Bu cihaz görünüşte çok iyi görünüyor; ama öyle olmadığı kanısındayım.
Şöyle ki;
1. Cihaz üzerinde cihazın açık mı kapalı mı olduğunu anlayacağımız en ufak bir ışık bile yok. Üzerindeki ekran da ışıklı değil ve masamın altında olduğu için ekran üzerindeki yazıları okuyabilmek için cep telefounumum ışığını tutup türlü akrobatik hareketler yapıyorum. Sizce neden böyle bir saçmalık yapmış olabilirler?
2. Cihaz, çok kalitesiz ve silik baskı çıkartıyor. Baskı yoğunluğu varsayılan olarak 5'te 3 olarak ayarlı. Ben 5'te 5 yapıp kaydediyorum ayarları. Fakat yazıcıyı kapatıp tekrar açtığımda varsayılan ayarlara yani 3'te 3'e dönüyor. Nasıl 5'te kalmasını sağlayabilirim?
3. Cihazı çok sık kullanmıyorum. Bu nedenle çoğu zaman kapalı. Ama her zaman açık kalmasında bir sakınca var mı? Devamlı elektrikte kalsa, voltaj dalganmalarından vs. etkilenir mi?
Genel olarak memnun kalmadım. Belki de en iyi yönü tarayıcısının çok hızlı olması (eski kullandığım 1510 All in One'a göre) Alacaklara tavsiye etmem. Bu da benden ufak bir inceleme/eleştiri olsun...
Kalın sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 4 Mart 2007; 11:31:25 >
kardeş görüşlerin için saol ben de ikilemde kalmıştım işimi gördü Demek ayarları kaydettiğin gibi kalmıyo öylemi belki içindeli belleği aktif tutmakla görevli pili bitmiş olabilir
Kutusundan yeni çıkmış bir cihazın pilinin biteceğini pek sanmam. Çoğu kişi bundan muzdaripmiş. Şu an olsa bu cihaz yerine Samsung'unkini tercih ederdim.
bende samsung alma taraftarıyım.dış görünüm olarak samsung daha derli toplu gözüküyor.Ama samsungun cipli toneri beni korkutuyor. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar cevap verirse sevinirim.
aynı cihazı kullanıyorum neden bilmem son zamanlarda yazdırma bekletme olayı yapmaya başladı kafasına göre yazıyor yazmıyor sürekli yeniden yazılımını yüklemek zorunda kalıyorum