yapıp kaydediyorum ayarları. Fakat yazıcıyı kapatıp tekrar açtığımda varsayılan ayarlara yani 3'te 3'e dönüyor. Nasıl 5'te kalmasını sağlayabilirim?

3. Cihazı çok sık kullanmıyorum. Bu nedenle çoğu zaman kapalı. Ama her zaman açık kalmasında bir sakınca var mı? Devamlı elektrikte kalsa, voltaj dalganmalarından vs. etkilenir mi?

Genel olarak memnun kalmadım. Belki de en iyi yönü tarayıcısının çok hızlı olması (eski kullandığım 1510 All in One'a göre) Alacaklara tavsiye etmem. Bu da benden ufak bir inceleme/eleştiri olsun...

Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 4 Mart 2007; 11:31:25 >

http://www.isa-sari.com/
ahweto

18 Mart 2007; 15:07:50 

kardeş görüşlerin için saol ben de ikilemde kalmıştım işimi gördü Demek ayarları kaydettiğin gibi kalmıyo öylemi belki içindeli belleği aktif tutmakla görevli pili bitmiş olabilir

Ege Ordusu Ulş. Oto Taburu İZMİR/BORNOVA
e-XPLoDeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mart 2007; 22:45:04 

Kutusundan yeni çıkmış bir cihazın pilinin biteceğini pek sanmam. Çoğu kişi bundan muzdaripmiş. Şu an olsa bu cihaz yerine Samsung'unkini tercih ederdim.

cremisiastro

24 Mart 2007; 1:45:30 

Samsung scx-4200 ;) 1005 fiyatları düşmesine rağmen çokta iyi bi ürün değil...

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
fatagnuss

18 Aralık 2007; 22:19:17 

bende samsung alma taraftarıyım.dış görünüm olarak samsung daha derli toplu gözüküyor.Ama samsungun cipli toneri beni korkutuyor. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar cevap verirse sevinirim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
master/slave

11 Temmuz 2008; 16:44:06 

aynı cihazı kullanıyorum neden bilmem son zamanlarda yazdırma bekletme olayı yapmaya başladı kafasına göre yazıyor yazmıyor sürekli yeniden yazılımını yüklemek zorunda kalıyorum

e-XPLoDeR

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 17:34:06 

Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Yazdır dedikten sonra, bazen yazıcı üzerindeki OK tuşuna basmayınca yazdırmıyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> HP 1005 MFP Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Dynamic Energy Saver
Gigabytedan işlemci voltajını düzenleyerek ek enerji tasarrufu sağlayan yeni teknoloji DES
Euro 2008 (PC-PS3-Xbox360)
Avrupa şampiyonası heyecanı konsollar ve PCde oyuncularla buluşuyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar